Propietats en venda al Maresme

Ordenar per
Casa en venda amb piscina a Alella

Casa en venda amb piscina a Alella

Alella
630.000 €
198 m²Mida519 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Descobreix el teu Refugi a Alella: Una Llar amb Vistes de Somni Ubicada al cobejat poble d'Alella, aquesta casa de quatre vents et convida a experimentar una vida de luxe i comoditat. Amb 205m2 construïts sobre una generosa parcel·la de 518m2, aquesta propietat és molt més que una casa; és la teva fuita a un estil de vida exclusiu. Una Vista que Inspira: Elevada al vessant de la muntanya, aquesta joia et regala vistes panoràmiques on el blau del mar es fusiona amb el verd de les muntanyes. Un espectacle diari que es converteix en la teva obra d'art vivent. Alella, un Poble que ho Té Tot: Conegut pels seus restaurants de renom i un encantador mercat municipal, Alella us brinda el millor de la gastronomia i l'encant local. A només 6 minuts amb cotxe, l'enrenou del poble us espera, mentre que l'accés a l'autopista C-32, a 7 minuts, us connecta amb Barcelona en només 30 minuts. Serveis i Entreteniment al teu Abast: Aquest racó d'Alella és un paradís per als amants del golf, a 12 minuts de distància. Si preferiu la brisa marina, el port marítim del Masnou i les platges us esperen a tan sols 11 minuts. Explorant la teva nova llar: La casa es desplega en 4 plantes, cadascuna oferint una experiència única. A la planta d'accés, trobes l'estudi perfecte per als teus projectes creatius. Una terrassa amb vistes al mar us convida a gaudir de moments especials amb els vostres éssers estimats. Baixant les escales, la zona de descans us espera amb habitacions lluminoses i una suite que s'obre a una petita terrassa. Totes les estances donen a l'exterior, connectant-te amb la natura que t'envolta. La planta inferior revela la cuina, una invitació als plaers culinaris, connectada a una terrassa i un traster-rebost. L´espaiós saló-menjador, amb sortida a una altra terrassa, es converteix en l´escenari perfecte per a les teves reunions i sopars. Un Oasi a l'Aire Lliure: Baixeu una mica més i descobrireu un jardí encantador amb zona de barbacoa. Però el més impressionant guarda: una piscina climatitzada amb hidromassatge i una sala polivalent pels teus moments de gimnàs. Aquest és el teu racó de relaxació i entreteniment. Fes el teu Somni Realitat: Truca ara i permet-nos emportar-te en un recorregut per aquesta casa. Descobreix per tu mateix com cada racó explica una història, com les vistes et captivaran i com aquesta llar a Alella pot ser el teu santuari privat. T'esperem per obrir les portes als teus somnis!
Venda d'una espectacular casa a Cabrils!

Venda d'una espectacular casa a Cabrils!

Cabrils
985.000 €
562 m²Mida1.309 m²Parcel·la7HabitacionsHab.9 Banys
Aquesta impressionant propietat es troba en una parcel·la de 1309 metres quadrats i compta amb una superfície construïda de 562 metres quadrats. Està situada a tan sols 5 minuts amb cotxe de la platja, la qual cosa et permetrà gaudir de la proximitat a la mar. La casa compta amb 7 habitacions dobles, 7 banys i 2 lavabos, la qual cosa la converteix en una residència de luxe amb espai més que suficient per a tota la família. En ingressar a la planta superior, trobessis un habitatge independent, seràs rebut per un acollidor rebedor. En aquesta planta, trobaràs un ampli saló menjador i una cuina americana totalment equipada. A més, hi ha una habitació doble amb vestidor i un bany complet amb banyera, així com una altra habitació doble amb bany complet amb plat de dutxa. Des del saló, tindràs accés a una terrassa amb impressionants vistes a la mar. El sol de parquet i les finestres de fusta amb climalit afegeixen elegància i calidesa a aquesta planta. En la planta -1, descobriràs un gimnàs de 30 metres quadrats, perfecte per a mantenir-te en forma sense sortir de casa. En la planta principal, trobaràs un ampli saló, un lavabo de cortesia, un despatx. En aquesta planta també trobaràs una cuina oberta addicional amb un altre saló menjador i xemeneia, així com una bugaderia que comunica amb una habitació polivalent de 70 metres quadrats i un lavabo. El garatge amb capacitat per a 4 cotxes i motos està connectat amb una altra habitació polivalent amb higiene. En la planta 1 es troba la zona de descans, amb 5 habitacions dobles en suite, cadascuna amb el seu propi bany complet i vestidor. Una de les habitacions fins i tot compta amb una caixa forta de 1,5 metres quadrats, brindant-te seguretat addicional. L'exterior de la propietat compta amb una refrescant piscina d'aigua dolça, ideal per a gaudir del clima mediterrani. Entre els extres destacats d'aquesta casa s'inclouen aire condicionat, un apartament separat, armaris de paret, balcó, barbacoa, bomba de fred i calor, caixa forta, xemeneia, rebost, galeria, garatge per a 4 cotxes, gimnàs, jardí, bugaderia, lluminositat natural, mirador, ulls de bou, piscina privada, porta blindada, portes automàtiques, soterrani, sostres alts, accés proxim a serveis de transport públic, arbres, centres comercials, col·legis, muntanyes, parcs, supermercats i vistes a la mar. El garatge està inclos en la propietat. No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir una casa de somni amb totes les comoditats i luxes que desitges. Contacta'ns ara mateix per a programar una visita i descobrir tot el que aquesta increïble propietat té per a oferir!
Espectacular casa en venda en Rocaferrera.

Espectacular casa en venda en Rocaferrera.

Sant Andreu de Llavaneres
1.750.000 €
770 m²Mida2.454 m²Parcel·la5HabitacionsHab.6 Banys
Sant Andreu de Llavaneres és una població reconeguda com una de les millors del Maresme pel seu port, Port Balís, les seves urbanitzacions d'alt nivell, la gastronomia, clubs d'Hípica, Golf, Tennis etc. La seva proximitat i bona comunicació amb Barcelona, fan de Llavaneres una població ideal on viure. Rocaferrera és una de les urbanitzacions amb més prestigi de la comarca del Maresme, és aquí on trobem aquesta fantàstica propietat amb total privacitat, vistes a la mar i molt proxima al centre de Llavaneres. En entrar a la casa un espectacular saló menjador amb sortida directa al jardí ens dona la benvinguda, en la mateixa plata s'hi hagi un despatx amb vista al jardí, cuina totalment equipada amb àmplia zona de rentada, rebost, habitació de servei, lavabo de cortesia i el que realment fa molt especial aquesta casa, és l'habitació en suite amb vestidor , bany complet amb dutxa i banyera i sortida directa a l'espectacular piscina coberta i climatitzada on relaxar-nos en qualsevol època de l'any. En la zona de nit trobem dues habitacions suite i una habitació doble amb fantàstics sostres de fusta i totes amb accés a una gran terrassa amb vista a la mar. A més, disposem d'un distribuïdor molt ampli, ideal per a zona de lectura o jocs. El soterrani és un espai idoni per a celler i garatge amb capacitat per a dos cotxes i motos que dona accés a un comode bany/vestidor, ideal per a donar servei a la zona de piscina. El jardí de 2500 m² pràcticament pla i amb privacitat absoluta, piscina climatitzada, vistes a la mar, materials de la millor qualitat i la seva distribució són els elements principals a destacar d'aquesta propietat.
Casa de poble en ple centre d'Alella

Casa de poble en ple centre d'Alella

Alella
675.000 €
230 m²Mida407 m²Parcel·la5HabitacionsHab.2 Banys
Casa de poble construïda el 1910 amb un esplèndid jardí situada en el centre d'Alella. Aquesta propietat és una excel·lent oportunitat tant per la seva ubicació, com per l'opció de destinar-la a habitatge unifamiliar o com a negoci amb habitatge independent. La casa està distribuïda en dues plantes i conserva alguns sols hidràulics originals, així com sostres voltats i en la primera planta bigues de fusta. S'accedeix a través d'un ampli i lluminós jardí de 200 m² (ara habilitat com a terrassa del restaurant), que compta amb una construcció annexa destinada a bugaderia, que podria ampliar-se com a garatge o un altre ús. La planta principal disposa actualment d'un restaurant de 160 m² en ple funcionament (llicència C-3). Existeix l'opció de continuar amb la seva activitat o de reformar aquesta planta com a habitatge particular. En la planta superior es troba un habitatge de 90 m² en fase de reforma. Disposa de projecte i permís d'obres aprovat. La planta baixa disposa d'accés adaptat a persones amb mobilitat reduïda. En total, són 250m2 construïts en una parcel·la completament de 407 m² Existeix la possibilitat també d'adquirir l'habitatge contigu amb 80 m2 construïts i 40 de terrassa amb vista al centre del poble, que aquesta llista per a entrar a viure. Aquesta magnífica casa està situada al pintoresc poble d'Alella, conegut per la seva llarga tradició vinícola i a tan sols 20 minutos de Barcelona. La seva ubicació és excel·lent, ja que es troba molt prop de comerços, col·legis, transport públic i molt ben comunicada per a prendre l'accés directe a l'Autopista.
Moderna casa amb piscina en venda a Alella

Moderna casa amb piscina en venda a Alella

Alella
995.000 €
367 m²Mida477 m²Parcel·la7HabitacionsHab.5 Banys
En la ubicació residencial d'Alella Park, a tan sols 20 minutos de Barcelona ciutat, amb accés ràpid a l'autopista i a només 3Km del port esportiu del Masnou, s'embeni aquesta bonica i moderna casa de dues plantes, que compta amb un ampli apartament amb accés independent en la planta més baixa. En total, 367m2 construídos en un parcel·la de gairebé 500m2, amb 7 dormitoris, 2 grans salons, 2 cuines, 5 banys i un gran garatge al qual s'accedeix per una àmplia i comoda rampa d'escàs pendent. A quatre vents, orientada al sud-est, les vistes des de qualsevol angle de la casa són boniques tant cap a la mar com cap a la muntanya… En l'exterior, es troba la piscina privada envoltada de gespa artificial i amb zona chill-out i barbacoa. En la planta baixa, amb sostre de doble altura, es troba el gran saló-menjador amb grans finestrals de cristall, connectat amb una cuina amb illa central de cocció i equipada amb tota mena d'electrodomèstics, també molt lluminosa. A més, disposa d'una habitació doble en planta, un bany complet i l'accés a un acollidor porxo-menjador d'estiu i a la piscina privada amb excel·lents vistes a la mar. La planta primera consta de 3 habitacions dobles, dues d'elles suite, molt grans i amb sortida directa a una terrassa. La màster suite compta amb un comode vestidor. La quarta habitació d'aquesta planta està destinada a despatx professional, i té sortida directa a l'exterior. La planta més baixa està composta per un apartament complet amb una gran cuina i saló-menjador, amb sortida directa a un pati enjardinat, 3 habitacions i 2 banys complets. La casa ha estat totalment actualitzada amb gust aprofitant l'abundant llum natural. Destaca també el baix consum energètic (categoria B i A amb emissions de només 7 kg CO2 / m²) gràcies als sistemes avantguardistes de aerotermia, sol radiant, aire condicionat per conducte, doble vidre en portes i finestres, així com el sistema de tancaments d'alta qualitat triats. A més l'exterior de la casa acaba de ser pintat íntegrament, i està llesta per a entrar a viure. Entre la platja i la muntanya, Alella està només a 20 minutos amb cotxe, i comunicada per tren (El Masnou) i autobusos directes regulars al centre de la ciutat. Una propietat ideal per a treballar/estudiar a Barcelona i viure amb la qualitat d'Alella i el seu entorn. Contacti'ns per a visitar-la, els encantarà!
Espectacular Casa a Cabrils amb vista a la Mar i Piscina

Espectacular Casa a Cabrils amb vista a la Mar i Piscina

Cabrils
938.000 €
307 m²Mida1.163 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Benvingut a la teva llar de somni a Cabrils! Aquesta espectacular casa unifamiliar es troba en una zona privilegiada amb vista panoràmiques a la mar i ofereix una vida luxosa i comoda. Amb una distribució intel·ligent i característiques úniques, aquesta propietat et conquistarà des del primer moment. Característiques Destacades: Distribució de Luxe: La casa es distribueix en dues plantes. En la planta baixa, trobaràs un ampli saló menjador amb sostres a doble altura que permeten l'entrada de llum natural. Des d'aquí, podràs accedir al jardí, on gaudiràs d'un espai a l'aire lliure excepcional. La cuina, amb el seu rebost, es connecta al menjador d'estiu i a la zona de barbacoa. També en aquesta planta, una habitació que pot servir com a sala multiús i un bany complet. Espais Privats: La segona planta alberga dues àmplies habitacions, una d'elles amb sortida a una terrassa amb vista espectaculars i l'altra amb molta llum que treu el cap al saló. A més, una habitació suite amb bany complet i vestidor, també amb accés a terrassa. Sostenibilitat: La casa compta amb plaques solars, la qual cosa la fa autosostenible, i està connectada a un ampli diposit d'aigua. L'energia prové de plaques solars, reduint així el consum energètic. Exterior de Somni: El jardí ofereix una piscina privada, un porxo, un solàrium i diverses terrasses des d'on podràs gaudir de les impressionants vistes a la mar i al paisatge circumdant. Ubicació Perfecta: Cabrils és una localitat mediterrània atractiva, situada entre la mar i la muntanya, a només 10 minuts de la platja i a 25 minuts amb cotxe de Barcelona. La vila s'assenteixi sobre una parcel·la de 1163 m², envoltada de zones verdes i tranquil·litat. Extres: La casa també compta amb característiques com a fusteria d'alumini amb doble vidre, descalcificador d'aigua, calefacció de gasoil i garatge privat amb capacitat per a dos vehicles amb accés directe a l'habitatge. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta casa única que combina comoditat, sostenibilitat i vistes impressionants. Contacta'ns ara per a programar una visita i descobrir tot el que aquesta propietat té per a oferir!
Està veient 402 propietats en venda al Maresme que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.