Propietats en venda al Maresme

Ordenar per
Casa en venda amb vistes i piscina a Calella

Casa en venda amb vistes i piscina a Calella

Calella
645.000 €
341 m²Mida640 m²Parcel·la5HabitacionsHab.3 Banys
Propietat situada a la població de Calella o Calella de la Costa, municipi de la comarca del Maresme. És coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme i es caracteritza per ser una ciutat cosmopolita amb un clima típic de la Mediterrània. Està situada a 50 km de Barcelona, 50 km de Girona i a 6 km del parc natural Montnegre-Corredor. Una oferta de prop de tres quilometres de longitud de platges i més de 180.000 m² de sorra daurada i neta, aigües intensament blaves, i zones naturals -com el Parc Dalmau, el passeig de Manuel Puigvert, el passeig de Garbí, el Far o Les Torretes- fan de Calella una ciutat dinàmica, moderna i acollidora, que permet gaudir al visitant d'una destinació amb una singularitat propia. Aquest habitatge s'ubica en una urbanització molt tranquil·la a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat i de les platges. La casa consta de tres plantes dividides a la planta baixa on hi ha el pàrquing amb capacitat per a 5 cotxes, cambra de màquines i traster. A la primera planta o planta principal de la casa tenim una habitació doble, dues individuals, bany complet, cuina totalment equipada i saló menjador, tot aixo amb sortida a la terrassa, jardí, zona barbacoa i piscina envoltada d'arbres i palmeres. A la planta superior hi trobem la zona de dormitoris, amb tres habitacions dobles (una en suite i amb vestidor), bany complet i terrassa que envolta tota la casa.
Casa en venda a zona residencial de Premià de Dalt

Casa en venda a zona residencial de Premià de Dalt

Premià de Dalt
1.350.000 €
436 m²Mida495 m²Parcel·la4HabitacionsHab.5 Banys
Excepcional casa en venda a Premià de Dalt. Dissenyada amb encant, luxe i glamur. La construcció pertany a un projecte i disseny modern per dins i per fora. Gaudeix d'una ubicació excel·lent en una de les zones més selectes de la costa del Maresme. La casa és a prop de tots els serveis, a 3 minuts de l'autopista C-32, 10 minuts caminant fins al centre de Premia de Dalt i a 20 km de Barcelona. La casa és moderna. Respira generositat espacial i reflecteix prestigi. Compte amb una còmoda i funcional distribució en tres plantes. El jardí modern i amb poc manteniment perquè l'únic esforç sigui gaudir, sempre verd, formant racons molt frescos. La piscina feta per desconnectar, és a nivell del saló, complementada amb una terrassa amb barbacoa i un bany exterior complet. Dada important a remarcar - la comoditat de la distribució interior. Planta baixa: rebedor, saló, cuina americana oberta al menjador, dos dormitoris dobles i dues cambres de bany. Primera planta: tres dormitoris (un d'ells en suite), dues cambres de bany. Un dormitori actualment està destinat a un despatx, terrassa-solàrium amb vistes al paisatge. Planta soterrani: garatge per a 2 cotxes, GYM equipat amb maquinària Panatta (perfecta biomecànica articular, tecnologia i màxima qualitat), bugaderia (amb rentadora i assecadora), sala de màquines, sistema de subministrament i extracció d'aire al soterrani. Equipament extra: calefacció radial per terra, alarma per zones i plantes amb càmeres, piscina, terrassa-chillout exterior, barbacoa, aire condicionat per màquines Split a cada estança, reg automàtic al jardí. Memòria de qualitats: revestiment de terres a les cambres de bany i exteriors de marbre i Porcelanosa, mobles interiors de luxe de Latorre, mobles exteriors de la col·lecció de Higold estan dissenyades i creades amb un estil elegant, revestiments murals tèxtils d'Art i Roberto Cavalli , armaris encastats de CARRE de disseny minimalista. A més, la cuina de Whirlpool amb espai Open concept per a una casa de disseny contemporani, electrodomèstics - Whirlpool, aixetes de Zucchetti i DornBracht, mobles de bany i ceràmica de bany Duravit.
Masia cèntrica en venda a Orrius, amb negoci en funcionament (hostaleria)

Masia cèntrica en venda a Orrius, amb negoci en funcionament (hostaleria)

Orrius
1.600.000 €
901 m²Mida2.000 m²Parcel·la7HabitacionsHab.4 Banys
A la comarca del Maresme, a 35 min de Barcelona, us oferim aquesta preciosa masia, impecablement restaurada, envoltada de natura, a la petita població d'Orrius, que se situa entre les poblacions de Cabrils, Vilassar de Dalt, Argentona i la Roca de l' Vallès. Destaca per l'església de Sant Pere de Clarà, construïda al segle IX. Situada al centre del poble, amb tots els serveis a un pas i amb negoci propi, restaurant en ple funcionament, annex a la masia, a les antigues quadres de cavalls. Si tenies en ment una cosa semblant, aquesta és l'ocasió perfecta. La masia, habitatge principal, es distribueix en tres plantes. A la planta baixa ens dóna pas a l'interior un ampli rebedor molt original per les seves rajoles decoratives. Seguim a l'ampli saló amb llar de foc, menjador espaiós tradicional i cuina office que conserva la xemeneia on es cuinava antigament. A la segona planta podem accedir per les escales de la casa o les de el servei, i allí se situen tres habitacions dobles, una suite amb llar de foc, bany complert, gran vestidor i sortida a terrassa. Petit despatx i zona de bugaderia. Pujant a la tercera planta trobem un gran espai diàfan sota teulada, tres habitacions i un preciós bany complet. L'edificació annexa, abans cavallerissa, està reconvertida en restaurant en ple funcionament i amb molt rendiment. Espai per poder convertir en una casa de convidats, zona de múltiples activitats, o qualsevol projecte. Davant d'aquesta un gran espai de zona enjardinada i terrassa, on es pot fer perfectament una piscina. Entorn immillorable, tranquil·litat, privacitat, naturalesa. Poble encantador.
Casa en venda amb piscina a Arenys de Mar

Casa en venda amb piscina a Arenys de Mar

Arenys de Mar
499.000 €
183 m²Mida406 m²Parcel·la4HabitacionsHab.2 Banys
Propietat situada a la població d'Arenys de Mar, que és un municipi de la província de Barcelona, Catalunya, Espanya, situat a la comarca del Maresme. Està situat a la finalització de la riera d'Arenys, que el connecta amb l'interior passant per Arenys de Munt. Es troba també a prop del massís del Montseny i el parc natural del Corredor-Montnegre. Com a totes les poblacions costaneres de la comarca del Maresme creuen el municipi, entre el nucli urbà i el mar, la N-II i la línia ferroviària del Maresme. És un important port pesquer, el principal de la Província de Barcelona i recreatiu, tant és així que el port i els serveis són el motor principal de l'economia del municipi. Aquest habitatge, que es troba a la urbanització de les Carolines, a tan sols deu minuts de la platja i el centre del poble, consta de dues plantes. A la planta principal hi trobem el saló menjador de 40 metres quadrats, cuina amb menjador, menjador d’hivern totalment envidriat, bany complet, terrassa i sortida al jardí amb piscina i hort amb arbres fruiters. Accedint per les escales pugem a la zona de dormitoris, on tenim 3 habitacions dobles, 1 habitació simple (totes amb sortida a la terrassa), un bany complet i terrassa de 35 metres quadrats. L'habitatge disposa d'un garatge per a dos cotxes. La zona de la Urbanització de les Carolines és tranquil.la i amb vistes.
Edifici per reformar en venda al centre de Malgrat de Mar

Edifici per reformar en venda al centre de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar
735.000 €
666 m²Mida227 m²Parcel·la10HabitacionsHab.6 Banys
Edifici per reformar situat al centre de Malgrat de Mar i pocs minuts a peu de la platja. Malgrat de Mar és un municipi ubicat al nord de la costa de Barcelona i tan sols 60 km de la ciutat de Barcelona. El clima mediterrani i els més de 4,5 km de platges extenses de sorra blanca conviden a passar el dia a l'aire lliure. Ocupa una superfície construïda de 666 m2 i va ser edificada l'any 1976. Aquest edifici es divideix en tres nivells comunicats per un ascensor. A la planta baixa hi ha un ampli garatge per a quatre cotxes, un gran local comercial que disposa de cinc sales, un vestuari i un lavabo. D'altra banda, un habitatge compost per un saló menjador amb xemeneia i sortida a un balcó, una cuina independent, una habitació doble i un bany amb banyera que comunica amb un altre saló amb xemeneia amb sortida a una terrassa i a una habitació doble. A la primera planta, hi ha el que va ser un antic hostal amb set habitacions amb un lavabo a cadascuna de les habitacions. Aquesta part de la propietat té un accés directe des del carrer. La segona planta consta d'un altre habitatge, compost per un saló menjador molt ampli i lluminós, una cuina independent, dues habitacions dobles, una individual i dos banys complets amb banyera. La fusteria és de fusta, persianes elèctriques, terres de gres i fusta i gas de ciutat. La seva ubicació és excel·lent, permet fer un agradable passeig fins a la platja o fer les compres del dia a dia, ja que els principals serveis i comerços són molt a prop. Malgrat disposa d'un fàcil accés a l'autopista i la N-II.
Moderna casa en venda d'obra nova a Vallromanes

Moderna casa en venda d'obra nova a Vallromanes

Vallromanes
875.000 €
307 m²Mida870 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
En el preciós poble de Vallromanes, conegut pel seu Camp de golf i exquisida oferta gastronomica, presentem una promoció d'obra nova de dues cases apariades amb jardí privat acabades de construir. La propietat es caracteritza per la qualitat dels materials i acabats, la lluminositat, la seva adequada orientació, la seva ubicació en una tranquil·la i assolellada zona de Vallromanes, molt proxima al centre i, en trobar-se enfront del Golf, no es desenvolupessin enfront d'ella noves construccions, per la qual cosa les vistes estan garantides. Amb una comoda i funcional distribució, la casa compta amb: Planta baixa: accés a un ampli rebedor, bany de cortesia, cuina-office i saló-menjador amb sortida al porxo. Metres útils 79m2 i construïts 92m2. Porxos 92m2 i construïts 105m2. Planta pis: 3 dormitoris i 2 banys, un d'ells en suite, amb una àmplia zona de canviador. Metres útils 63m2 i construïts 76m2. Planta soterrani: garatge per a 3 cotxes, bany, habitació i sala de màquines. Metres útils 110m2 i construïts 125m2. Opcionalment es pot construir piscina privada al jardí amb un cost addicional de aprox 25.000€. La casa, llista per a estrenar, es lliura amb el projecte, plans i memoria de qualitats. Destaca la fusteria d'alumini Technal anoditzada color gris antracita i amb tall tèrmic i vidre “Climalit”; la utilització de pintura plàstica setinada de primera qualitat, serralleria amb doble capa de pintura epoxi per a la seva protecció antioxidant i acabat amb esmalt, el paviment de ceràmica de PORCELANOSA en totes les estades, paviment de gres en zones humides, formigó en la resta del garatge i paviments de terrassa en planta baixa amb ceràmica. El mobiliari de cuina és Nollte Küchen, amb portes i prestatges recoberts de laminatge sintètic en totes les cares i cants, i electrodomèstics DE DIETRICH. Forn elèctric encastat, amb frontal de vidre i programador elèctric. Campana extractora d'acer inoxidable integrada amb mobiliari. Placa de cocció elèctrica. Microones encastat amb frontal de vidre. Frigorifico LIEBHERR. Els banys compten amb sanitaris marca DURAVIT color blanc, combinats amb mobles de fusta lacada i paviment de ceràmica PEDRA, formant conjunt amb els paraments verticals. Totes les aixetes de cuina i banys són monocomandament TRES. La casa és molt eficient des del punt de vista energètic, amb calefacció per aerotermia amb conductes en totes les dependències. L'aire condicionat mitjançant dos aparells, un per a la planta baixa i un altre per a la planta primera, i les conduccions de l'aire van pel fals sostre. Demani'ns una visita i no deixi passar aquesta oportunitat!
Exclusiva casa de poble en venda d'estil gòtic del S.XVII a Pineda de Mar

Exclusiva casa de poble en venda d'estil gòtic del S.XVII a Pineda de Mar

Pineda de Mar
1.300.000 €
980 m²Mida653 m²Parcel·la12HabitacionsHab.10 Banys
Presentem aquesta exclusiva casa de poble d´estil gòtic del segle XVII. Situada al centre del municipi de Pineda de Mar, a prop dels principals serveis, comerços i a menys de deu minuts caminant de la platja. Originària de l'any 1618, fou construïda en una parcel·la plana de 653 m2, dels quals la superfície construïda ocupa 979 m2. En entrar-hi, un rebedor distribueix les diferents estances. La primera planta està composta per un gran saló menjador amb xemeneia i sortida al jardí, una moderna cuina independent amb illa totalment equipada, dos lavabos de cortesia i tres habitacions dobles; una tipus suite amb un bany amb dutxa i acabats en marbre. Unes boniques escales condueixen a la segona planta, on es troben tres habitacions dobles; Dues tipus suite amb banyera, vestidor i sortida a un ampli balcó, al costat d'un gimnàs amb un bany complet i sortida al mateix balcó amb vistes al jardí i a la piscina. A la tercera planta, hi ha dues habitacions dobles tipus suite amb bany complet amb banyera i dutxa i sortida al balcó, una sala destinada a la bugaderia, una habitació doble, un bany complet amb dutxa i una gran sala de jocs que comunica amb la terrat, on es poden contemplar unes boniques vistes al mar, a la muntanya i al poble de Pineda de Mar. La propietat gaudeix d'uns acabats amb materials d'alta qualitat, la fusteria exterior és d'alumini amb els interiors de fusta, terres de marbre i roure encerat i finestres de doble vidre amb persianes elèctriques autoblocants. El jardí disposa d´unes boniques zones enjardinades, una terrassa amb pèrgola elèctrica amb zona chill out, perfecta per prendre un bon esmorzar prenent el sol o reunir-se amb amics o família. També hi ha una gran barbacoa i una piscina climatitzada, ideal per a gaudir durant tot l'any. I per als amants del vi, hi ha un celler subterrani original de l'època que manté una perfecta temperatura. La seva ubicació és excel·lent, es troba molt ben comunicada tant per carretera com per autopista. La distància fins a Barcelona ciutat és de 60 km i 49 km fins a Girona.
Casa en venda a Santa Susanna

Casa en venda a Santa Susanna

Santa Susanna
435.000 €
346 m²Mida1.300 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
Propietat situada al municipi de Santa Susanna. És un municipi de Catalunya, Espanya. Pertany a la província de Barcelona, a la comarca del Maresme. Situat al litoral, entre els pobles de Pineda i Malgrat de Mar. Integrat a la comarca del Maresme, se situa a 58 quilòmetres de Barcelona. El terme municipal està travessat per l'autopista del Maresme (C-32) i per l'antiga carretera N-II entre els km 672 i 673, a més de per carreteres locals que connecten amb Pineda i Malgrat de Mar. El relleu del municipi està caracteritzat per la franja litoral del Maresme, situada entre Malgrat de Mar i Pineda i per les primeres elevacions del Massís de Montnegre, que inclouen la Serrat de la Crestada (250 metres) i la Serra de Miralles (340 metres). Les muntanyes més destacades són el Turó de Can Jordà (206 metres), el Turó de la Guàrdia (241 metres) i el Turó Gros de Miralles (343 metres). La riera de Santa Susanna travessa el poble procedent de les properes muntanyes. El poble s'aixeca a 9 metres sobre el nivell del mar. Aquest habitatge que està a tan sols cinc minuts del centre del poble, consta de dues plantes i les golfes. Accedint per la porta principal hi trobem el rebedor, les escales i l'ascensor que donen accés a totes les plantes. A la planta inferior tenim el garatge amb capacitat per a dos cotxes, un bany complet, 2 habitacions dobles amb aire condicionat, rebost i golfes. A la primera planta trobem el saló menjador de 24 metres quadrats, cuina menjador amb aire condicionat de 25 metres quadrats, un bany complet amb plat de dutxa, 2 habitacions dobles, 1 habitació doble amb suite, vestidor i banyera d'hidromassatge, BBQ, forn de llenya, menjador d'estiu, cuina exterior, cambra de màquines i una terrassa que envolta tota la planta. Les golfes, una sala diàfana de 40 metres quadrats amb sortida a la terrassa, solàrium i preinstal·lació per a un bany. La casa es completa amb l'espai per a una piscina i 3 nivells d'arbres aromàtics i fruiters, en una zona tranquil·la i sense trànsit.
Vila mediterrània composta per quatre habitatges en jardí d'1 hectàrea.

Vila mediterrània composta per quatre habitatges en jardí d'1 hectàrea.

Sant Andreu de Llavaneres
3.190.000 €
1.300 m²Mida10.209 m²Parcel·la14HabitacionsHab.9 Banys
Propietat única en ple Maresme, a la població de Sant Andreu de Llavaneres, envoltada de bosc, en una de les seves zones més icòniques Bell-Aire. Prop dels camps de golf de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, el port esportiu de Port Balís, restaurants, oci, boniques platges i fàcil accés a l'autopista que comunica amb Barcelona i el seu aeroport. El complex està format per quatre construccions independents: 1 Vila de 600m² amb piscina. 1 Vila de 400m² amb piscina, 1 Vila de 300m² per a convidats, 1 Vila annex servei. En total, dues piscines, pista de paddle, frontó, dos pous d'aigua potable i tres dipòsits d'aigua de gran capacitat. La primera vila disposa de 6 habitacions (2 suite) i 4 banys, vestidors, més zona de servei, amb estades àmplies, terrasses, quart de caldera, safareig, porxos, garatge interior (dos cotxes) i exterior (cinc cotxes) componen la primera vila construïda en dues plantes. La segona vila tota en planta, està dotada de 4 habitacions dobles i 3 banys, zona de barbacoa, hort, piscina, pàrquing i celler. La tercera vila o de convidats, tota en planta, està composta per 4 dormitoris, 2 banys i saló menjador envidrat amb sortida a terrassa. Un quart habitatge seria el destinat als cuidadors en el seu origen. Ideal per a família que desitgi un gran terreny i amb privacitat entre els habitatges. També per a inversors que desitgin parcel·lar en dues o tres unitats el terreny.
Està veient 402 propietats en venda al Maresme que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.