Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
  • 1.300.000 €
  • 2.035 m²

Parcel.la amb les millors vistes de la costa

preu
1.300.000 €
parcel·la
2.035 m²

Una excepcional oportunitat per construir una casa dins de l'enclavament privilegiat i exclusiu, és la urbanització Supermaresme. Dotada amb tots els serveis necessaris com electricitat, neteja, jardineria, cura de piscina, vigilància privada, etc.
En aquest cas, trobem una zona de supermercats que permeten les llicències de construcció de obra nova.
L'edificabilitat és d'un 20% el que significa un dia de construcció mínima de 410 m2 d'habitatge, més de sol. La ocupació màxima és de 205 m2 per planta.
La inclinació de la parcel·la és pràcticament llana i amb un mur de contenció construït.
Les vistes es troben en avenços, a la part frontal del mar arribant a la vista fins a la ciutat de Barcelona. Per la part del darrera s’aprecia tota la façana litoral que protegeix tota l'àrea dels vents del nord.

Sobre Sant Andreu de Llavaneres

La població de Sant Andreu de Llavaneres, també coneguda com a Llavaneres, és un encantador enclavament pròxim a Barcelona que discorre entre la muntanya i la mar. Des de finals dels anys 70, és la ubicació preferida per les famílies més acomodades de Barcelona per a establir la seva segona residència d'estiu i caps de setmana. Està organitzada en 4 sectors residencials ben diferenciats: El Barri antic pròxim a la muntanya, La Riera que uneix el centre urbà amb El Barri Marítim o tercer sector i Les Urbanitzacions que, situades en la part més alta gaudeixen de grans vistes panoràmiques a la mar.

En 1973 es va crear la urbanització Supermaresme, considerada una de les millors d'Espanya, que es caracteritza per la seva tranquil·litat i les seves cases de luxe. Llavaneras també té molt renom gastronòmic per les seves dues especialitats més famoses, els Pèsols i la Coca de Llavaneres. Com a centres recreatius, esportius i socials destaquen el Club de Golf de Llavaneras, fundat en 1945, així com el seu Port Esportiu conegut amb el nom de Club Nàutic El Balís, fundat en 1966.

Sol·liciti més informació
Ref.PH100665

Propietats similars

PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2