Cases en venda al Maresme amb vistes al mar

Ordenar per
Casa en una sola planta en Supermaresme amb espectaculars vistes mar

Casa en una sola planta en Supermaresme amb espectaculars vistes mar

Sant Vicenç de Montalt
1.680.000 €
311 m²Mida1.720 m²Parcel·la5HabitacionsHab.2 Banys
En l'exclusiva localitat de Sant Vicenç de Montalt, en una zona privilegiada amb impressionants vistes a la mar, s'erigeix aquesta residència construïda en una sola planta. En ingressar a la propietat, et rebrà un espaiós i lluminós saló menjador, enriquit per una encantadora xemeneia que crea un ambient acollidor i càlid. Des d'aquí, pots accedir al bonic porxo per a contemplar les espectaculars vistes a la mar mentre gaudeixes de la tranquil·litat del jardí i la piscina. Amb un total de quatre habitacions, aquesta casa brinda espai més que suficient per a allotjar a la família i als convidats. A més, compta amb una habitació de servei per a major comoditat i privacitat. Destacant la seva versatilitat, la propietat disposa d'una zona independent habilitada com a apartament, complet amb cuina pròpia. Ideal per a allotjar als convidats o per a ser utilitzat com un espai addicional per al gaudi personal. La casa inclou un garatge i una zona de pàrquing, garantint la comoditat i la seguretat dels seus residents. I per a viure moments de relax i entreteniment, la casa està equipada amb jacuzzi, una sauna amb dutxa i una moderna barbacoa a l'aire lliure, oferint una experiència de vida inigualable. En resum, aquesta espectacular casa a Sant Vicenç de Montalt ofereix un refugi de luxe on el confort, l'elegància i les vistes panoràmiques es combinen per a crear una llar veritablement excepcional.
Casa a la venda amb piscina salina a Vilassar de Dalt

Casa a la venda amb piscina salina a Vilassar de Dalt

Vilassar de Dalt
1.100.000 €
417 m²Mida507 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Casa a quatre vents de 417 m² distribuïdes en tres plantes comunicades amb ascensor, que compta amb sis dormitoris, 4 banys, jardí amb piscina, plaques solars i tot luxe d´acabats de gran qualitat. La casa es va construir l'any 2004 i els propietaris l'han conservada en perfectes condicions i millorada dia a dia. La casa es troba en una preada zona de Vilassar de Dalt per la seva tranquil·litat, vistes al mar, i proximitat caminant al centre de la població. Alhora, està molt ben comunicada per autopista ia 30 minuts de Barcelona i de Girona. A nivell de carrer, accedim a un garatge còmode per a dos cotxes, amb portes automàtiques, llum natural, accés directe a la vivenda i amb un espai d'emmagatzematge generós. En aquesta mateixa planta, hi ha el dormitori principal amb una gran terrassa amb vistes al mar, vestidor i un gran bany amb dutxa i jacuzzi. Finalment, s'ofereix un dormitori doble que actualment és despatx, amb sortida a la terrassa des d'on gaudir de les vistes al mar. La planta principal es compon d´un ampli rebedor, un bany de cortesia i un espectacular saló-menjador amb moltíssima llum natural, amb llar de foc, terra en espiga de marbre travertí i sortida directa al jardí. La cuina gaudeix d'unes dimensions molt generoses, per poder dinar-hi diàriament, encara que també hi ha la possibilitat d'obrir-la al saló. Tot seguit trobem la sala de cinema, el rebost i la cambra de rentat. A la planta superior, tenim dos dormitoris dobles, un bany complet i, finalment, un dormitori amb el seu propi bany, vestidor i una terrassa privada amb vistes al mar i la muntanya. El jardí és un espai molt pràctic, que requereix molt poc manteniment i que compta amb una piscina salina. També disposa de zona de barbacoa i menjador exterior davant de la cuina. Destaca l'excel·lent estat de conservació de la casa, a més de comptar amb nou plaques solars, una excel·lent orientació, armaris encastats a tota la casa, calefacció per radiadors de gas i aire condicionat per conductes d'aire fred.
Casa aparellada en venda a Can Quirze a Mataró

Casa aparellada en venda a Can Quirze a Mataró

Mataró
1.090.000 €
326 m²Mida442 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Mataró, la capital del Maresme, a escassos 30 km de Barcelona, és un municipi que encara manté l'encant d'un poble costaner, pero amb tots els serveis d'una gran ciutat. Compta amb enormes platges i un passeig marítim amb gran oferta gastronomica on gaudir durant les quatre estacions de l'any. Disposa de centre comercial, Universitat, hospital, grans supermercats i petits comerços locals. Tot aixo fa que sigui un lloc comode i atractiu per a viure tot l'any. La casa que presentem està situada en una de les zones més cotitzades de Mataró, la urbanització de Can Quirze, en una excel·lent ubicació amb ràpid accés a l'autopista i precioses vistes. L'habitatge té 326 m² construïts i la zona comunitària, un jardí de gairebé 3.500m² amb piscina. Cal destacar la magnífica orientació i les espectaculars vistes al mar al costat d'un parc forestal protegit. Només entrar, accedim directament a un espai diàfan on trobem el saló-menjador amb xemeneia tancada, molt agradable els dies d'hivern. Moderna cuina oberta d'alta gamma, amb electrodomèstics emplafonats i armaris motoritzats molt funcionals i amb una illa de dekton que integra molt bé els espais. Hi ha una àmplia terrassa a la qual s'accedeix tant des de la cuina com des del saló amb una pèrgola amb tendals motoritzats. En aquesta mateixa planta hi ha una habitació i un bany complet. A dalt trobem la zona de nit que disposa d'una habitació en suite amb vistes al mar, vestidor, bany de marbre, banyera i dutxa i accés a una terrassa. A la mateixa planta hi ha 2 habitacions més que comparteixen bany. En el pis inferior hi ha una gran sala polivalent amb sortida directa al jardí amb piscina, porxo i zona de BBQ i 2 grans sales més que avui s'utilitzen de safareig i gimnàs i un bany complet. Característiques principals: Garatge per a 2 cotxes a nivell de la planta principal i 2 places d'aparcament exterior dins del recinte de la comunitat, panells fotovoltaics amb bateries, plaques solars amb diposit per a l'aigua calenta, forjat sanitari, parquet, persianes motoritzades, A/C amb bomba de calor, radiadors elèctrics en els banys, persianes elèctriques, gespa artificial d'alta qualitat i reg automàtic, piscina privada salina i gran zona enjardinada amb piscina comunitària. Val la pena visitar! No dubteu a contactar amb nosaltres.
Casa en venda amb piscina a Teia

Casa en venda amb piscina a Teia

Teià
940.000 €
350 m²Mida577 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Ubicada a l'exclusiva zona de Sant Berger a Teià, aquesta casa és un oasi de tranquil·litat i elegància. Amb 350 m² d'esplèndids espais i una parcel·la de 577 m², aquesta propietat us ofereix el millor en comoditat i estil de vida. Detalls Exquisits: En entrar, un acollidor rebedor us dóna la benvinguda, marcant el to per a aquesta residència d'alta qualitat. A la planta principal, una habitació individual amb armari encastat i un bany complet amb plat de dutxa brinden flexibilitat i comoditat. El gran saló menjador es banya en llum natural a través de grans finestrals i compta amb una acollidora xemeneia. La cuina totalment equipada és un somni per a qualsevol entusiasta culinari. Dormitoris amb Vistes al Mar: La primera planta té un bany complet amb banyera i dues habitacions dobles, totes dues amb armaris de paret, aire condicionat i accés a balcons amb impressionants vistes al mar. L´habitació principal en suite no es queda enrere, oferint un bany complet amb jacuzzi, armari encastat i una encantadora terrassa. Espais Versàtils i d'entreteniment: El soterrani és un paradís per als amants de l'entreteniment, amb un garatge doble, sala de cinema, traster i sala polivalent amb llar de foc i bar. Imagina't les nits de cinema i els moments de diversió amb amics i família! Exterior de somni: Gaudeix de l'aire fresc al pati amb galeria i la zona Chill Out. La piscina d'aigua dolça és el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir dels dies assolellats. Comoditats Modernes i Detalls Extra: La casa compta amb aire condicionat, calefacció, terres de ceràmica i parquet, sistema de descalcificació, plaques solars, i més. La ubicació és perfecta, envoltada de natura, amb arbres i vistes a la muntanya. Una Oportunitat Única: Aquesta casa cantonera és més que una propietat; és un estil de vida. Si busques luxe, comoditat i una connexió perfecta entre interior i exterior, la teva cerca s'ha acabat! Contacta'ns avui mateix per descobrir la teva nova llar a Teià!
Gran casa d'amplis espais a la urbanització de Can Quirze

Gran casa d'amplis espais a la urbanització de Can Quirze

Mataró
1.390.000 €
658 m²Mida6HabitacionsHab.5 Banys
Mataró, capital del Maresme, disposa de tots els serveis d'una ciutat i el benestar d'un poble a la vora del mar. Can Quirze és una de les urbanitzacions de més prestigi i amb vistes més boniques a Mataró. Parlem d'una casa de 658m2 on tots els espais donen al jardí i tant el menjador com les habitacions tenen vistes al mar. Entrem per la planta baixa on ens trobem amb un distribuïdor molt ampli que ens dona pas al gran saló menjador amb una llar de foc elèctrica que a més de ser supereficient, crea un ambient molt càlid. Grans finestrals encarats al mar s'obren a una gran porxada. Davant veure'm la piscina i el jardí de 800m2. La cuina de 52 m2 és un espai amb una altra llar de foc de llenya i amb doble sortida, al jardí i per l'altra banda per accedir-hi en cotxe. Compta amb una zona de bugaderia i una altra habitació que pot tenir diferents utilitats. A més a més, hi ha una habitació doble amb sortida directa al jardí i bany complet a aquesta mateixa planta. A dalt trobem 3 habitacions dobles que comparteixen un bany molt gran amb banyera hidromassatge i una terrassa amb boniques vistes. També hi ha suite principal amb el seu bany, vestidor i una terrassa privada. A la segona planta trobem unes golfes amb 2 terrasses i un bany i accés a una torre que és un mirador de 360º. També hi ha un garatge de 200m2 amb terra de parquet ceràmic i un petit apartament amb entrada independent des del jardí. Característiques: És una casa molt còmode per la seva distribució, sostenible amb 14 plaques solars amb 3 bateries de 15kw que suposen un estalvi del 70%, aerotèrmia per l'aigua, bomba d'aire amb diferents termòstats, instal·lació de calefacció de gas, recollida d'aigües pluvials amb un dipòsit de 43.000 litres, armaris encastats a totes les habitacions, reg automàtic, persianes elèctriques, aïllament amb doble vidre. Una casa que enamora, no dubtis en contactar-nos per a visitar-la.
Casa d'una planta en venda amb vista panoràmiques a la mar en Supermaresme.

Casa d'una planta en venda amb vista panoràmiques a la mar en Supermaresme.

Sant Vicenç de Montalt
3.600.000 €
883 m²Mida3.494 m²Parcel·la8HabitacionsHab.7 Banys
La casa es troba en una sola planta en un terreny completament pla i ofereix unes vistes espectaculars a la mar. En ingressar a la casa, un ampli vestíbul divideix l'habitatge en una zona de dia i una zona de nit. En la zona de dia, es troba un ampli saló amb finestrals de gran grandària que ofereixen vistes a la mar. Des d'aquí, s'accedeix a la biblioteca i a l'espaiós menjador, tots dos amb impressionants vistes al jardí completament pla, la piscina i la mar. En aquesta mateixa àrea de dia, trobem una àmplia cuina, un rebost i una zona de servei que consta de quatre habitacions. La zona de nit inclou sis dormitoris dobles, quatre d'ells amb bany en suite i accés directe a l'exterior. A més, hi ha un total de sis banys, un d'ells equipat amb jacuzzi. En el soterrani, es troba una piscina climatitzada, un jacuzzi, una sauna i vestidores amb bany i dutxa. Aquest espai és ideal per a relaxar-se sense sortir de casa. La propietat compta amb dues estructures addicionals. Una d'elles està prop de la piscina i consta d'una sala polivalent, dos banys i una cuina. L'altra és de gran grandària i s'ha utilitzat com a oficina, pero podria transformar-se en un estudi de gravació o un altre espai versàtil a causa de la seva amplitud. Si bé la propietat necessita reformes, se situa en un terreny completament pla de 2,000 m² i ofereix vistes panoràmiques a la mar. La casa té un gran potencial, es distribueix en una sola planta per a major comoditat i compta amb espais addicionals per a relaxació, una zona de barbacoa, garatge i estacionament per a diversos vehicles.
Espectacular casa en venda a Sant Cebrià de Vallalta

Espectacular casa en venda a Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebria de Vallalta
728.000 €
579 m²Mida5HabitacionsHab.4 Banys
Situada a Sant Cebrià de Vallalta, una zona de muntanya i naturalesa, pero amb la meravella d'estar a 10 minuts de la platja i 45 minuts de Barcelona. Trobem aquesta bella casa que ha estat reformada i actualitzada durant els últims anys. És de les poques cases que compleixen amb la certificació energètica. Té 18 panells solars que donen aigua i electricitat i finestres que absorbeixen fred i calor. Vistes privilegiades a les muntanyes que l'envolten confereixen a aquesta propietat tranquilitat i pau. La casa principal compta amb dues plantes. La primera, a peu de carrer, trobem 2 habitacions dobles que comparteixen un bany, una suite amb bany complet i sortida a una terrassa. I una habitació petita que pot ser usada com a oficina. En la planta inferior hi ha un rebost/traster que està preparada per a convertir-se en celler, zona de bugaderia, i lavabo. Pero el que més crida l'atenció és el seu gran sala menjador amb xemeneia i cuina integrats, amb grans finestrals amb sortida al bell jardí. El més destacat d'aquesta casa són els exteriors i zones socials. Amb un gran jardí amb belles decoracions de plantes mediterrànies amb la piscina nova, una gran pèrgola d'obra, barbacoa, cuina exterior. I a més de tot té pista de tennis! Per si no fos prou, hi ha un apartament/zona de convidats. Compta amb habitació doble, cuina i bany. A més d'un petit pati amb tendal per a prendre el cafè veient el capvespre. És una magnífica oportunitat adquirir aquesta casa per a viure tot l'any, passar vacances o com a inversió per a lloguer turístic.
Espectacular Casa a Alella amb vista a la Mar i Dos Habitatges

Espectacular Casa a Alella amb vista a la Mar i Dos Habitatges

Alella
900.000 €
419 m²Mida976 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Et presentem una increïble oportunitat a Alella, una casa única amb dos habitatges independents, ideal per a famílies nombroses o inversors. Aquí et presentem algunes de les característiques més destacades d'aquesta propietat: Dos Habitatges en una: Aquesta casa és veritablement especial, ja que consta de dos habitatges molt similars, una sobre l'altra, totes dues connectades entre si. Aixo et brinda una gran flexibilitat, ja sigui per a viure en una i llogar l'altra, tenir espai per a visites o qualsevol altra configuració que desitgis. Ampli Espai: Amb 419 metres quadrats de superfície i una parcel·la de 976 metres quadrats, cada habitatge ofereix un generós espai per a gaudir i personalitzar al teu gust. Distribució: En total, la propietat compta amb 4 habitacions dobles i 2 habitacions senzilles, així com 4 banys complets, proporcionant comoditat i privacitat per a tots els membres de la família. Detalls Encantadors: La casa conserva el seu encant original amb detalls com a sols de ceràmica i parquet, fusteria interior de fusta i finestres d'alumini amb doble vidre. A més, compta amb una bella xemeneia en el saló per a les nits acollidores d'hivern. Orientació Aquest: Gaudeix de la llum del sol del matí a la teva terrassa mentre contempla les impressionants vistes a la mar. Cuina Equipada: La propietat compta amb una cuina equipada, la qual cosa facilita la preparació de menjars i reunions familiars. Comoditats Modernes: La casa està equipada amb calefacció a base de Gasoil i aire condicionat en el saló per a garantir el seu confort durant tot l'any. Possibilitat d'Ascensor: Existeix la possibilitat d'instal·lar un ascensor des del garatge, la qual cosa facilitaria l'accés a totes les plantes. Extres i Espais Exteriors: A més de tot l'esmentat, la propietat ofereix una zona de barbacoa, golfa amb un traster gegant, jardí, bugaderia, garatge i més. Ubicació Ideal a Alella: Alella és un encantador municipi situat a només 15 km de Barcelona, ​​que ofereix una vida tranquil·la i totes les comoditats necessàries, incloent-hi col·legis, supermercats, restaurants i centres mèdics. Aquesta casa a Alella representa una oportunitat excepcional per a gaudir d'un estil de vida comode i versàtil en una ubicació privilegiada. No perdis l'oportunitat de visitar-la i descobrir tot el que té per a oferir. Contacta'ns avui mateix per a obtenir més informació i programar una visita!
Magnífica casa amb piscina en venda en Rocaferrera, Sant Andreu de Llavaneres

Magnífica casa amb piscina en venda en Rocaferrera, Sant Andreu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres
1.485.000 €
549 m²Mida2.000 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
Espectacular casa de 549 m² sobre una parcel·la en altura de 2.000 m², que li proveeix de privacitat i unes certes vistes a la mar. Disposa d'una magnífica i original piscina circular de 70 m² i àmplia zona amb arbres. Se situa en la prestigiosa urbanització de Rocaferrera, a Sant Andreu de Llavaneres, proxima al seu port nàutic i platges, camps de golf, centres hípics, a pocs metres del centre de la població i als seus comerços, restaurants, centres mèdics, transports i altres serveis. Barcelona a tan sols 40 minuts. L'habitatge es distribueix en dues plantes i un semisoterrani. En la primera planta, un gran rebedor dona pas a un espaiós i càlid saló-menjador, amb accés directe al jardí. Molt lluminós i comode gràcies als seus grans grans vidrieres que permeten la fàcil entrada de llum natural. A continuació, trobem una completa, àmplia i moderna cuina oberta amb una gran illa i al costat d'ella un safareig i rebost amb eixida directa al jardí. Aquesta planta connecta directament amb un pàrquing per a 2 vehicles. En aquesta mateixa planta, l'habitatge disposa d'un bany de cortesia, la suite principal, amb excel·lents vistes al jardí gràcies als seus finestrals, compta amb un elegant vestidor i un gran bany. Accedint a la planta superior , trobem tres grans i molt lluminosos dormitoris i dos banys complets. En la planta semisoterrani, es troba un gran espai polivalent, per a sala de jocs, celler, vestuari i una gran zona de barbacoa, amb eixida directa a l'exterior ,a la piscina i a un 2n accés independent des del carrer. Calidesa, lluminositat, comoditat, privacitat, naturalesa, pau..., un magnífic habitatge per a gaudir tot l'any amb la família, no dubte a sol·licitar una visita.
Casa en venda amb vista a la mar a Santa Susanna

Casa en venda amb vista a la mar a Santa Susanna

Santa Susanna
335.000 €
366 m²Mida710 m²Parcel·la4HabitacionsHab.2 Banys
Presentem aquesta bonica casa d'origen amb vista a la mar situada en una zona residencial tranquil·la, prop dels principals serveis, comerços i a menys de 5 min amb cotxe fins a la platja. Assentada en una parcel·la de 710 m² amb una superfície construïda de 366 m² distribuïts en tres plantes. L'habitatge principal consta d'un ampli saló menjador amb xemeneia i sortida a un porxo amb vista. La cuina és independent, disposa de zona de bugaderia i rebost. La zona de nit compta amb tres habitacions dobles; una d'elles amb sortida a una terrassa amb vista, els dona servei un bany complet. En la planta superior existeix un loft amb entrada independent, consta d'un saló menjador amb sortida a una gran terrassa, cuina americana i un bany complet. La planta baixa de la casa es troba per acabar, hi ha la possibilitat de construir un altre apartament, actualment les tres plantes estan comunicades entre si mitjançant l'escala principal. Existeix la possibilitat de construir una piscina i un garatge. La fusteria exterior és d'alumini amb els interiors en fusta, sols de gres, calefacció a gasoil i aigua sanitària a gasoil i termo elèctric. És una casa ideal per a destinar-la tant com primera o segona residència, fins i tot llogar-la per temporada. La seva ubicació és excel·lent, a menys d'1 min de la carretera principal i prop de l'entrada de l'autopista direcció Barcelona/Girona.
Casa en venda amb piscina i vistes a la mar a Cabrils

Casa en venda amb piscina i vistes a la mar a Cabrils

Cabrils
650.000 €
446 m²Mida1.019 m²Parcel·la6HabitacionsHab.3 Banys
Encantadora casa en venda a Cabrils, en la tranquil·la zona de Atmetllers. Amb una superfície de 446 metres quadrats i situada en una parcel·la de 1019 metres quadrats, aquesta casa és l'espai perfecte per a gaudir de la vida en família. La propietat es troba en un estat llest per a entrar a viure, amb una cuina completament equipada, fusteria interior de fusta, i fusteria exterior d'alumini/climalit. Amb orientació sud, la casa gaudeix de llum natural durant tot el dia. L'habitatge es distribueix en tres plantes. En la primera planta, trobem 3 habitacions dobles, un bany complet, i una habitació en suite amb vestidor i bany complet. Aquesta suite disposa de sortida a una terrassa amb increïbles vistes a la mar. En la planta principal, trobem una bugaderia, un lavabo, un estudi, una cuina amb sortida a la terrassa posterior i un ampli saló menjador amb xemeneia i grans finestrals que aporten lluminositat a l'estada. Des del saló, també s'accedeix a la terrassa, perfecta per a gaudir de les vistes i l'aire lliure. La planta baixa compta amb un lavabo, una habitació polivalent de 30 m², un traster i un garatge amb espai per a dos cotxes. La casa disposa de calefacció a gas natural, la qual cosa garanteix un ambient càlid i acollidor en els mesos més freds. En l'exterior, es pot gaudir d'un preciós jardí amb piscina propia, on relaxar-se i gaudir dels dies assolellats. Entre els extres d'aquesta propietat s'inclouen aigua, armaris de paret, balcó, calefacció, xemeneia, rebost, cantonada, galeria, garatge doble, gas ciutat, habitació en planta, jardí, bugaderia, lluminós, llum, mirador, ulls de bou, piscina propia, porta blindada, arbres, parcs, vistes a la mar i garatge inclos. No perdis l'oportunitat de visitar aquesta meravellosa casa a Cabrils! Contacta'ns per a obtenir més informació o concertar una visita.
Casa en venda amb vistes al mar a Alella

Casa en venda amb vistes al mar a Alella

Alella
1.050.000 €
346 m²Mida830 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
Preciosa casa a quatre vents situada a la urbanització Can Comulada, en el bonic poble d'Alella, amb vistes al mar i a la muntanya, reformada i actualitzada per complet l'any 2016 amb bons materials, el millor equipament i bon gust. A només 20 min de Barcelona, és la casa ideal per a una família amb fills, i disposa de diversos espais polivalents per a tele-treballar, habitació de jocs, gimnàs, etc... A més d'una piscina salina de 9x4 m., jardí, porxo, zona chill-out i barbacoa. Sobre una parcel·la de més de 800 m. està construïda en 3 plantes i totes les estades s'orienten al mar i són molt lluminoses. A la planta 0 tenim l'entrada a la casa amb un distribuïdor que dona a les habitacions, quart de bugaderia i l'accés a l'aparcament/porxo per a dos vehicles. En aquesta planta, la zona de nit consta de 5 habitacions amb armaris de paret, una d'elles la màster suite amb bany i vestidor, 2 dobles, 1 bany complet, la quarta s'utilitza com vestidor i la cinquena és la bugaderia. Pujant a la planta 1, trobem una àmplia estada amb golfes amb sostre alt, condicionada com a habitació de convidats amb el seu propi bany complet. El perímetre de la golfa és un gran traster que dona la volta pràcticament a tota l'estada. La planta -1, en la qual destaquen els grans finestrals, és la zona de dia connectada al jardí i a la piscina, amb una moderna cuina oberta al saló-menjador de 70 m² amb sortida a una terrassa de 20 metres enfront del mar. Destaca la qualitat dels electrodomèstics i la noblesa dels materials. En aquesta mateixa planta comptem amb el lavabo de cortesia, un gran despatx, un generós rebost. Des d'aquesta planta accedim a dues grans zones del jardí, una que s'utilitza com a solàrium i l'altra amb barbacoa per a gaudir en família i amics. La semi-planta és una ampli espai polivalent, actualment amb funcions de sala de jocs i per a projecció de cinema, amb sortida a la piscina i un lavabo. Una gran oportunitat per a gaudir de la tranquil·litat, de la naturalesa i amb grans vistes a Alella i la mar.
Casa en venda amb piscina a Tiana

Casa en venda amb piscina a Tiana

Tiana
899.000 €
352 m²Mida300 m²Parcel·la4HabitacionsHab.5 Banys
Imagina despertar cada dia en una llar on la bellesa, la comoditat i el disseny es fusionen per a crear un entorn de vida perfecte. Situat en la zona de Ronda Ernest Lluch a Tiana, aquest adossat de 352 m² sobre una parcel·la de 300 m² és aquest lloc. Amb 2 habitacions dobles i 2 habitacions senzilles, 3 banys i 2 lavabos, cada racó d'aquesta casa desborda harmonia i equilibri. En entrar, el rebedor en la planta principal dona pas a un espaiós saló menjador i una cuina equipada, creant un entorn ideal per a reunions familiars o per a gaudir d'una tranquil·la tarda de lectura. Des d'aquí, es pot accedir directament a una terrassa amb piscina d'aigua dolça, que convida a gaudir del sol i l'aire lliure en la privacitat de la teva llar. La planta 2 ofereix habitacions que són un refugi de serenitat. Una habitació individual amb bany i plat de dutxa i una habitació doble amb vestidor, bany complet, hidromassatge i sortida a balcó ofereixen vistes panoràmiques que abasten l'horitzó i la mar. La planta 3 compta amb una habitació doble en suite amb banyera i sortida a terrassa, un lloc perfecte per a començar el dia amb vista a l'alba sobre la mar. Aquesta llar també ofereix una sala polivalent, cambra de màquines, lavabo, bugaderia i un garatge amb capacitat per a 3 cotxes. Amb la seva calefacció de sol radiant a gas, persianes motoritzades, alarma interior i exterior, i fusteria d'alumini, aquesta propietat equilibra perfectament la funcionalitat amb un disseny impressionant. Entre els extres s'inclouen aire condicionat, alarma, armaris de paret, ascensor, barbacoa, descalcificador, galeria, gimnàs, jacuzzi i videoporter. Amb la seva proximitat a autobusos, col·legis, hospitals i parcs, aquest adossat a Tiana és una opció inigualable per a aquells que busquen una vida plena de comoditat i estil. Aquesta casa és una simfonia de llum, espai i disseny, un lloc on pots crear els moments més bells de la teva vida. Vine i descobreix la màgia de viure a Tiana, on cada dia és una celebració de la bellesa i la comoditat.
Casa amb piscina en venda a Cabrils

Casa amb piscina en venda a Cabrils

Cabrils
1.150.000 €
330 m²Mida940 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Benvingut a aquesta magnífica casa a Cabrils, on l'arquitectura es fusiona amb la serenitat de la naturalesa. Amb 330 metres quadrats d'elegància distribuïts en una parcel·la de 940 metres quadrats, aquesta propietat està llesta per a acollir als qui busquen més que una llar; un oasi de pau i bellesa. Comença el dia despertant en una de les sis habitacions dobles, vistes a un horitzó on la mar es troba amb el cel. En la planta de nit, quatre habitacions i tres banys, incloent-hi una suite principal amb bany privat, vestidor i sortida a la terrassa. Des d'aquí, gaudi de l'harmonia del començar el dia amb vista a la mar i a la muntanya, un quadre vivent de colors que canvia amb les estacions. En la planta de dia, trobarà un espai obert i lluminós, enriquit per un saló amb sostres alts i una gran cuina menjador. Amplis finestrals il·luminen cada espai, mentre ofereixen una vista panoràmica a la mar que és simplement inigualable. Aquesta planta també compta amb una habitació doble amb bany complet i sortida a la galeria, un lloc perfecte per a gaudir albes amb una tassa de cafè o un llibre a la mà. Com un detall especial, la propietat inclou un apartament independent, que pot ser unit a la propietat principal. Equipat amb una habitació doble, bany complet, cuina i saló, aquest espai és ideal per a convidats o pot servir com un refugi personal. En l'exterior, el jardí privat i la piscina propia són l'epítom de la relaxació, on pot gaudir d'un bany refrescant o simplement relaxar-se sota el sol. Una galeria proporcionen un espai cobert per als menjars a l'aire lliure o simplement per a gaudir de la brisa fresca de la mar. Amb totes les comoditats modernes, com a calefacció, portes automàtiques, videoporter, porta blindada i pàrquing inclos, aquesta casa és un lloc segur i comode per a viure. Vine i descobreix l'encant de Cabrils, un lloc on els somnis es troben amb la realitat. La casa dels teus somnis t'espera en la zona de Atmetllers, un lloc on cada dia serà una experiència de vida única.
Està veient 196 cases en venda al Maresme amb vistes al mar que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.