Cases en venda al Maresme amb vistes al mar

Ordenar per
Casa en venda amb vistes i piscina a Calella

Casa en venda amb vistes i piscina a Calella

Calella
645.000 €
341 m²Mida640 m²Parcel·la5HabitacionsHab.3 Banys
Propietat situada a la població de Calella o Calella de la Costa, municipi de la comarca del Maresme. És coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme i es caracteritza per ser una ciutat cosmopolita amb un clima típic de la Mediterrània. Està situada a 50 km de Barcelona, 50 km de Girona i a 6 km del parc natural Montnegre-Corredor. Una oferta de prop de tres quilometres de longitud de platges i més de 180.000 m² de sorra daurada i neta, aigües intensament blaves, i zones naturals -com el Parc Dalmau, el passeig de Manuel Puigvert, el passeig de Garbí, el Far o Les Torretes- fan de Calella una ciutat dinàmica, moderna i acollidora, que permet gaudir al visitant d'una destinació amb una singularitat propia. Aquest habitatge s'ubica en una urbanització molt tranquil·la a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat i de les platges. La casa consta de tres plantes dividides a la planta baixa on hi ha el pàrquing amb capacitat per a 5 cotxes, cambra de màquines i traster. A la primera planta o planta principal de la casa tenim una habitació doble, dues individuals, bany complet, cuina totalment equipada i saló menjador, tot aixo amb sortida a la terrassa, jardí, zona barbacoa i piscina envoltada d'arbres i palmeres. A la planta superior hi trobem la zona de dormitoris, amb tres habitacions dobles (una en suite i amb vestidor), bany complet i terrassa que envolta tota la casa.
Casa en venda amb piscina a Arenys de Mar

Casa en venda amb piscina a Arenys de Mar

Arenys de Mar
499.000 €
183 m²Mida406 m²Parcel·la4HabitacionsHab.2 Banys
Propietat situada a la població d'Arenys de Mar, que és un municipi de la província de Barcelona, Catalunya, Espanya, situat a la comarca del Maresme. Està situat a la finalització de la riera d'Arenys, que el connecta amb l'interior passant per Arenys de Munt. Es troba també a prop del massís del Montseny i el parc natural del Corredor-Montnegre. Com a totes les poblacions costaneres de la comarca del Maresme creuen el municipi, entre el nucli urbà i el mar, la N-II i la línia ferroviària del Maresme. És un important port pesquer, el principal de la Província de Barcelona i recreatiu, tant és així que el port i els serveis són el motor principal de l'economia del municipi. Aquest habitatge, que es troba a la urbanització de les Carolines, a tan sols deu minuts de la platja i el centre del poble, consta de dues plantes. A la planta principal hi trobem el saló menjador de 40 metres quadrats, cuina amb menjador, menjador d’hivern totalment envidriat, bany complet, terrassa i sortida al jardí amb piscina i hort amb arbres fruiters. Accedint per les escales pugem a la zona de dormitoris, on tenim 3 habitacions dobles, 1 habitació simple (totes amb sortida a la terrassa), un bany complet i terrassa de 35 metres quadrats. L'habitatge disposa d'un garatge per a dos cotxes. La zona de la Urbanització de les Carolines és tranquil.la i amb vistes.
Casa en venda a Santa Susanna

Casa en venda a Santa Susanna

Santa Susanna
435.000 €
346 m²Mida1.300 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
Propietat situada al municipi de Santa Susanna. És un municipi de Catalunya, Espanya. Pertany a la província de Barcelona, a la comarca del Maresme. Situat al litoral, entre els pobles de Pineda i Malgrat de Mar. Integrat a la comarca del Maresme, se situa a 58 quilòmetres de Barcelona. El terme municipal està travessat per l'autopista del Maresme (C-32) i per l'antiga carretera N-II entre els km 672 i 673, a més de per carreteres locals que connecten amb Pineda i Malgrat de Mar. El relleu del municipi està caracteritzat per la franja litoral del Maresme, situada entre Malgrat de Mar i Pineda i per les primeres elevacions del Massís de Montnegre, que inclouen la Serrat de la Crestada (250 metres) i la Serra de Miralles (340 metres). Les muntanyes més destacades són el Turó de Can Jordà (206 metres), el Turó de la Guàrdia (241 metres) i el Turó Gros de Miralles (343 metres). La riera de Santa Susanna travessa el poble procedent de les properes muntanyes. El poble s'aixeca a 9 metres sobre el nivell del mar. Aquest habitatge que està a tan sols cinc minuts del centre del poble, consta de dues plantes i les golfes. Accedint per la porta principal hi trobem el rebedor, les escales i l'ascensor que donen accés a totes les plantes. A la planta inferior tenim el garatge amb capacitat per a dos cotxes, un bany complet, 2 habitacions dobles amb aire condicionat, rebost i golfes. A la primera planta trobem el saló menjador de 24 metres quadrats, cuina menjador amb aire condicionat de 25 metres quadrats, un bany complet amb plat de dutxa, 2 habitacions dobles, 1 habitació doble amb suite, vestidor i banyera d'hidromassatge, BBQ, forn de llenya, menjador d'estiu, cuina exterior, cambra de màquines i una terrassa que envolta tota la planta. Les golfes, una sala diàfana de 40 metres quadrats amb sortida a la terrassa, solàrium i preinstal·lació per a un bany. La casa es completa amb l'espai per a una piscina i 3 nivells d'arbres aromàtics i fruiters, en una zona tranquil·la i sense trànsit.
Casa en venda a Cabrils amb meravelloses vistes a la mar.

Casa en venda a Cabrils amb meravelloses vistes a la mar.

Cabrils
1.375.000 €
550 m²Mida1.600 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Aquesta preciosa casa es caracteritza per la seva ubicació i privacitat absoluta, en una bonica zona residencial, a Cabrils. Cabrils és un municipi que a partir dels anys 80 ha experimentat un notable increment de creixement, i s'ha convertit en una important població residencial. És el tercer municipi amb la renda per càpita més alta de Catalunya. Envoltada d'un jardí molt ben cuidat accedim a l'entrada, al rebedor trobem un lavabo de cortesia i una porta que comunica directament al garatge per a dos cotxes. Des del rebedor un passadís ens porta a la zona privada de dormitoris, tots molt lluminosos i en planta. L'habitació principal en suite amb vestidor, tres habitacions dobles i una individual, més un bany complet que els dona servei. En aquesta mateixa planta hi ha el saló menjador amb llar de foc i tres grans finestrals amb sortida directa al porxo que dona al jardí. El menjador dóna accés a la cuina / office i un petit distribuïdor porta a la cambra de servei amb bany. Una escala ens condueix a la planta soterrani, que consta d'una habitació amb gimnàs, celler i rebost, una altra petita habitació d'estris i eines, i tot seguit trobem una gran sala polivalent amb accés al jardí, que ara està habilitada com a despatx i saló amb llar de foc i barra de bar. Tot seguit hi ha un altre petit saló que també es podria convertir en una habitació doble ja que està connectada amb un bany complet. A la zona del jardí amb dos nivells trobem una gran i bonica piscina d'aigua salina, una pèrgola amb dos tipus de barbacoes (una de llenya i l'altra de gas) per poder gaudir-ne tot l'any, compartint records en companyia d'amics i família. Hi ha també en el jardí una zona d'arbres fruiters, llenyer i quart d'eines. Molt ben comunicada a prop de la vila de Cabrils, a només 10 minuts de l'autopista, de l'estació de tren de Vilassar de Mar, de la platja i de tots els serveis i centres comercials. En definitiva, la propietat perfecta per començar a gaudir d'una nova vida en família i complir el seu somni.
Gran finca en venda amb vistes al mar a Mataró

Gran finca en venda amb vistes al mar a Mataró

Mataró
3.200.000 €
1.114 m²Mida54.000 m²Parcel·la12HabitacionsHab.10 Banys
Aquesta propietat excepcional, dissenyada pel conegut arquitecte Antoni Bonet, es troba a la capital del Maresme, Mataró, a 30 minuts de Barcelona. 5,4 hectàrees de bosc i zona enjardinada fan d´aquesta finca un lloc increïble. Imponent finca amb dos habitatges principals, de 557m2 cadascun, construïts en planta. Pràcticament iguals. Envoltades d'un entorn privilegiat, en un terreny completament tancat, amb privadesa absoluta i vistes al mar. Els habitatges estan orientats al sud-est amb vistes al mar. Tenen dues entrades, La principal i una altra de servei. Als dos habitatges un gran espai diàfan inclou menjador i saló amb grans finestrals, donen la sensació de tenir més espai si és possible, sostres amb una arquitectura molt especial. Una altra habitació gran dedicada a la biblioteca, despatx. Té espaioses cuines on està diferenciada la zona de cuina amb la de rentat. Des de la cuina es passa a la zona destinada al servei, consta d’una habitació doble, una simple i un bany complet amb banyera. La zona de nit queda a l'altra ala de la casa, on hi ha els dormitoris, tots amb bany complet incorporat, un amb sauna i tots amb sortida a terrassa. En aquesta zona una de les cases té un petit loft. Compta amb una zona d'esbarjo on tenim una particular piscina per la seva forma i profunditat, pista de tennis, una edificació destinada a vestuaris, sala de jocs i gran saló de celebracions. Zona de barbacoa. A més de dos llacs, un a dalt de la finca al costat d'una de les cases i un altre a la zona més baixa. La finca es proveeix d’aigua de mina per al manteniment de piscina i el preciós jardí. Disposa també de garatge per a 6 cotxes a més d´un altre habitatge independent per al servei.
Casa en venda amb piscina a la millor zona de Caldes d'Estrac

Casa en venda amb piscina a la millor zona de Caldes d'Estrac

Caldes d'Estrac
900.000 €
337 m²Mida635 m²Parcel·la5HabitacionsHab.3 Banys
Casa unifamiliar a 4 vents en una immillorable i tranquil·la zona de Caldes d'Estrac, a dos minuts de la platja, de col·legis i de tots els serveis; molt ben comunicada al costat de la sortida de l'autopista. Situada a tan sols 40Km de distància de Barcelona centre. Es tracta d'un habitatge distribuït en tres plantes. Entrant a la casa trobem un saló menjador de 27 m² amb xemeneia i amplis finestrals amb vista al jardí. Sortida al porxo, cuina office amb barbacoa a l'interior i amb espai per a menjar. Disposa de sortida directa a la zona de la piscina i al porxo amb menjador exterior i barbacoa. En aquesta mateixa planta trobem una suite amb bany amb plat de dutxa. La planta superior disposa d'1 suite amb vestidor i bany amb plat de dutxa i terrassa amb vistes al mar i muntanya. Dues habitacions dobles amb armaris de paret i 1 bany amb banyera d'hidromassatge. A la planta inferior trobem el garatge amb capacitat per a dos cotxes, ampli traster, sala de màquines i 1 habitació polivalent. La casa es troba en perfecte estat de conservació, disposa de sòls de gres, escala de marbre i barandal amb ferro forjat, calefacció central, aire condicionat en suite principal i 2 habitacions, amplis cristalls amb doble aïllament, aspiració centralitzada, persianes motoritzades i alarma perimetral. L'habitatge té 635m2 de jardí amb una piscina de 30m2 d'hidròlisi salina.
Palauet modernista en venda a Canet de Mar

Palauet modernista en venda a Canet de Mar

Canet de Mar
980.000 €
260 m²Mida161 m²Parcel·la6HabitacionsHab.6 Banys
Presentem aquest espectacular palauet modernista de l'any 1910 situat al centre de Canet de Mar, a pocs metres de la platja. Totalment reformat, està compost per quatre confortables plantes comunicades per una elegant escala, que reflecteix tota mena de detalls arquitectònics de l'època. Tots quatre nivells formen un conjunt de sis apartaments independents. En entrar, un ampli hall condueix a la primera suite, disposa d'un ampli saló amb sortida a un jardí privat amb una cuina i una habitació doble amb un bany complet. A la segona planta, es troben dos apartaments independents, cadascun compta amb un saló amb sortida a un balcó, zona per a la cuina, una habitació doble i un bany amb dutxa. A la tercera planta, hi ha dos apartaments més compostos cadascun per una habitació doble, un saló amb zona per a la cuina, un bany complet i una d'elles amb una terrassa. A la planta superior, hi ha una única suite amb un bany complet i una zona de cuina. D'altra banda, disposa d'una gran terrassa comunitària, ideal per prendre el sol o relaxar-vos prenent alguna cosa a les caloroses nits d'estiu. Totes les habitacions estan equipades amb una bomba d'aire calent o fred i un termo elèctric. Tant la fusteria exterior com la interior són de fusta, conserva els esgrafiats modernistes en bigues i parets i també manté els autèntics terres hidràulics. La propietat disposa de llicència d'apartaments turístics. Ideal per destinar-lo a lloguer de vacances.
Casa de luxe estil Mediterrània en venda a Caldes d'Estrac

Casa de luxe estil Mediterrània en venda a Caldes d'Estrac

Caldes d'Estrac
1.360.000 €
550 m²Mida350 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
Casa Neocentista de l'arquitecte Sagnier i Villavecchia, coetani de Gaudí, autor entre altres edificacions del temple del Tibidabo, catalogada com d'interès històric i arquitectònic, en el mateix Passeig Marítim.La propietat ha estat restaurada recentment pels venedors actuals amb acabats i disseny d'alta qualitat. Es ven moblada.Disposa de dos accessos independents des de la platja. Aquesta exclusiva casa de 550m2 construïts, està distribuïda en 6 plantes, amb dues entrades principals. Totes les habitacions de la propietat de luxe, són suites amb el seu bany i corresponent terrassa. La finca, disposa de 5 suites, dues grans terrasses amb magnífiques vistes al mar de 30m2 i 40m2. La casa senyorial, està en perfecte estat per entrar a viure i disposa de grans comoditats com Spa, calefacció, aire condicionat, barbacoa, jardí privat amb font, celler de 100m2, dues cuines, dos grans salons, biblioteca, fusteria d'alumini, telèfon en totes les habitacions. La casa catalogada, és molt assolellada i lluminosa ja que està situada a primeríssima línia del mar, amb extraordinàries vistes i moltíssima tranquil•litat. L'exclusiva propietat del Maresme, disposa de diversos mobles d’antiquari, ja que encaixen amb l'estil de la casa. La part posterior de la casa és completament privada i ofereix un espai agradable per a reunions i esdeveniments familiars, així com un jardí privat amb una font i una zona de barbacoa.
Casa en venda amb fabuloses vistes i piscina a Alella

Casa en venda amb fabuloses vistes i piscina a Alella

Alella
2.000.000 €
800 m²Mida1.200 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Magnífica propietat en una de les urbanitzacions més selectes d'Alella, amb vigilància privada les 24 hores. Ideal com a 1ª habitatge per la seva proximitat a Barcelona. Gaudeix tant del mar com de la muntanya, gràcies a la proximitat del fabulós Port Esportiu i a un dels millors camps de golf de Catalunya. Els seus amplis espais, la gran lluminositat que inunda totes les seves estances i l'extensa parcel·la amb la bonica piscina, la converteixen en una casa única. Costa Barcelona és la part de Barcelona situada davant del mar, amb 160 km de litoral, 111 platges i 16 ports esportius. Es tracta d'una llarga i estreta franja de terra entre el mar i les muntanyes, amb més de 2.500 hores de sol a l'any i amb un clima molt suau en qualsevol estació. La seva proximitat a la ciutat de Barcelona permet gaudir diàriament de tot el que el seu centre urbà ofereix: 48.000 botigues, ambient cosmopolita i multicultural, excepcional i creativa oferta gastronòmica a restaurants i botigues gourmet, una gran varietat d'activitats culturals i de lleure, infraestructura sanitària de primer nivell, reconegudes escoles internacionals, alta activitat empresarial i de negocis, bones comunicacions per carretera i transport públic. Molt a veure i descobrir cada dia en un entorn molt acollidor i amb alta seguretat ciutadana. Tota la zona ofereix nombrosos enclavaments ideals per establir una primera residència o gaudir d'estades curtes en qualsevol època de l'any, amb una gran oferta de propietats de tot tipus en boniques i privades urbanitzacions, 12 camps de golf, 66 clubs de tennis i grans centres comercials amb primeres marques. La part situada a nord de la ciutat es coneix amb el nom de Costa Barcelona-Maresme i amb el nom de Costa Barcelona-Sitges / Garraf la que està a sud. En qualsevol cas, la zona de Costa Barcelona és una magnífica opció que garanteix una alta qualitat de vida i permet qualificar-la com "el millor lloc per viure".
Està veient 195 cases en venda al Maresme amb vistes al mar que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.