Cases en venda al Maresme amb vistes al mar

Ordenar per
Casa en venda amb piscina a Cabrils

Casa en venda amb piscina a Cabrils

Cabrils
890.000 €
431 m²Mida1.072 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Estupenda casa en venda a Cabrils, en la zona de Camí de Cabrera. Amb una superfície de 431 metres quadrats i situada en una parcel·la de 1072 metres quadrats, aquesta propietat t'ofereix un ampli espai per a viure comodament. Compta amb 4 habitacions dobles i 4 banys, i es troba en bon estat de conservació. La cuina està completament equipada i la fusteria interior és de fusta, la qual cosa li dona un toc càlid i acollidor. L'orientació sud assegura una bona il·luminació i vistes agradables. En la planta baixa, trobaràs 3 habitacions dobles, un rebedor que et dona la benvinguda a la casa, un espaiós saló amb accés al jardí a través de grans finestrals, un menjador amb xemeneia i sortida al jardí, una cuina equipada i un rebost amb sala de màquines. També hi ha un estudi, un bany complet amb banyera, una habitació doble amb armari i vistes a la mar, una habitació doble en suite amb banyera i vistes a la mar, i una altra habitació en suite amb plat de dutxa. En la primera planta, trobaràs un despatx amb sortida a la terrassa i una habitació doble amb accés a aquesta. Des de totes dues terrasses podràs gaudir de vistes a la mar i a la ciutat. També hi ha un bany complet amb banyera. Les finestres compten amb doble cristall climalit, la qual cosa garanteix un bon aïllament tèrmic i acústic. En la planta -1, es troba el garatge amb capacitat per a 2 cotxes, un descalcificador i dos trasters. A més, la propietat compta amb una refrescant piscina d'aigua dolça. Entre els extres que ofereix aquesta casa es troben l'aire condicionat, alarma, armaris de paret, balcó, calefacció, xemeneia, descalcificador, rebost, galeria, garatge doble, habitació en planta, jardí, bugaderia, lluminós, mirador, ulls de bou, piscina propia, porta blindada, portes automàtiques, sostres alts, videoporter i garatge inclos. La casa es troba envoltada de naturalesa i ofereix belles vistes a la muntanya. També podràs gaudir de parcs proxims i de les vistes a la mar des de la propietat. A més, està ben connectada amb la ciutat i compta amb arbres i vegetació que li brinden un ambient tranquil i relaxant. No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir aquesta meravellosa casa a Cabrils! Contacta'ns ara mateix per a més informació i per a programar una visita.
Casa en venda en Mas Ram amb piscina i vistes a la mar

Casa en venda en Mas Ram amb piscina i vistes a la mar

Tiana
1.340.000 €
506 m²Mida2.310 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Xopada en la llum daurada del començar el dia i banyada en la tranquil·litat del Mediterrani, es troba aquesta majestuosa casa en la prestigiosa zona de Mas Ram a Tiana. Amb 506 m² de superfície sobre una parcel·la de 2310 m², les seves 4 habitacions dobles i 3 banys la converteixen en un santuari de luxe i confort. A tan sols 2 minuts de l'entrada de l'autopista B-20 que et porta en 20 minutos al centre de Barcelona En la planta principal, es desplega un escenari de bellesa i comoditat. La cuina, àmplia i equipada, s'obre a una galeria i la piscina a través de grans finestrals, creant una connexió harmoniosa amb l'exterior. El saló menjador, també amb grans finestrals i xemeneia, ofereix un espai ple de llum i calidesa amb sortida al jardí-galeria. Un distribuïdor dona accés a 3 habitacions dobles i un bany complet amb plat de dutxa i banyera. Des de totes les estades de la casa pots apreciar la mar, creant un ambient serè per a descansar i somiar. Aquesta planta es completa amb un bany complet addicional, un quart de bugaderia i accés al garatge per a 3 cotxes. La planta 1 acull una gran sala polivalent amb xemeneia i sortida a una àmplia terrassa amb vista panoràmiques a la mar, un espai ideal per a relaxar-se, entretenir-se o treballar. Aquí també es troba una habitació doble amb sortida a una terrassa privada, un santuari personal amb vista a la mar i a la muntanya, i un bany complet. En el soterrani, una sala polivalent de 110 m² amb grans finestrals i vistes al jardí, i una sala de màquines de 30 m², ofereixen espai per a emmagatzematge, un gimnàs, una sala de cinema o qualsevol altra possibilitat que puguis imaginar. Amb extres com a alarma de robatori, calefacció, diposit d'aigua, reg automàtic i proximitat a autobusos, col·legis, hospitals i parcs, aquesta casa a Tiana és l'epítom d'una vida de luxe i confort. Si desitges ampliar la construccion de la casa, ho pots fer. No està esgotada l'edificabilitat, Deixa't seduir per la màgia de Tiana, on la brisa de la mar i la bellesa del Mediterrani creen un teló de fons perfecte per a una vida de somni. Benvingut a casa.
Una Joia al Casc Antic

Una Joia al Casc Antic

El Masnou
Preu a consultar
413 m²Mida5HabitacionsHab.3 Banys
El teu Refugi Al costat del Mar i la Ciutat Aquesta magnífica casa, ancorada al pintoresc nucli antic, desplega la seva bellesa a tan sols un pas del Port Esportiu, el Club Nàutic, la platja daurada i l'estació de tren. Distribuïda en quatre plantes, cada racó us ofereix vistes meravelloses del vast mar. Característiques Notables: Espais lluminosos: Amb 437 m² de superfície construïda, la casa es converteix en un oasi de llum i elegància. La planta soterrani, a peu de carrer, acull un garatge per a dos cotxes i una gran sala polivalent que espera a ser modelada segons els teus somnis. Encant a Cada Esglaón: La primera planta, destinada a la zona de dia, t'acull amb un saló íntim amb xemeneia i una terrassa que convida a somiar despert. La cuina tipus office, un lavabo i una habitació completen aquest nivell amb estil. Vistes que Encanten: A la planta superior, tres habitacions comparteixen un bany complet, mentre que l'habitació en suite s'apropia d'un bany privat i una terrassa preciosa amb vistes panoràmiques al mar. L´Àtic dels teus Somnis: L´última planta és un encantador estudi amb accés a una terrassa que es converteix en un observatori personal per delectar-te amb les vistes al mar i al port esportiu. Elegància a Cada Racó: Els terres de gres i parquet afegeixen elegància a cada racó, i la calefacció i el sistema de descalcificació d'aigua et mimen amb comoditats modernes. Una Joia a un Pas de la Ciutat: A tan sols 20 minuts de la bulliciosa Barcelona, ​​aquesta casa ofereix un refugi tranquil a prop de col·legis, botigues i totes les comoditats que puguis desitjar. Entra en aquesta casa i obre les portes a una vida plena d'elegància, privadesa i vistes al mar que inspiraran els teus somnis. Et convidem a descobrir aquesta joia al cor del nucli antic del Masnou!
Casa a Arenys de Mar amb espectaculars vistes a la mar

Casa a Arenys de Mar amb espectaculars vistes a la mar

Arenys de Mar
720.000 €
262 m²Mida932 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
Arenys de Mar és una de les poblacions més conegudes del Maresme pel seu port pesquer i la seva gastronomia. Amb fàcil accés a autovies i servei de tren i autobús, que la comuniquen perfectament al centre de Barcelona i la Costa Brava. És aquí a Arenys i en zona residencial on trobem aquesta bonica casa a 4 vents amb vista a la muntanya i a la mar des que entrem a la casa. Accedim a la zona de dia on s'hi hagi un gran saló menjador amb vista a la piscina i sortida a la terrassa amb vista espectaculars a la mar, àmplia cuina independent totalment equipada amb sortida a la terrassa i lavabo de cortesia en la mateixa planta. La zona de nit es distribueix en dues plantes. En la primera planta, 2 habitacions dobles amb armaris de paret, una amb vista a la piscina i l'altra amb vista al jardí davanter i un bany complet que dona servei a la planta. Una planta més amunt, una habitació doble amb armari de paret i vistes a la piscina i a la mar, la segona habitació doble també amb vista a la mar. Aquesta planta disposa d'un bany complet amb dutxa. En el soterrani trobem la cinquena habitació doble amb bany complet amb dutxa i un segon espai on es troba un celler, rebost i una àmplia sala polivalent que es pot utilitzar com a despatx, sala de jocs, cinema, etc. amb accés a l'entrada per al pàrquing. Anteriorment aquesta sala era el garatge de la propietat, podent habilitar-la de nou si així es desitja com a tal. La casa, disposa de zona verda, jardí, solàrium, piscina i vistes a la mar, en definitiva, una casa ideal on poder gaudir amb la nostra família i amics.
Casa en venda amb piscina a Alella

Casa en venda amb piscina a Alella

Alella
630.000 €
198 m²Mida519 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Descobreix el teu Refugi a Alella: Una Llar amb Vistes de Somni Ubicada al cobejat poble d'Alella, aquesta casa de quatre vents et convida a experimentar una vida de luxe i comoditat. Amb 205m2 construïts sobre una generosa parcel·la de 518m2, aquesta propietat és molt més que una casa; és la teva fuita a un estil de vida exclusiu. Una Vista que Inspira: Elevada al vessant de la muntanya, aquesta joia et regala vistes panoràmiques on el blau del mar es fusiona amb el verd de les muntanyes. Un espectacle diari que es converteix en la teva obra d'art vivent. Alella, un Poble que ho Té Tot: Conegut pels seus restaurants de renom i un encantador mercat municipal, Alella us brinda el millor de la gastronomia i l'encant local. A només 6 minuts amb cotxe, l'enrenou del poble us espera, mentre que l'accés a l'autopista C-32, a 7 minuts, us connecta amb Barcelona en només 30 minuts. Serveis i Entreteniment al teu Abast: Aquest racó d'Alella és un paradís per als amants del golf, a 12 minuts de distància. Si preferiu la brisa marina, el port marítim del Masnou i les platges us esperen a tan sols 11 minuts. Explorant la teva nova llar: La casa es desplega en 4 plantes, cadascuna oferint una experiència única. A la planta d'accés, trobes l'estudi perfecte per als teus projectes creatius. Una terrassa amb vistes al mar us convida a gaudir de moments especials amb els vostres éssers estimats. Baixant les escales, la zona de descans us espera amb habitacions lluminoses i una suite que s'obre a una petita terrassa. Totes les estances donen a l'exterior, connectant-te amb la natura que t'envolta. La planta inferior revela la cuina, una invitació als plaers culinaris, connectada a una terrassa i un traster-rebost. L´espaiós saló-menjador, amb sortida a una altra terrassa, es converteix en l´escenari perfecte per a les teves reunions i sopars. Un Oasi a l'Aire Lliure: Baixeu una mica més i descobrireu un jardí encantador amb zona de barbacoa. Però el més impressionant guarda: una piscina climatitzada amb hidromassatge i una sala polivalent pels teus moments de gimnàs. Aquest és el teu racó de relaxació i entreteniment. Fes el teu Somni Realitat: Truca ara i permet-nos emportar-te en un recorregut per aquesta casa. Descobreix per tu mateix com cada racó explica una història, com les vistes et captivaran i com aquesta llar a Alella pot ser el teu santuari privat. T'esperem per obrir les portes als teus somnis!
Venda d'una espectacular casa a Cabrils!

Venda d'una espectacular casa a Cabrils!

Cabrils
985.000 €
562 m²Mida1.309 m²Parcel·la7HabitacionsHab.9 Banys
Aquesta impressionant propietat es troba en una parcel·la de 1309 metres quadrats i compta amb una superfície construïda de 562 metres quadrats. Està situada a tan sols 5 minuts amb cotxe de la platja, la qual cosa et permetrà gaudir de la proximitat a la mar. La casa compta amb 7 habitacions dobles, 7 banys i 2 lavabos, la qual cosa la converteix en una residència de luxe amb espai més que suficient per a tota la família. En ingressar a la planta superior, trobessis un habitatge independent, seràs rebut per un acollidor rebedor. En aquesta planta, trobaràs un ampli saló menjador i una cuina americana totalment equipada. A més, hi ha una habitació doble amb vestidor i un bany complet amb banyera, així com una altra habitació doble amb bany complet amb plat de dutxa. Des del saló, tindràs accés a una terrassa amb impressionants vistes a la mar. El sol de parquet i les finestres de fusta amb climalit afegeixen elegància i calidesa a aquesta planta. En la planta -1, descobriràs un gimnàs de 30 metres quadrats, perfecte per a mantenir-te en forma sense sortir de casa. En la planta principal, trobaràs un ampli saló, un lavabo de cortesia, un despatx. En aquesta planta també trobaràs una cuina oberta addicional amb un altre saló menjador i xemeneia, així com una bugaderia que comunica amb una habitació polivalent de 70 metres quadrats i un lavabo. El garatge amb capacitat per a 4 cotxes i motos està connectat amb una altra habitació polivalent amb higiene. En la planta 1 es troba la zona de descans, amb 5 habitacions dobles en suite, cadascuna amb el seu propi bany complet i vestidor. Una de les habitacions fins i tot compta amb una caixa forta de 1,5 metres quadrats, brindant-te seguretat addicional. L'exterior de la propietat compta amb una refrescant piscina d'aigua dolça, ideal per a gaudir del clima mediterrani. Entre els extres destacats d'aquesta casa s'inclouen aire condicionat, un apartament separat, armaris de paret, balcó, barbacoa, bomba de fred i calor, caixa forta, xemeneia, rebost, galeria, garatge per a 4 cotxes, gimnàs, jardí, bugaderia, lluminositat natural, mirador, ulls de bou, piscina privada, porta blindada, portes automàtiques, soterrani, sostres alts, accés proxim a serveis de transport públic, arbres, centres comercials, col·legis, muntanyes, parcs, supermercats i vistes a la mar. El garatge està inclos en la propietat. No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir una casa de somni amb totes les comoditats i luxes que desitges. Contacta'ns ara mateix per a programar una visita i descobrir tot el que aquesta increïble propietat té per a oferir!
Espectacular casa en venda en Rocaferrera.

Espectacular casa en venda en Rocaferrera.

Sant Andreu de Llavaneres
1.950.000 €
770 m²Mida2.454 m²Parcel·la5HabitacionsHab.6 Banys
Sant Andreu de Llavaneres és una població reconeguda com una de les millors del Maresme pel seu port, Port Balís, les seves urbanitzacions d'alt nivell, la gastronomia, clubs d'Hípica, Golf, Tennis etc. La seva proximitat i bona comunicació amb Barcelona, fan de Llavaneres una població ideal on viure. Rocaferrera és una de les urbanitzacions amb més prestigi de la comarca del Maresme, és aquí on trobem aquesta fantàstica propietat amb total privacitat, vistes a la mar i molt proxima al centre de Llavaneres. En entrar a la casa un espectacular saló menjador amb sortida directa al jardí ens dona la benvinguda, en la mateixa plata s'hi hagi un despatx amb vista al jardí, cuina totalment equipada amb àmplia zona de rentada, rebost, habitació de servei, lavabo de cortesia i el que realment fa molt especial aquesta casa, és l'habitació en suite amb vestidor , bany complet amb dutxa i banyera i sortida directa a l'espectacular piscina coberta i climatitzada on relaxar-nos en qualsevol època de l'any. En la zona de nit trobem dues habitacions suite i una habitació doble amb fantàstics sostres de fusta i totes amb accés a una gran terrassa amb vista a la mar. A més, disposem d'un distribuïdor molt ampli, ideal per a zona de lectura o jocs. El soterrani és un espai idoni per a celler i garatge amb capacitat per a dos cotxes i motos que dona accés a un comode bany/vestidor, ideal per a donar servei a la zona de piscina. El jardí de 2500 m² pràcticament pla i amb privacitat absoluta, piscina climatitzada, vistes a la mar, materials de la millor qualitat i la seva distribució són els elements principals a destacar d'aquesta propietat.
Casa de poble en ple centre d'Alella

Casa de poble en ple centre d'Alella

Alella
675.000 €
230 m²Mida407 m²Parcel·la5HabitacionsHab.2 Banys
Casa de poble construïda el 1910 amb un esplèndid jardí situada en el centre d'Alella. Aquesta propietat és una excel·lent oportunitat tant per la seva ubicació, com per l'opció de destinar-la a habitatge unifamiliar o com a negoci amb habitatge independent. La casa està distribuïda en dues plantes i conserva alguns sols hidràulics originals, així com sostres voltats i en la primera planta bigues de fusta. S'accedeix a través d'un ampli i lluminós jardí de 200 m² (ara habilitat com a terrassa del restaurant), que compta amb una construcció annexa destinada a bugaderia, que podria ampliar-se com a garatge o un altre ús. La planta principal disposa actualment d'un restaurant de 160 m² en ple funcionament (llicència C-3). Existeix l'opció de continuar amb la seva activitat o de reformar aquesta planta com a habitatge particular. En la planta superior es troba un habitatge de 90 m² en fase de reforma. Disposa de projecte i permís d'obres aprovat. La planta baixa disposa d'accés adaptat a persones amb mobilitat reduïda. En total, són 250m2 construïts en una parcel·la completament de 407 m² Existeix la possibilitat també d'adquirir l'habitatge contigu amb 80 m2 construïts i 40 de terrassa amb vista al centre del poble, que aquesta llista per a entrar a viure. Aquesta magnífica casa està situada al pintoresc poble d'Alella, conegut per la seva llarga tradició vinícola i a tan sols 20 minutos de Barcelona. La seva ubicació és excel·lent, ja que es troba molt prop de comerços, col·legis, transport públic i molt ben comunicada per a prendre l'accés directe a l'Autopista.
Moderna casa amb piscina en venda a Alella

Moderna casa amb piscina en venda a Alella

Alella
995.000 €
367 m²Mida477 m²Parcel·la7HabitacionsHab.5 Banys
En la ubicació residencial d'Alella Park, a tan sols 20 minutos de Barcelona ciutat, amb accés ràpid a l'autopista i a només 3Km del port esportiu del Masnou, s'embeni aquesta bonica i moderna casa de dues plantes, que compta amb un ampli apartament amb accés independent en la planta més baixa. En total, 367m2 construídos en un parcel·la de gairebé 500m2, amb 7 dormitoris, 2 grans salons, 2 cuines, 5 banys i un gran garatge al qual s'accedeix per una àmplia i comoda rampa d'escàs pendent. A quatre vents, orientada al sud-est, les vistes des de qualsevol angle de la casa són boniques tant cap a la mar com cap a la muntanya… En l'exterior, es troba la piscina privada envoltada de gespa artificial i amb zona chill-out i barbacoa. En la planta baixa, amb sostre de doble altura, es troba el gran saló-menjador amb grans finestrals de cristall, connectat amb una cuina amb illa central de cocció i equipada amb tota mena d'electrodomèstics, també molt lluminosa. A més, disposa d'una habitació doble en planta, un bany complet i l'accés a un acollidor porxo-menjador d'estiu i a la piscina privada amb excel·lents vistes a la mar. La planta primera consta de 3 habitacions dobles, dues d'elles suite, molt grans i amb sortida directa a una terrassa. La màster suite compta amb un comode vestidor. La quarta habitació d'aquesta planta està destinada a despatx professional, i té sortida directa a l'exterior. La planta més baixa està composta per un apartament complet amb una gran cuina i saló-menjador, amb sortida directa a un pati enjardinat, 3 habitacions i 2 banys complets. La casa ha estat totalment actualitzada amb gust aprofitant l'abundant llum natural. Destaca també el baix consum energètic (categoria B i A amb emissions de només 7 kg CO2 / m²) gràcies als sistemes avantguardistes de aerotermia, sol radiant, aire condicionat per conducte, doble vidre en portes i finestres, així com el sistema de tancaments d'alta qualitat triats. A més l'exterior de la casa acaba de ser pintat íntegrament, i està llesta per a entrar a viure. Entre la platja i la muntanya, Alella està només a 20 minutos amb cotxe, i comunicada per tren (El Masnou) i autobusos directes regulars al centre de la ciutat. Una propietat ideal per a treballar/estudiar a Barcelona i viure amb la qualitat d'Alella i el seu entorn. Contacti'ns per a visitar-la, els encantarà!
Espectacular Casa a Cabrils amb vista a la Mar i Piscina

Espectacular Casa a Cabrils amb vista a la Mar i Piscina

Cabrils
938.000 €
307 m²Mida1.163 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Benvingut a la teva llar de somni a Cabrils! Aquesta espectacular casa unifamiliar es troba en una zona privilegiada amb vista panoràmiques a la mar i ofereix una vida luxosa i comoda. Amb una distribució intel·ligent i característiques úniques, aquesta propietat et conquistarà des del primer moment. Característiques Destacades: Distribució de Luxe: La casa es distribueix en dues plantes. En la planta baixa, trobaràs un ampli saló menjador amb sostres a doble altura que permeten l'entrada de llum natural. Des d'aquí, podràs accedir al jardí, on gaudiràs d'un espai a l'aire lliure excepcional. La cuina, amb el seu rebost, es connecta al menjador d'estiu i a la zona de barbacoa. També en aquesta planta, una habitació que pot servir com a sala multiús i un bany complet. Espais Privats: La segona planta alberga dues àmplies habitacions, una d'elles amb sortida a una terrassa amb vista espectaculars i l'altra amb molta llum que treu el cap al saló. A més, una habitació suite amb bany complet i vestidor, també amb accés a terrassa. Sostenibilitat: La casa compta amb plaques solars, la qual cosa la fa autosostenible, i està connectada a un ampli diposit d'aigua. L'energia prové de plaques solars, reduint així el consum energètic. Exterior de Somni: El jardí ofereix una piscina privada, un porxo, un solàrium i diverses terrasses des d'on podràs gaudir de les impressionants vistes a la mar i al paisatge circumdant. Ubicació Perfecta: Cabrils és una localitat mediterrània atractiva, situada entre la mar i la muntanya, a només 10 minuts de la platja i a 25 minuts amb cotxe de Barcelona. La vila s'assenteixi sobre una parcel·la de 1163 m², envoltada de zones verdes i tranquil·litat. Extres: La casa també compta amb característiques com a fusteria d'alumini amb doble vidre, descalcificador d'aigua, calefacció de gasoil i garatge privat amb capacitat per a dos vehicles amb accés directe a l'habitatge. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta casa única que combina comoditat, sostenibilitat i vistes impressionants. Contacta'ns ara per a programar una visita i descobrir tot el que aquesta propietat té per a oferir!
Casa en venda a Sant Vicenç de Montalt amb espectaculars vistes a la mar.

Casa en venda a Sant Vicenç de Montalt amb espectaculars vistes a la mar.

Sant Vicenç de Montalt
1.500.000 €
233 m²Mida2.116 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Sant Vicenç de Montalt és una de les poblacions més elitistes del Maresme per les seves conegudes zones residencials, clubs de golf, hípica, tennis i platges. Fàcil i ràpida connexió a Barcelona per AP 7 i C32 fan d'aquesta localitat un lloc ideal per a viure tot l'any, a tan sols 35 minuts de la capital. Situada, en Sant Vicenç trobem aquesta meravellosa casa que ha estat actualitzada gradualment des del 2001 fins al dia d'avui i des de la qual podem contemplar unes vistes espectaculars a la mar des de totes les seves plantes des de les quals aconseguim veure fins a Barcelona. Envoltada d'un jardí molt ben cuidat amb vista impressionants a la mar, accedim a la propietat des del seu rebedor que ens porta al saló menjador amb xemeneia en el qual la mar torna a ser el protagonista, des d'aquí, s'accedeix al porxo amb instal·lació de pantalla retroproyección i jardí on podem gaudir de la seva increïble vista. En la mateixa planta una gran cuina independent amb sortida al jardí i rebost i zona de bugaderia. En la mateixa planta, es troba la zona de nit, amb tres habitacions dobles amb banys complets, una habitació individual i un lavabo de cortesia. En la planta superior, trobem una sala d'estar amb sortida a la terrassa amb vista a la mar, una habitació doble en suite i una altra habitació de grans dimensions utilitzada com a despatx, també amb vista a la mar. La propietat compta amb un fantàstic menjador d'estiu de pedra, en el qual disposem de forn artesanal, barbacoa i un fantàstic celler. Un racó ideal per a compartir moments amb els nostres amics o família. La casa disposa de piscina salina desbordant, equipada amb nedo contracorrent i preparada per a poder ser climatitzada si s'instal·len plaques solars.
Casa o xalet independent en venda en carrer Ramon Llull

Casa o xalet independent en venda en carrer Ramon Llull

Teià
2.450.000 €
586 m²Mida1.293 m²Parcel·la7HabitacionsHab.5 Banys
Impressionant casa en venda amb jardí i piscina privada en una de les millors urbanitzacions de la costa a Teià! Aquesta increïble propietat està situada en una zona residencial exclusiva, envoltada de propietats d'alta qualitat i enfront d'un bell bosc de pins. A més, és proxima a un club de tennis, la qual cosa brinda l'oportunitat de gaudir de diverses activitats recreatives prop de la teva llar. Construïda sobre una generosa parcel·la de 1300 metres quadrats, una de les més grans de la zona, aquesta casa compta amb una superfície construïda de 586 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. En ingressar, seràs rebut per un ampli i lluminós hall d'entrada que serveix com a distribuïdor de la casa. Una dels grans avantatges d'aquesta propietat és la possibilitat de gaudir de la vida en una sola planta. En la planta baixa, trobaràs un espaiós saló amb grans vidrieres que donen accés a la terrassa coberta, al jardí i a la piscina. El saló està connectat a un ampli menjador amb vista i sortida directa a la mateixa terrassa. La zona de menjador està oberta a la cuina, la qual compta amb un ampli espai moblat i equipat, un generós office i sortida a la terrassa i zona de barbacoa. En aquesta mateixa planta, trobaràs una impressionant suite principal amb vestidor independent i bany complet. El dormitori principal és lluminós gràcies als seus finestrals. També disposaràs d'una habitació de jocs de gran grandària amb bany i una habitació destinada a zona de roba. La planta es completa amb un ampli garatge amb espai per a dos cotxes i zona d'emmagatzematge, tot en el mateix nivell, sense escales. Una àmplia escala et portarà a la planta superior, on trobaràs un gran hall distribuïdor. En aquesta planta, hi ha cinc dormitoris, tots ells dobles, i una golfa habitable. Dos de les habitacions tenen bany en suite, decorats amb dissenys de Agatha Ruiz de la Prada. A més, hi ha un bany complet que brinda servei a la resta de la planta. Des de quatre de les habitacions de la planta superior, tindràs accés a una gran terrassa amb vista a la mar, a Barcelona i a un fantàstic espai natural d'arbres just al davant. Per a completar aquesta fantàstica casa, comptaràs amb una àmplia zona enjardinada amb arbres que proporcionen ombra natural, una espaiosa piscina i una zona de barbacoa. La terrassa està coberta i ofereix vistes al jardí i la piscina. Teià és un municipi historic, conegut per la seva producció vinícola durant l'època romana i actualment és un dels llocs favorits per a residir o passar les vacances prop de la ciutat de Barcelona. A més, es troba a tan sols dos quilometres de la platja. La costa del Maresme es destaca per la bellesa de les seves muntanyes i la seva ubicació privilegiada en el mapa català.
Casa en venda estil provençal amb espectaculars vistes a la mar

Casa en venda estil provençal amb espectaculars vistes a la mar

Caldes d'Estrac
1.500.000 €
384 m²Mida1.448 m²Parcel·la8HabitacionsHab.5 Banys
Us presentem aquesta preciosa casa, l'estructura de pedra de la qual i fusta la converteix en una peça única, amb una ubicació magnifica i que gaudeix d'unes espectaculars vistes a la mar. La Casa del Pavelló de Suïssa, erigida originalment com a part destacada de l'Exposició Internacional de Barcelona en 1929, ha estat testimoni d'un viatge a través del temps i les circumstàncies, des del seu trasllat des de la capital catalana fins al seu actual emplaçament a Caldetes d'Estrac. Enclavada en l'idíl·lic entorn del Turó de Caldes i amb una vista privilegiada de la mar Mediterrània, aquesta residència unifamiliar es fundi de manera harmoniosa amb el terreny escarpat que l'envolta. El seu disseny singular, on la fusta predomina tant en els sòls com en els tancaments, afegeix un encant inconfusible. Una muralla de pedra abraça la propietat, atorgant-li una aura d'intimitat i resguard. Amb múltiples accessos, incloent un lateral que es manté tancat, la casa es distribueix en planta baixa i primer pis. La façana principal, mirant cap a l'oest i cap a la carretera de Sant Vicent, destaca per la seva entrada principal de fusta, emmarcada per un arc de mig punt. Una escala de pedra convida a endinsar-se en el seu interior, on el primer pis alberga un balcó-mirador que es fusiona magistralment amb la coberta de dues aigües, oferint un espai per a gaudir de les vistes circumdants. Les finestres, amb els seus marcs rectangulars i persianes de fusta de doble fulla, afegeixen un toc tradicional a l'estructura. A més de la residència principal, un garatge de pedra, amb una entrada de fusta en forma de mig arc, complementa l'estètica general del lloc. El jardí, un veritable tresor, captiva amb la seva exuberància, destacant la presència de majestuosos pins i una variada col·lecció de cactus, amb la mar com a teló de fons. Al llarg de la seva rica història, aquesta casa ha estat testimoni de transformacions i esdeveniments significatius, incloent-hi el seu paper com a seu de l'ambaixada dels Països Baixos durant la guerra civil espanyola. En l'actualitat, continua sent un símbol perdurable del patrimoni arquitectònic i l'encant històric de Caldetes d'Estrac, atraient a visitants amb la seva bellesa i la seva fascinant història.
Exclusiva casa en venda amb piscina privada, sauna i spa a Cabrils

Exclusiva casa en venda amb piscina privada, sauna i spa a Cabrils

Cabrils
795.000 €
534 m²Mida922 m²Parcel·la7HabitacionsHab.4 Banys
En una zona residencial, envoltada d'arbres es troba aquest habitatge, íntegrament reformada, adequant diferents espais per a diferents finalitats. Gaudeix d'excel·lents vistes a la mar. Casa exclusiva a Cabrils de 544 m2 totalment reformada fa 4 anys i amb fabuloses vistes a la mar, distribuïda en dues plantes amb Spa, 2 cuines independents, 2 àmplies sales amb llar de foc, un lavabo de cortesia, 3 banys, 6 habitacions, celler i vestidor. Les dues plantes estan comunicades per escala interior, però tenen accés propi des de l'exterior pel qual poden ser utilitzades com a habitatges independents. L'exterior presenta una zona enjardinada de 922 m2, piscina de 8 x 4 metres i barbacoa d'obra amb porxo, garatge de 46 m². Espaiosa sala diàfana de 74 m2 amb traster, sala de jocs independent totalment exterior i molt lluminosa. Pou d'aigua natural que s'utilitza per al reg automàtic, piscina, banyera d'hidromassatge ... La casa disposa d'aire condicionat i calefacció centralitzada amb Gas Natural amb termòstat independent per a les dues plantes. A més, per la seva ubicació a part de les vistes a la mar i la muntanya, es pot disfrutar d'una privacitat excepcional. L'habitatge s'ubica a Cabrils a 20 minuts amb cotxe de Barcelona i a 8 minuts de l'estació de Renfe Vilassar de Mar, així com de la platja. A 5 minuts caminant hi ha el prestigiós Club de tenis Cabrils amb àmplies instal·lacions per a tots els esports. A prop de l'immoble hi ha comerços i centres de restauració, però gaudeix de tranquil·litat i pau en una de les urbanitzacions més prestigioses del Maresme. I a 5 minuts hi ha un dels millors col·legis privats multilingües del Maresme.
Magnífica masia catalogada del segle XVI a la venda a Arenys de Munt.

Magnífica masia catalogada del segle XVI a la venda a Arenys de Munt.

Arenys de Munt
895.000 €
750 m²Mida2.725 m²Parcel·la12HabitacionsHab.6 Banys
La construcció té 742m2 i el total de superfície construïda és de 1.090m2. S'aixeca sobre parcel·la total de 3.222m2 Coneguda com a "Ca Sala de Baix" va ser comprada i restaurada pels propietaris en 1950, sota la direcció de l'arquitecte César Martinell. De planta rectangular consta de planta baixa i dos pisos amb coberta de teules de dos aiguavessos. A banda i banda té dos cossos annexos a manera de galeria porticada. El seu interior es troba en molt bon estat de conservació i disposa de 12 habitacions, 4 banys, 2 lavabos, diversos salons amb xemeneia, un gran saló menjador amb xemeneia on es descobreix un fantàstic cassetonat de fusta en el seu sostre, cuina i, a més, compta amb una preciosa capella totalment restaurada amb accés des de l'exterior i interior de l'habitatge. Compta amb pou propi i disposa d'una gran piscina exterior. Aquesta propietat compta amb l'autorització municipal per a la seva segregació i convertir-la en 5 habitatges independents amb la seva corresponent comunitat de veïns i zona comunitària amb jardí i piscina, també és possible Hotel Rural, Clínica d'Estètica o alternativa. Pròxima a col·legis, comerços, restaurants i serveis, es troba a pocs minuts del centre de la població i té fàcil i ràpid accés a autopista, que comunica en poc més de 40 minuts amb Barcelona. Sol·liciti una visita i li facilitarem informació complementària de tota la propietat.
Mansió en venda a Alella: rotunditat en el disseny i lluminositat amb les millors vistes

Mansió en venda a Alella: rotunditat en el disseny i lluminositat amb les millors vistes

Alella
2.650.000 €
605 m²Mida1.108 m²Parcel·la4HabitacionsHab.6 Banys
Disseny, luxe, privacitat i exclusivitat en aquesta espectacular propietat en una de les millors zones d'Alella. La casa, de 605m2 construïts en una parcel·la de 1.108m2 amb jardí i piscina, gaudeix de gran intimitat, privacitat, vistes a la mar i disseny avantguardista. Té tres plantes, connectades per ascensor, i consta de 4 habitacions dobles, entre elles la màster suite, 6 banys, diversos espais polivalents i un doble garatge privat. A més de les qualitats i acabats de luxe, destaca la tecnologia i la domotica, que inclou seguretat i videovigilància, portes blindades, il·luminació automatitzada, persianes grandhermetic amb sensors de pluja, fibra optica, osmosis, aspiració centralitzada, aire condicionat per conductes, calefacció elèctrica i el control remot de totes les instal·lacions i serveis. Destaquen els grans finestrals, amplitud d'espais, altura de sostres i els sols de gres Porcelanosa, a més d'uns banys de somni, que acaben de ser remodelats. En la planta principal trobem un ampli saló de doble sostre i llum natural, que compleix funcions d'estudi en l'actualitat. Pujant les escales, un despatx obert i un bany. La gran cuina gurmet d'últim disseny amb illa central, totalment equipada, i amb sortida exterior, ocupa un espai privilegiat de la casa, connectada a un espai polivalent que dona a una terrassa des de la qual es gaudeixen totes les vistes a la muntanya i mar. Aquesta planta es completa amb un lavabo de cortesia. En la zona de nit, trobem 3 habitacions dobles, una d'elles és la màster suite, amb un preciós vestidor, bany amb jacuzzi i unes precioses vistes. En aquesta mateixa planta disposem d'un bany amb banyera hidromassatge, un preciós saló amb vista al jardí, un bany amb dutxa, una altra habitació/despatxo i la bugaderia. En la planta inferior s'ha instal·lat un gran gimnàs, que podria tenir altres usos per la seva rellevant ubicació i accés directe al gran porxo, zona chill out, jardí amb gespa artificial i piscina de disseny de cloració salina. La barbacoa, un bany complet i la cambra de màquines completen la planta jardí que gaudeix de total privacitat. La propietat, situada en una de les urbanitzacions de muntanya, és una casa feta a mida dels seus propietaris, que ha estat permanentment actualitzada des de la seva construcció en 2005. Alella és una de les poblacions de la costa de Barcelona amb major demanda, a només 20 minutos de la ciutat i ben connectada per autopista. Amants de la naturalesa, dels esports nàutics, del golf i de la muntanya, tenen en aquesta propietat, un somni fet realitat. Vol conèixer-la?. Cridi'ns o enviï'ns la seva sol·licitud i li atendrem amb summe gust. Neteja Copia el text
Masia en venda en el centre de Llavaneres

Masia en venda en el centre de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres
1.950.000 €
679 m²Mida3.275 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Sant Andreu de Llavaneres és considerada una de les millors poblacions del Maresme. Disposa de Clubs de golf, hípica, tennis, pàdel, club nàutic Port Balís i d'una gran oferta gastronòmica. Trobem aquesta magnífica i cèntrica Masia construïda el 1920 en perfecte estat d'ús. La Masia es troba en el nucli urbà, sent un gran avantatge per a poder realitzar una vida molt familiar, per la proximitat a totes les necessitats del dia a dia. Quan entrem a la propietat ens trobem amb un esplèndid jardí amb espai suficient com per a fer una excel·lent piscina i fins i tot poder construir una casa de convidats. Com totes les Masies Catalanes, està orientada per a aprofitar al màxim les hores de sol degut al seu ús original per a labors de cultiu etc, això dota a aquesta Masia de moltíssima il·luminació en totes les seves estances. En entrar a la casa disposem d'un espectacular rebedor que distribueix la planta baixa en un amplíssim menjador, gran saló i cuina de grans dimensions, rebost i habitació amb bany per al servei. En aquesta mateixa planta una habitació i bany de cortesia. A la zona de nit, un distribuïdor ens condueix a les 3 habitacions, dues d'elles en suite, una doble i bany complet a la mateixa planta. Totes les habitacions disposen de vestidors i armaris acabats en roure. La suite principal a més posseeix una petita sala amb moltíssima llum on poder relaxar-nos amb una bona lectura. A la tercera planta una preciosa sala polivalent amb bigues de fusta en perfecte estat i amb moltíssima llum gràcies als seus finestrals. En aquesta planta es podria afegir una habitació amb bany o convertir-se en una àmplia zona de joc o despatx per a teletreball. La casa disposa de garatge per a quatre vehicles, un porxo obert i un altre independent tancat que es pot habilitar com a gimnàs, zona de relax o qualsevol altre ús. Com a característiques a destacar, el gran jardí molt ben cuidat i les qualitats de la casa com els sostres amb bigues de fusta, la pedra de les seves parets o els seus acabats. Tot en conjunt fan d'aquesta propietat una petita joia en el centre de Llavaneres. La propietat permet també, la possibilitat d'afegir dues construccions o fins i tot segregar i construir 3 cases unifamiliars. Disposem de totes les dades en el cas que es vulgui prescindir d'aquesta meravellosa masia i destinar-la el total de la seva parcel·la ( 3.275 m aprox ) en tres habitatges independents. Una gran oportunitat per a viure en una gran propietat o com a inversió.
Casa en venda a prop de la platja amb llicència turística a Pineda de Mar

Casa en venda a prop de la platja amb llicència turística a Pineda de Mar

Pineda de Mar
565.000 €
233 m²Mida428 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Presentem aquesta fantàstica casa situada a una de les millors zones residencials de Pineda de Mar. Ben comunicada, a prop de l'accés a l'autopista, a poca distància del centre i prop del mar. Assentada en una parcel·la plana de 428 m² dels quals la part construïda és de 233 m², distribuïts en dues plantes. La primera planta de l'habitatge disposa d'un ampli saló menjador amb sortida a un porxo amb vista a la piscina i al jardí, ideal per destinar-lo a menjador exterior. La cuina és independent tipus office i disposa de sortida a dues terrasses que comuniquen amb la zona de la barbacoa. A la mateixa planta, hi ha una habitació doble i un bany amb dutxa. A la superior, hi ha l'habitació principal tipus suite amb un bany amb dutxa i sortida a una terrassa amb jacuzzi i vistes, dues habitacions dobles i un bany amb banyera d'hidromassatge. La fusteria exterior és d'alumini amb els interiors en fusta, terres de ciment polit i parquet, calefacció i aigua calenta elèctric, Split d'aire condicionat i armaris encastats. A peu de carrer, hi ha l'accés al garatge per a quatre cotxes i un estacionament exterior per a tres cotxes. El jardí consisteix en una gran terrassa coberta amb tarima de fusta situada davant de la casa al costat de la piscina d'aigua salada, dues terrasses, barbacoa i zones enjardinades amb gespa artificial. Ideal per a una família que vulgui gaudir d'un entorn tranquil, ben comunicat i prop del centre del municipi. La propietat disposa de llicència turística per a 8 persones. La seva localització és excel·lent, ja que es troba a mig camí de la ciutat de Barcelona i Girona.
Casa en venda a Alella amb àmplies vistes a la mar i a la muntanya

Casa en venda a Alella amb àmplies vistes a la mar i a la muntanya

Alella
770.000 €
336 m²Mida912 m²Parcel·la6HabitacionsHab.3 Banys
Vols la teva pròpia sala de cinema o de música a casa? Quan obris la porta d'aquesta propietat generosa en llum, espais i tranquil·litat, trobaràs un càlid rebedor que dona a la sala de cinema, un lavabo, el despatx i les escales d'accés a la planta principal. En ella, el gran saló menjador, amb diversos ambients i zones de lectura i de descans connectat a un espectacular chill-out, mirant a la mar, i a la gran cuina completament equipada. De la “caseta groga” com agraden dir els seus propietaris a aquesta casa reformada amb tocs nòrdics fa pocs anys, destaquen les impressionants vistes d'Alella, de la mar i del bosc. En la segona planta es troben les habitacions amb armaris de paret, la principal és la suite amb dues vestidores; un d'ells en l'estada corresponent al bany de la suite. A totes elles s'accedeix des d'un bonic distribuïdor que també comunica amb el tercer bany de la casa i amb l'accés directe a la piscina climatitzada. La propietat, situada en una de les urbanitzacions de muntanya d'Alella, Mes Coll, és una casa feta a mida dels seus propietaris. El garatge, amb fàcil i directe accés des del carrer, té capacitat per a dos cotxes. La casa disposa de calefacció i acabats de qualitat. A més d'un jardí en terrassa amb excel·lents possibilitats per a conrear un hort. Alella és una de les poblacions de la costa de Barcelona amb major demanda, a només 20 minutos de la ciutat i ben connectada en transport públic. Amants de la naturalesa, dels esports nàutics, del golf i de la muntanya, tenen en aquesta propietat, un somni fet realitat. Vol conèixer-la?. Cridi'ns o enviï'ns la seva sol·licitud i li atendrem amb summe gust.
Està veient 194 cases en venda al Maresme amb vistes al mar que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.