Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
  • 950.000 €
  • 2.002 m²

Terreny urbanitzable i parcel·la de gairebé 5.000 m2 de bosc a Supermaresme

preu
950.000 €
parcel·la
2.002 m²

A la part alta de Supermaresme ja en terme municipal de Sant Andreu de LLavaneres, a Roca de la Nau, amb una ubicació i vistes des d'on es domina tota la comarca, trobem aquest terreny urbanitzable de 2.002 m2 amb una edificabilitat del 20%. Juntament amb el terreny es ven el bosc adjacent que són 4.831,92m2
La regulació urbanística vigent permet la construcció d'una única casa unifamiliar seguint les següents directrius:
Parcel·la mínima - 2.000 m.
Densitat màxima d'edificació - 1 habitatge per parcel·la
Coeficient d'edificabilitat net - 0,20 m2 sostre / m2 sòl
Ocupació màxima - 10%
Front de parcel·la - 30 m.
Profunditat de la parcel·la - 30 m.
Alçada màxima 8 m.
Separació amb el vial - 7.5 m.
Laterals i fons - 4 m.
Construccions auxiliars ocupació d'un 5%
Incompatible amb ús comercial de qualsevol tipus. A només 35 km del centre de Barcelona, situat entre el mar i la muntanya, és un enclavament perfecte per construir la casa dels seus somnis. Valorable la construcció de 6 cases agrupades, sempre que no se superi l'edificabilitat de 500m2 de sostre.
Podem facilitar-los arquitecte per elaborar el seu projecte o ocupar-nos nosaltres de l'edificació. No dubti en contactar-per a més informació.

Sobre Sant Andreu de Llavaneres

La població de Sant Andreu de Llavaneres, també coneguda com a Llavaneres, és un encantador enclavament pròxim a Barcelona que discorre entre la muntanya i la mar. Des de finals dels anys 70, és la ubicació preferida per les famílies més acomodades de Barcelona per a establir la seva segona residència d'estiu i caps de setmana. Està organitzada en 4 sectors residencials ben diferenciats: El Barri antic pròxim a la muntanya, La Riera que uneix el centre urbà amb El Barri Marítim o tercer sector i Les Urbanitzacions que, situades en la part més alta gaudeixen de grans vistes panoràmiques a la mar.

En 1973 es va crear la urbanització Supermaresme, considerada una de les millors d'Espanya, que es caracteritza per la seva tranquil·litat i les seves cases de luxe. Llavaneras també té molt renom gastronòmic per les seves dues especialitats més famoses, els Pèsols i la Coca de Llavaneres. Com a centres recreatius, esportius i socials destaquen el Club de Golf de Llavaneras, fundat en 1945, així com el seu Port Esportiu conegut amb el nom de Club Nàutic El Balís, fundat en 1966.

Sol·liciti més informació
Ref.PH101628

Propietats similars

PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2