Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Premium Houses

PREMIUM HOUSES és l'agència immobiliària líder de la Costa de Barcelona, amb una cartera de més de 1.000 propietats al llarg dels seus 100 km de costa i en 44 poblacions diferents.

Estem preparats per a atendre en els principals idiomes amb personal natiu i totes les nostres propietats estan anunciades en més de 230 portals immobiliaris nacionals i internacionals. Això ens permet tenir una presència significativament major i ser vists per molts més compradors potencials.

Podem aconsellar a tots els nostres clients amb absoluta fiabilitat i resoldre qualsevol tipus de dubte. Comptem amb un equip de 46 persones, 5 oficines obertes al públic i una contrastada experiència de més de 14 anys en la Costa de Barcelona.

Qui som
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Contacti amb nosaltres