Cases en venda al Maresme

Ordenar per
Espectacular casa en venda amb piscina a Cabrera de Mar, en planta, elegant i pràctica.

Espectacular casa en venda amb piscina a Cabrera de Mar, en planta, elegant i pràctica.

Cabrera de Mar
1.195.000 €
545 m²Mida994 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
A Cabrera de Mar, (Mas Terrillo), població de la comarca del Maresme, a 5 minuts de Mataró. Disposa de tots els serveis, accés ràpid a l'autopista de Barcelona i a 10 minuts de la platja. Preciosa casa de luxe d'una sola planta, en carrer molt tranquil i amb molta zona d'aparcament. Casa de 550m2 a la qual s'accedeix a través d'una bonica escala que ens porta a un ampli rebedor-distribuïdor; a mà esquerra trobem el saló menjador de grans dimensions, en forma de L, el que ens fa diferenciar les zones, menjador i saló amb llar de foc. Totalment exterior amb grans finestrals i amb sortida a porxo. La cuina office és molt espaiosa, de disseny molt actual i amb illa central per cuinar i amb sortida a porxo. Disposa de quatre habitacions, una d'elles suite amb vestidor i bany espectacular amb banyera doble d'hidromassatge. Dues habitacions amb bany compartit i un altre bany més complet, aquests dos últims amb plat de dutxa. Vam pujar a la planta superior on trobem un espectacular estudi amb dues terrasses. En el gran soterrani diverses estances. Només baixar ens trobem amb un preciós celler d'estil rústic, amb una espectacular porta de ferro forjat, amb espai per a menjador i barra. Dos espais molt grans, per utilitzar de la manera més adequada a les seves necessitats. I l'enorme garatge per a diversos cotxes, zona d'emmagatzematge, taller, etc. La zona de jardí diferenciada en diversos espais, un d'ells la piscina especial, ja que compta amb taula i banc de descans, jacuzzi i zona de bany normal. Té sistema d'autoneteja i salina. Zona barbacoa i Jardí amb reg automàtic. Acabats de primera qualitat, tancaments d'alumini, doble vidre, terres de marbre, calefacció radiant, aire condicionat. Dipòsit d'aigua fluvial de 30.000l.
Casa en venda a Cabrils. Arquitectura moderna a peu del Mediterrani.

Casa en venda a Cabrils. Arquitectura moderna a peu del Mediterrani.

Cabrils
1.890.000 €
381 m²Mida992 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Extraordinari projecte realitzat en 2019 a la millor zona residencial de Cabrils. A 20 minuts de Barcelona ciutat, i a 3 km de la platja. Envoltada de natura i tranquil·litat. Cabrils compta amb transport públic directe a l'estació de tren, a més de dues escoles d'educació primària, Institut de secundària i parvulari. Cabrils és una de les poblacions del Maresme catalogada com gastronòmica pels seus restaurants de prestigi, qualitat i consolidació. És una casa d'arquitectura contemporània-minimalista que aporta calidesa i confort. Està ben dissenyada en dues plantes. Compta amb un pràctic jardí de gairebé 1.000m2 que envolta tot l'habitatge i piscina pròpia, al mateix nivell que el saló. Sense oblidar les vistes al mar tota la part frontal. A més, hi ha zona destinada a hort ecològic. La planta principal està distribuïda amb un ampli saló menjador, cuina i un esplèndid porxo des d’on s'accedeix al jardí i piscina. En aquest porxo s'ha instal·lat una zona barbacoa on poder gaudir de forma pràctica des de la cuina o piscina. A la primera planta s'han disposat la zona de nit, composta per dos dormitoris suite més altres dos que comparteixen bany. Tota la façana frontal compta amb una gran terrassa correguda des de la qual els dormitoris tenen accés. A la planta semisoterrani s'ha dissenyat per a la instal·lació d'un garatge per a 2 vehicles, zona de bugaderia, celler més un quart per a la maquinària. Equipament extra de qualitat i funcional: calefacció radial per terra, aire condicionat per conductes, tancaments d'alta qualitat d'alumini amb doble vidre, paviment ceràmic, armaris encastats, vestidor i reg automàtic. Per entrar a viure, disponibilitat immediata.
Casa a la venda a Cabrera amb Llicència Turística

Casa a la venda a Cabrera amb Llicència Turística

Cabrera de Mar
925.000 €
319 m²Mida1.059 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Moderna casa a la venda, molt a prop del centre de la població de Cabrera de Mar, en un entorn tranquil i pròxim al centre esportiu, camp de futbol, piscina municipal, comerços, bancs i transport públic. A 7 minuts de la costa i les seves platges, a 15 minuts de Mataró, capital del Maresme i a 30 minuts de Barcelona. Es tracta d'una edificació datada el 1890 i que va ser totalment reformada, ampliada i actualitzada de fa 12 anys. Amb gairebé 400 m2, es distribueix en 3 plantes i s'aixeca sobre una parcel·la de 1.100m2, que té accés a dos carrers, amb dues entrades diferents. Disposa d'un bonic i cuidat jardí amb piscina salina, jacuzzi i un magnífic porxo amb àrea de barbacoa. A la planta principal trobem un ampli i lluminós saló amb una original xemeneia de disseny i amb una zona de menjador diferenciada que connecta directament amb una espaiosa i moderna cuina. A més, compta amb dos dormitoris i dos banys, un d'aquests en suite. A la planta superior, hi trobem la suite principal amb un grandiós vestidor i fantàstic bany. Des d'aquí s'albiren boniques vistes al mar i a la població. A la planta inferior, amb accés a peu de carrer i on es troba el garatge per a 2 vehicles i espai d'emmagatzematge, trobem, a més, la zona de safareig i una gran habitació, actualment utilitzada com a dormitori i amb sortida al jardí. En la reforma i ampliació realitzada en l'habitatge, s'han emprat materials de qualitat, destacant el terra de fusta de roure, de gran gruix. Disposa d'aire condicionat en estances principals, calefacció a gas i instal·lació de fibra òptica. Cal esmentar que l'habitatge té llicència turística. Totes les comoditats, el disseny i la seva distribució i amplitud d'espais, donen com a resultat un habitatge confortable, acollidor, alhora que sofisticat i càlid per al gaudi de tota la família.
Un meravellós reflex de Versalles a Tiana

Un meravellós reflex de Versalles a Tiana

Tiana
2.290.000 €
893 m²Mida3.125 m²Parcel·la9HabitacionsHab.6 Banys
Ens trobem davant d'una meravellosa casa d'estil neoclàssic construïda l'any 1850 i rehabilitada totalment durant quatre anys, amb finalització l'any 2014. Els jardins ens recorden Versalles, molt ben cuidats, amb especial esment als que estan al davant de l'entrada principal que compten amb una font i zona d'aigua molt bonica. En totes les zones de jardí ens trobem balustrades i figures que ens traslladen a un passat romàntic. La propietat disposa d'una piscina privada, un altre bonic jardí a la part posterior de la casa, amb un porxo, i un espai al costat de la porta del darrere per a entrada de vehicles de convidats i el seu aparcament. La façana de la casa s'avança als dos cossos laterals amb un frontal rematat per figures i el nom de la casa, Matito, que fa referència als noms dels seus propietaris, la qual cosa li imprimeix un caràcter molt especial i singular. Accedim a la casa per la porta principal a la qual li precedeixen unes escales que l'acompanyen per les dues parts, la porta és corredissa de vidre, i ens dona pas a un bonic rebedor i de seguida a un distribuïdor espectacular, amb frescos a les parets i una cúpula amb llum natural i de la qual penja un llum molt bonica al centre de l'estada. A banda i banda tenim habitacions en planta. Destaquem la suite principal, amb llar de foc i sortida a terrassa privada, un bonic bany, vestidor i sala de lectura també amb llar de foc. A l'altra banda ens trobem la sala Gaudí, que la presideix una monumental llar de foc amb ornaments gaudinians que representen el cos d'un drac. En aquesta planta hi trobem marbres importats des de l'Índia, Itàlia i Brasil. El terra és de fusta de roure amb rajoles hidràuliques. Les bigues de fusta són originals de la construcció. Tota la planta compta amb molta llum natural que li imprimeix una gran calidesa. A la planta inferior hi ha una cuina professional, amb tots els elements necessaris, forn de llenya, escalfa plats ..., una estada a continuació per als esdeveniments, en la qual es preparen les postres, cafès, etc. .... Un menjador obert a la cuina i una zona per al servei amb 3 habitacions i 2 banys. A la planta superior tenim una zona diàfana sota teulada, amb bigues de fusta, llum i ventilació, tres habitacions i un bany, que bé podríem definir-la com la zona de convidats. Hi ha la possibilitat de comprar la casa amb els mobles, alguns d'ells procedents de subhastes i antiquaris de tot el món. Està molt a prop de centre de la població, a 15 minuts de Barcelona, i compta amb tots els serveis necessaris per a una bona qualitat de vida, col·legis, bones comunicacions, hospitals, camp de golf, etc ... Des de la planta superior tenim accés a la teulada de la casa pel qual es pot transitar i des d'on obtenim unes vistes espectaculars, tant cap al mar, com cap a la muntanya. Entraríem més en detall, pero seria interminable la seva descripció. És per aixo que els convidem a que si estan interessats la visiten i jutgin per si mateixos.
Casa en venda a Vallromanes! 'En plena natura!

Casa en venda a Vallromanes! 'En plena natura!

Vallromanes
1.560.000 €
1.500 m²Mida30.000 m²Parcel·la12HabitacionsHab.9 Banys
Propietat amb gran extensió de terreny molt ben comunicada en entorn natural. Aquest fantàstic habitatge va ser concebut com a residència familiar i destaca pels seus grans i amplis espais tant interiors com exteriors per al gaudi i intimitat dels propietaris. Propietat ideal per a rebre i realitzar esdeveniments personals familiars. Entrant a la casa ens dona la benvinguda un gran rebedor que distribueix la zona de dia: amb el seu fantàstic despatx amb llar de foc, biblioteca, gran menjador per a 16 persones, sala acollidora per a televisió, zona informal de menjador i una altra sala amb sofàs per relax de la família i ideal per a tertúlies. La cuina, que va ser totalment reformada, també disposa d'un agradable espai per menjar presidida per una llar de foc. A més, aquesta mateixa planta disposa d'una habitació en suite molt còmoda per poder fer vida en una sola planta en cas de necessitat. Pujant a la 1era. planta per la seva luxosa i àmplia escala de fusta ens trobem amb la gran màster suite annexa a un despit i quatre junior suites totes elles amb unes vistes magnífiques a les muntanyes dels voltants, tenint dues d'elles terrassa privades. A la 2ª i última planta coronant la propietat una gran suite amb i una enorme terrassa privada fantàstica per a sopars d'estiu. L'habitatge disposa d'altres espais com el celler, taller per a qualsevol tipus de reparacions o activitats manuals, garatge de gran capacitat de 130m2 a més d'un altre gran espai amb doble alçada ideal com a loft o apartament de convidats, sala de jocs independent amb instal·lació de cuina. A l'exterior disposa d'una antiga piscina i pista de tennis a reformar. Una gran propietat amb infinitat de possibilitats a 20 min. de Barcelona per autopista i a 10 minuts de les platges del Maresme.
Vistes al mar i privacitat a Bell-Aire

Vistes al mar i privacitat a Bell-Aire

Sant Andreu de Llavaneres
2.500.000 €
1.553 m²Mida6.477 m²Parcel·la7HabitacionsHab.7 Banys
En l'entorn residencial més emblemàtic de Llavaneres trobem aquesta magnífica finca que compta amb més de 6.500 m2 de terreny. Esplèndida construcció d'obra vista, amb grans finestrals i obertures a l'exterior, al més pur estil mediterrani. Una distribució intel·ligent que alberga en una única planta totes les estances principals, diversos salons, 6 dormitoris amb els seus corresponents banys i l'àrea de servei que compta amb cuina, office, safareig, botiguer exterior i un dormitori en suite per l'staff de servei. Cada zona queda independent i perfectament definida. Prima la comoditat ja que la vida quotidiana es pot dur a terme en un únic nivell. Tots els espais obren als porxos i als jardins, inqüestionables protagonistes durant el període estival i la majoria dels mesos de l'any. A la planta inferior trobem una gran sala de jocs polivalent amb taula de billar i barra de bar. L'espai exterior ens ofereix diferents ambients, la zona enjardinada de la piscina amb un pràctic i impecable porxo que es pot tancar completament amb persianes automatitzades, un bosc que atorga privacitat i color, el frontó amb els seus vestuaris en construcció independent. La finca té diversos accessos i garatge per a tres vehicles més d'una zona exterior on també es pot estacionar. Orientada al sud, en un emplaçament propera al centre urbà, al Golf de Llavaneres i al Port Esportiu del Balís i amb ràpid accés a l'autopista. La zona disposa de tots els serveis, estació de tren, escoles, hospitals, centres comercials, clubs esportius i una gran oferta gastronomica. A només 35km de Barcelona a 130 km de la frontera de França.
Gran xalet en una sola planta

Gran xalet en una sola planta

Sant Andreu de Llavaneres
1.090.000 €
537 m²Mida2.000 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
La propietat es troba en una zona tranquil·la, a 5 minuts del centre de Sant Andreu de Llavaneres. La construcció està realitzada al més mínim detall. Es tracta d'un habitatge d'aproximadament 600 m2 útils en una de les millors parcel·les per ubicació, de més de 2000 m2. A la planta principal trobem un bonic saló que distribueix a les diferents estades a zona de dia i zona de nit. D'una banda, una gran cuina office amb terres de gres, llar de foc, totalment equipada, amb sortida directa a jardí. Gran saló menjador amb terres de marbre, finestres oscil·lo batents, llar de foc amb molt d'encant, vista sobre la piscina. La zona de nit es distribueix en 4 dormitoris dobles (una suite), bugaderia i 2 banys complets. Combina terres de marbre, gres i parquet. Calefacció de gasoil i aire condicionat a tot l'habitatge. A la planta inferior pàrquing per a diversos vehicles, distribuïdor per diferents estances on destaquem una fabulosa celler, presentada com a sala d'estar i menjador per a més de 15 comensals. Una de les seves altres estances, ideal per a sala de cinema. Tot l'habitatge es troba envoltada d'un gran jardí per gaudir de l'increïble clima mediterrani, amb piscina, zona de barbacoa coberta, un gran porxo amb entrada directa a la cuina, hort i grans zones enjardinades. Finalment, destacar tot el sistema de seguretat, tant interior com exterior.
Està veient 290 cases en venda al Maresme que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.