Cases en venda al Maresme

Ordenar per
Casa o xalet independent en venda en carrer Ramon Llull

Casa o xalet independent en venda en carrer Ramon Llull

Teià
2.450.000 €
586 m²Mida1.293 m²Parcel·la7HabitacionsHab.5 Banys
Impressionant casa en venda amb jardí i piscina privada en una de les millors urbanitzacions de la costa a Teià! Aquesta increïble propietat està situada en una zona residencial exclusiva, envoltada de propietats d'alta qualitat i enfront d'un bell bosc de pins. A més, és proxima a un club de tennis, la qual cosa brinda l'oportunitat de gaudir de diverses activitats recreatives prop de la teva llar. Construïda sobre una generosa parcel·la de 1300 metres quadrats, una de les més grans de la zona, aquesta casa compta amb una superfície construïda de 586 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. En ingressar, seràs rebut per un ampli i lluminós hall d'entrada que serveix com a distribuïdor de la casa. Una dels grans avantatges d'aquesta propietat és la possibilitat de gaudir de la vida en una sola planta. En la planta baixa, trobaràs un espaiós saló amb grans vidrieres que donen accés a la terrassa coberta, al jardí i a la piscina. El saló està connectat a un ampli menjador amb vista i sortida directa a la mateixa terrassa. La zona de menjador està oberta a la cuina, la qual compta amb un ampli espai moblat i equipat, un generós office i sortida a la terrassa i zona de barbacoa. En aquesta mateixa planta, trobaràs una impressionant suite principal amb vestidor independent i bany complet. El dormitori principal és lluminós gràcies als seus finestrals. També disposaràs d'una habitació de jocs de gran grandària amb bany i una habitació destinada a zona de roba. La planta es completa amb un ampli garatge amb espai per a dos cotxes i zona d'emmagatzematge, tot en el mateix nivell, sense escales. Una àmplia escala et portarà a la planta superior, on trobaràs un gran hall distribuïdor. En aquesta planta, hi ha cinc dormitoris, tots ells dobles, i una golfa habitable. Dos de les habitacions tenen bany en suite, decorats amb dissenys de Agatha Ruiz de la Prada. A més, hi ha un bany complet que brinda servei a la resta de la planta. Des de quatre de les habitacions de la planta superior, tindràs accés a una gran terrassa amb vista a la mar, a Barcelona i a un fantàstic espai natural d'arbres just al davant. Per a completar aquesta fantàstica casa, comptaràs amb una àmplia zona enjardinada amb arbres que proporcionen ombra natural, una espaiosa piscina i una zona de barbacoa. La terrassa està coberta i ofereix vistes al jardí i la piscina. Teià és un municipi historic, conegut per la seva producció vinícola durant l'època romana i actualment és un dels llocs favorits per a residir o passar les vacances prop de la ciutat de Barcelona. A més, es troba a tan sols dos quilometres de la platja. La costa del Maresme es destaca per la bellesa de les seves muntanyes i la seva ubicació privilegiada en el mapa català.
Casa en venda estil provençal amb espectaculars vistes a la mar

Casa en venda estil provençal amb espectaculars vistes a la mar

Caldes d'Estrac
1.500.000 €
384 m²Mida1.448 m²Parcel·la8HabitacionsHab.5 Banys
Us presentem aquesta preciosa casa, l'estructura de pedra de la qual i fusta la converteix en una peça única, amb una ubicació magnifica i que gaudeix d'unes espectaculars vistes a la mar. La Casa del Pavelló de Suïssa, erigida originalment com a part destacada de l'Exposició Internacional de Barcelona en 1929, ha estat testimoni d'un viatge a través del temps i les circumstàncies, des del seu trasllat des de la capital catalana fins al seu actual emplaçament a Caldetes d'Estrac. Enclavada en l'idíl·lic entorn del Turó de Caldes i amb una vista privilegiada de la mar Mediterrània, aquesta residència unifamiliar es fundi de manera harmoniosa amb el terreny escarpat que l'envolta. El seu disseny singular, on la fusta predomina tant en els sòls com en els tancaments, afegeix un encant inconfusible. Una muralla de pedra abraça la propietat, atorgant-li una aura d'intimitat i resguard. Amb múltiples accessos, incloent un lateral que es manté tancat, la casa es distribueix en planta baixa i primer pis. La façana principal, mirant cap a l'oest i cap a la carretera de Sant Vicent, destaca per la seva entrada principal de fusta, emmarcada per un arc de mig punt. Una escala de pedra convida a endinsar-se en el seu interior, on el primer pis alberga un balcó-mirador que es fusiona magistralment amb la coberta de dues aigües, oferint un espai per a gaudir de les vistes circumdants. Les finestres, amb els seus marcs rectangulars i persianes de fusta de doble fulla, afegeixen un toc tradicional a l'estructura. A més de la residència principal, un garatge de pedra, amb una entrada de fusta en forma de mig arc, complementa l'estètica general del lloc. El jardí, un veritable tresor, captiva amb la seva exuberància, destacant la presència de majestuosos pins i una variada col·lecció de cactus, amb la mar com a teló de fons. Al llarg de la seva rica història, aquesta casa ha estat testimoni de transformacions i esdeveniments significatius, incloent-hi el seu paper com a seu de l'ambaixada dels Països Baixos durant la guerra civil espanyola. En l'actualitat, continua sent un símbol perdurable del patrimoni arquitectònic i l'encant històric de Caldetes d'Estrac, atraient a visitants amb la seva bellesa i la seva fascinant història.
Exclusiva casa en venda amb piscina privada, sauna i spa a Cabrils

Exclusiva casa en venda amb piscina privada, sauna i spa a Cabrils

Cabrils
795.000 €
534 m²Mida922 m²Parcel·la7HabitacionsHab.4 Banys
En una zona residencial, envoltada d'arbres es troba aquest habitatge, íntegrament reformada, adequant diferents espais per a diferents finalitats. Gaudeix d'excel·lents vistes a la mar. Casa exclusiva a Cabrils de 544 m2 totalment reformada fa 4 anys i amb fabuloses vistes a la mar, distribuïda en dues plantes amb Spa, 2 cuines independents, 2 àmplies sales amb llar de foc, un lavabo de cortesia, 3 banys, 6 habitacions, celler i vestidor. Les dues plantes estan comunicades per escala interior, però tenen accés propi des de l'exterior pel qual poden ser utilitzades com a habitatges independents. L'exterior presenta una zona enjardinada de 922 m2, piscina de 8 x 4 metres i barbacoa d'obra amb porxo, garatge de 46 m². Espaiosa sala diàfana de 74 m2 amb traster, sala de jocs independent totalment exterior i molt lluminosa. Pou d'aigua natural que s'utilitza per al reg automàtic, piscina, banyera d'hidromassatge ... La casa disposa d'aire condicionat i calefacció centralitzada amb Gas Natural amb termòstat independent per a les dues plantes. A més, per la seva ubicació a part de les vistes a la mar i la muntanya, es pot disfrutar d'una privacitat excepcional. L'habitatge s'ubica a Cabrils a 20 minuts amb cotxe de Barcelona i a 8 minuts de l'estació de Renfe Vilassar de Mar, així com de la platja. A 5 minuts caminant hi ha el prestigiós Club de tenis Cabrils amb àmplies instal·lacions per a tots els esports. A prop de l'immoble hi ha comerços i centres de restauració, però gaudeix de tranquil·litat i pau en una de les urbanitzacions més prestigioses del Maresme. I a 5 minuts hi ha un dels millors col·legis privats multilingües del Maresme.
Magnífica masia catalogada del segle XVI a la venda a Arenys de Munt.

Magnífica masia catalogada del segle XVI a la venda a Arenys de Munt.

Arenys de Munt
895.000 €
750 m²Mida2.725 m²Parcel·la12HabitacionsHab.6 Banys
La construcció té 742m2 i el total de superfície construïda és de 1.090m2. S'aixeca sobre parcel·la total de 3.222m2 Coneguda com a "Ca Sala de Baix" va ser comprada i restaurada pels propietaris en 1950, sota la direcció de l'arquitecte César Martinell. De planta rectangular consta de planta baixa i dos pisos amb coberta de teules de dos aiguavessos. A banda i banda té dos cossos annexos a manera de galeria porticada. El seu interior es troba en molt bon estat de conservació i disposa de 12 habitacions, 4 banys, 2 lavabos, diversos salons amb xemeneia, un gran saló menjador amb xemeneia on es descobreix un fantàstic cassetonat de fusta en el seu sostre, cuina i, a més, compta amb una preciosa capella totalment restaurada amb accés des de l'exterior i interior de l'habitatge. Compta amb pou propi i disposa d'una gran piscina exterior. Aquesta propietat compta amb l'autorització municipal per a la seva segregació i convertir-la en 5 habitatges independents amb la seva corresponent comunitat de veïns i zona comunitària amb jardí i piscina, també és possible Hotel Rural, Clínica d'Estètica o alternativa. Pròxima a col·legis, comerços, restaurants i serveis, es troba a pocs minuts del centre de la població i té fàcil i ràpid accés a autopista, que comunica en poc més de 40 minuts amb Barcelona. Sol·liciti una visita i li facilitarem informació complementària de tota la propietat.
Casa estil Indiana en venda a Arenys de Mar

Casa estil Indiana en venda a Arenys de Mar

Arenys de Mar
1.290.000 €
450 m²Mida148 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
La ubicació d'aquesta propietat és simplement immillorable. Situada en el municipi d'Arenys de Mar, a la comarca del Maresme, gaudiràs de la serenitat d'una vila marinera amb una gran activitat pesquera i comercial. El seu port pesquer és un dels més importants de tot el litoral català, oferint productes frescos i deliciosos, com les seves famoses gambes i calamars. A més, la bona comunicació és un altre dels punts forts d'aquesta ubicació privilegiada. A només 40 km de Barcelona, tant per la N-II com per l'autopista C-32 tren de rodalia et portarà fins a la Plaça de Catalunya en tan sols 50 minuts. Si ets amant de la mar i les platges daurades, estàs d'enhorabona. Aquesta propietat es troba a 5 minuts caminant de la platja, on podràs gaudir de les cristal·lines aigües i la suau sorra. Presentem una espectacular mansió totalment reconstruïda amb materials nobles i de màxima qualitat. Prepara't per a viure com la reialesa en aquesta obra mestra arquitectonica! Aquesta casa indiana, que data de 1910, ha estat total i íntegrament restaurada respectant tots els elements estètics originals novecentistas, afegint un toc modern i avantguardista. Des del moment en què posis un peu en aquesta propietat, et submergiràs en un món d'elegància i sofisticació. Amb un total de 450 m² construïts, aquesta mansió t'ofereix espai més que suficient per a viure comodament. Compta amb 5 dormitoris tipus suite, perfectes per a descansar i gaudir de la teva privacitat. A més, la casa disposa de 4 lavabos complets i 2 habitacions de vestuari, brindant-te tot l'espai que necessites per a emmagatzemar les teves pertinences amb estil. A l'interior, seràs rebut per una important col·lecció de pintures de rellevants pintors catalans del segle XX. El mobiliari antic de nivell col·leccionista complementa a la perfecció l'ambient refinat de la propietat. Cada peça ha estat acuradament seleccionada per a realçar la bellesa dels espais i transportar-te a èpoques passades d'opulència i exquisidesa. Pero aixo no és tot. Imagina relaxar-te en una de les 3 terrasses, amb una superfície de 100 m², on podràs gaudir del sol i les vistes panoràmiques. O què tal passar una tarda tranquil·la en els 3 balcons o al jardí interior de 150 m², admirant l'entorn i respirant aire fresc? Els detalls de luxe es troben en cada racó d'aquesta propietat. Sostres cassetonats de gran altura, persianes mallorquines exteriors de fusta i fusteria interior de fusta, són només alguns dels elements que li atorguen un encant sense igual. El sistema d'il·luminació LED crea una atmosfera acollidora i moderna, mentre que el circuit d'aire condicionat i calefacció per conducte, centralitzat, pero amb funcionament independent per a cadascuna de les estades, et mantindran comode en qualsevol època de l'any. La mansió compta amb un ascensor interior en totes les plantes, perquè puguis moure't fàcilment sense importar en quina part de la casa et trobis. A més, el garatge annex propi en el mateix edifici, totalment comunicat a nivell de planta, et brinden la comoditat i seguretat que mereixes. Disposa també de celler aïllat tèrmicament en el subsol, i cuina de nivell top. La casa ha estat totalment reconstruïda amb materials nobles i de màxima qualitat, fusteria interior de fusta, sostres cassetonats de gran altura, persianes mallorquines exteriors de fusta, fusteria exterior ce doble càmera, il·luminació de leds, circuit d'aire condicionat i calefacció per conducte.
Mansió en venda a Alella: rotunditat en el disseny i lluminositat amb les millors vistes

Mansió en venda a Alella: rotunditat en el disseny i lluminositat amb les millors vistes

Alella
2.650.000 €
605 m²Mida1.108 m²Parcel·la4HabitacionsHab.6 Banys
Disseny, luxe, privacitat i exclusivitat en aquesta espectacular propietat en una de les millors zones d'Alella. La casa, de 605m2 construïts en una parcel·la de 1.108m2 amb jardí i piscina, gaudeix de gran intimitat, privacitat, vistes a la mar i disseny avantguardista. Té tres plantes, connectades per ascensor, i consta de 4 habitacions dobles, entre elles la màster suite, 6 banys, diversos espais polivalents i un doble garatge privat. A més de les qualitats i acabats de luxe, destaca la tecnologia i la domotica, que inclou seguretat i videovigilància, portes blindades, il·luminació automatitzada, persianes grandhermetic amb sensors de pluja, fibra optica, osmosis, aspiració centralitzada, aire condicionat per conductes, calefacció elèctrica i el control remot de totes les instal·lacions i serveis. Destaquen els grans finestrals, amplitud d'espais, altura de sostres i els sols de gres Porcelanosa, a més d'uns banys de somni, que acaben de ser remodelats. En la planta principal trobem un ampli saló de doble sostre i llum natural, que compleix funcions d'estudi en l'actualitat. Pujant les escales, un despatx obert i un bany. La gran cuina gurmet d'últim disseny amb illa central, totalment equipada, i amb sortida exterior, ocupa un espai privilegiat de la casa, connectada a un espai polivalent que dona a una terrassa des de la qual es gaudeixen totes les vistes a la muntanya i mar. Aquesta planta es completa amb un lavabo de cortesia. En la zona de nit, trobem 3 habitacions dobles, una d'elles és la màster suite, amb un preciós vestidor, bany amb jacuzzi i unes precioses vistes. En aquesta mateixa planta disposem d'un bany amb banyera hidromassatge, un preciós saló amb vista al jardí, un bany amb dutxa, una altra habitació/despatxo i la bugaderia. En la planta inferior s'ha instal·lat un gran gimnàs, que podria tenir altres usos per la seva rellevant ubicació i accés directe al gran porxo, zona chill out, jardí amb gespa artificial i piscina de disseny de cloració salina. La barbacoa, un bany complet i la cambra de màquines completen la planta jardí que gaudeix de total privacitat. La propietat, situada en una de les urbanitzacions de muntanya, és una casa feta a mida dels seus propietaris, que ha estat permanentment actualitzada des de la seva construcció en 2005. Alella és una de les poblacions de la costa de Barcelona amb major demanda, a només 20 minutos de la ciutat i ben connectada per autopista. Amants de la naturalesa, dels esports nàutics, del golf i de la muntanya, tenen en aquesta propietat, un somni fet realitat. Vol conèixer-la?. Cridi'ns o enviï'ns la seva sol·licitud i li atendrem amb summe gust. Neteja Copia el text
Casa adossada en venda al centre de Sant Andreu de Llavaneres

Casa adossada en venda al centre de Sant Andreu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres
525.000 €
362 m²Mida6HabitacionsHab.3 Banys
Al centre de Sant Andreu de Llavaneres, ens trobem amb aquesta espectacular casa adossada, envoltada de tot tipus de serveis donada a la seva ubicació i a tan sol a 1,5 Km del Port Balís, i de les seves platges. Perfectament comunicada amb Barcelona pel tren, autobús i la C32 o AP 7. Al accedir a la casa trobem el gran saló menjador amb xemeneia i sortida exterior a un bonic jardí, on poder gaudir de menjars o cenes. En aquesta mateixa planta trobem la cuina amb sortida exterior en molt bon estat d'ús i perfectament equipada, i un servei de cortesia. Des d'aquesta mateixa planta, podem accedir a la zona comunitària, amb el seu jardí i piscina. Accedim a la zona de nit composta per dues habitacions dobles que comparteixen un bany complet, l'habitació principal en suite i una altra àmplia habitació individual utilitzada a dia d'avui com a espai. Totes les estances compten amb armaris encastats, més els complements en el passadís que comunica totes aquestes estances. Una planta més arriba, a manera de golfes i amb sortida a una espaiosa terrassa amb vistes al mar, trobem una sala polivalent, que podria ser una quinta habitació, despatx o sala de jocs i una habitació més sortida a una altra terrassa que mira a muntanya amb boniques vistes. La casa disposa de garatge al soterrani, on també hi trobem una gran sala d'emmagatzematge. Calefacció a totes les estances i en algunes estades aire condicionat split. Aquesta propietat està disposada per entrar a viure atès el seu excel·lent estat i conservació.
Masia en venda en el centre de Llavaneres

Masia en venda en el centre de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres
1.950.000 €
679 m²Mida3.275 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Sant Andreu de Llavaneres és considerada una de les millors poblacions del Maresme. Disposa de Clubs de golf, hípica, tennis, pàdel, club nàutic Port Balís i d'una gran oferta gastronòmica. Trobem aquesta magnífica i cèntrica Masia construïda el 1920 en perfecte estat d'ús. La Masia es troba en el nucli urbà, sent un gran avantatge per a poder realitzar una vida molt familiar, per la proximitat a totes les necessitats del dia a dia. Quan entrem a la propietat ens trobem amb un esplèndid jardí amb espai suficient com per a fer una excel·lent piscina i fins i tot poder construir una casa de convidats. Com totes les Masies Catalanes, està orientada per a aprofitar al màxim les hores de sol degut al seu ús original per a labors de cultiu etc, això dota a aquesta Masia de moltíssima il·luminació en totes les seves estances. En entrar a la casa disposem d'un espectacular rebedor que distribueix la planta baixa en un amplíssim menjador, gran saló i cuina de grans dimensions, rebost i habitació amb bany per al servei. En aquesta mateixa planta una habitació i bany de cortesia. A la zona de nit, un distribuïdor ens condueix a les 3 habitacions, dues d'elles en suite, una doble i bany complet a la mateixa planta. Totes les habitacions disposen de vestidors i armaris acabats en roure. La suite principal a més posseeix una petita sala amb moltíssima llum on poder relaxar-nos amb una bona lectura. A la tercera planta una preciosa sala polivalent amb bigues de fusta en perfecte estat i amb moltíssima llum gràcies als seus finestrals. En aquesta planta es podria afegir una habitació amb bany o convertir-se en una àmplia zona de joc o despatx per a teletreball. La casa disposa de garatge per a quatre vehicles, un porxo obert i un altre independent tancat que es pot habilitar com a gimnàs, zona de relax o qualsevol altre ús. Com a característiques a destacar, el gran jardí molt ben cuidat i les qualitats de la casa com els sostres amb bigues de fusta, la pedra de les seves parets o els seus acabats. Tot en conjunt fan d'aquesta propietat una petita joia en el centre de Llavaneres. La propietat permet també, la possibilitat d'afegir dues construccions o fins i tot segregar i construir 3 cases unifamiliars. Disposem de totes les dades en el cas que es vulgui prescindir d'aquesta meravellosa masia i destinar-la el total de la seva parcel·la ( 3.275 m aprox ) en tres habitatges independents. Una gran oportunitat per a viure en una gran propietat o com a inversió.
Casa en venda a prop de la platja amb llicència turística a Pineda de Mar

Casa en venda a prop de la platja amb llicència turística a Pineda de Mar

Pineda de Mar
565.000 €
233 m²Mida428 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Presentem aquesta fantàstica casa situada a una de les millors zones residencials de Pineda de Mar. Ben comunicada, a prop de l'accés a l'autopista, a poca distància del centre i prop del mar. Assentada en una parcel·la plana de 428 m² dels quals la part construïda és de 233 m², distribuïts en dues plantes. La primera planta de l'habitatge disposa d'un ampli saló menjador amb sortida a un porxo amb vista a la piscina i al jardí, ideal per destinar-lo a menjador exterior. La cuina és independent tipus office i disposa de sortida a dues terrasses que comuniquen amb la zona de la barbacoa. A la mateixa planta, hi ha una habitació doble i un bany amb dutxa. A la superior, hi ha l'habitació principal tipus suite amb un bany amb dutxa i sortida a una terrassa amb jacuzzi i vistes, dues habitacions dobles i un bany amb banyera d'hidromassatge. La fusteria exterior és d'alumini amb els interiors en fusta, terres de ciment polit i parquet, calefacció i aigua calenta elèctric, Split d'aire condicionat i armaris encastats. A peu de carrer, hi ha l'accés al garatge per a quatre cotxes i un estacionament exterior per a tres cotxes. El jardí consisteix en una gran terrassa coberta amb tarima de fusta situada davant de la casa al costat de la piscina d'aigua salada, dues terrasses, barbacoa i zones enjardinades amb gespa artificial. Ideal per a una família que vulgui gaudir d'un entorn tranquil, ben comunicat i prop del centre del municipi. La propietat disposa de llicència turística per a 8 persones. La seva localització és excel·lent, ja que es troba a mig camí de la ciutat de Barcelona i Girona.
Casa en venda a Alella amb àmplies vistes a la mar i a la muntanya

Casa en venda a Alella amb àmplies vistes a la mar i a la muntanya

Alella
770.000 €
336 m²Mida912 m²Parcel·la6HabitacionsHab.3 Banys
Vols la teva pròpia sala de cinema o de música a casa? Quan obris la porta d'aquesta propietat generosa en llum, espais i tranquil·litat, trobaràs un càlid rebedor que dona a la sala de cinema, un lavabo, el despatx i les escales d'accés a la planta principal. En ella, el gran saló menjador, amb diversos ambients i zones de lectura i de descans connectat a un espectacular chill-out, mirant a la mar, i a la gran cuina completament equipada. De la “caseta groga” com agraden dir els seus propietaris a aquesta casa reformada amb tocs nòrdics fa pocs anys, destaquen les impressionants vistes d'Alella, de la mar i del bosc. En la segona planta es troben les habitacions amb armaris de paret, la principal és la suite amb dues vestidores; un d'ells en l'estada corresponent al bany de la suite. A totes elles s'accedeix des d'un bonic distribuïdor que també comunica amb el tercer bany de la casa i amb l'accés directe a la piscina climatitzada. La propietat, situada en una de les urbanitzacions de muntanya d'Alella, Mes Coll, és una casa feta a mida dels seus propietaris. El garatge, amb fàcil i directe accés des del carrer, té capacitat per a dos cotxes. La casa disposa de calefacció i acabats de qualitat. A més d'un jardí en terrassa amb excel·lents possibilitats per a conrear un hort. Alella és una de les poblacions de la costa de Barcelona amb major demanda, a només 20 minutos de la ciutat i ben connectada en transport públic. Amants de la naturalesa, dels esports nàutics, del golf i de la muntanya, tenen en aquesta propietat, un somni fet realitat. Vol conèixer-la?. Cridi'ns o enviï'ns la seva sol·licitud i li atendrem amb summe gust.
Casa en venda amb vistes i piscina a Calella

Casa en venda amb vistes i piscina a Calella

Calella
645.000 €
341 m²Mida640 m²Parcel·la5HabitacionsHab.3 Banys
Propietat situada a la població de Calella o Calella de la Costa, municipi de la comarca del Maresme. És coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme i es caracteritza per ser una ciutat cosmopolita amb un clima típic de la Mediterrània. Està situada a 50 km de Barcelona, 50 km de Girona i a 6 km del parc natural Montnegre-Corredor. Una oferta de prop de tres quilometres de longitud de platges i més de 180.000 m² de sorra daurada i neta, aigües intensament blaves, i zones naturals -com el Parc Dalmau, el passeig de Manuel Puigvert, el passeig de Garbí, el Far o Les Torretes- fan de Calella una ciutat dinàmica, moderna i acollidora, que permet gaudir al visitant d'una destinació amb una singularitat propia. Aquest habitatge s'ubica en una urbanització molt tranquil·la a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat i de les platges. La casa consta de tres plantes dividides a la planta baixa on hi ha el pàrquing amb capacitat per a 5 cotxes, cambra de màquines i traster. A la primera planta o planta principal de la casa tenim una habitació doble, dues individuals, bany complet, cuina totalment equipada i saló menjador, tot aixo amb sortida a la terrassa, jardí, zona barbacoa i piscina envoltada d'arbres i palmeres. A la planta superior hi trobem la zona de dormitoris, amb tres habitacions dobles (una en suite i amb vestidor), bany complet i terrassa que envolta tota la casa.
Casa en venda a zona residencial de Premià de Dalt

Casa en venda a zona residencial de Premià de Dalt

Premià de Dalt
1.350.000 €
436 m²Mida495 m²Parcel·la4HabitacionsHab.5 Banys
Excepcional casa en venda a Premià de Dalt. Dissenyada amb encant, luxe i glamur. La construcció pertany a un projecte i disseny modern per dins i per fora. Gaudeix d'una ubicació excel·lent en una de les zones més selectes de la costa del Maresme. La casa és a prop de tots els serveis, a 3 minuts de l'autopista C-32, 10 minuts caminant fins al centre de Premia de Dalt i a 20 km de Barcelona. La casa és moderna. Respira generositat espacial i reflecteix prestigi. Compte amb una còmoda i funcional distribució en tres plantes. El jardí modern i amb poc manteniment perquè l'únic esforç sigui gaudir, sempre verd, formant racons molt frescos. La piscina feta per desconnectar, és a nivell del saló, complementada amb una terrassa amb barbacoa i un bany exterior complet. Dada important a remarcar - la comoditat de la distribució interior. Planta baixa: rebedor, saló, cuina americana oberta al menjador, dos dormitoris dobles i dues cambres de bany. Primera planta: tres dormitoris (un d'ells en suite), dues cambres de bany. Un dormitori actualment està destinat a un despatx, terrassa-solàrium amb vistes al paisatge. Planta soterrani: garatge per a 2 cotxes, GYM equipat amb maquinària Panatta (perfecta biomecànica articular, tecnologia i màxima qualitat), bugaderia (amb rentadora i assecadora), sala de màquines, sistema de subministrament i extracció d'aire al soterrani. Equipament extra: calefacció radial per terra, alarma per zones i plantes amb càmeres, piscina, terrassa-chillout exterior, barbacoa, aire condicionat per màquines Split a cada estança, reg automàtic al jardí. Memòria de qualitats: revestiment de terres a les cambres de bany i exteriors de marbre i Porcelanosa, mobles interiors de luxe de Latorre, mobles exteriors de la col·lecció de Higold estan dissenyades i creades amb un estil elegant, revestiments murals tèxtils d'Art i Roberto Cavalli , armaris encastats de CARRE de disseny minimalista. A més, la cuina de Whirlpool amb espai Open concept per a una casa de disseny contemporani, electrodomèstics - Whirlpool, aixetes de Zucchetti i DornBracht, mobles de bany i ceràmica de bany Duravit.
Masia cèntrica en venda a Orrius, amb negoci en funcionament (hostaleria)

Masia cèntrica en venda a Orrius, amb negoci en funcionament (hostaleria)

Orrius
1.600.000 €
901 m²Mida2.000 m²Parcel·la7HabitacionsHab.4 Banys
A la comarca del Maresme, a 35 min de Barcelona, us oferim aquesta preciosa masia, impecablement restaurada, envoltada de natura, a la petita població d'Orrius, que se situa entre les poblacions de Cabrils, Vilassar de Dalt, Argentona i la Roca de l' Vallès. Destaca per l'església de Sant Pere de Clarà, construïda al segle IX. Situada al centre del poble, amb tots els serveis a un pas i amb negoci propi, restaurant en ple funcionament, annex a la masia, a les antigues quadres de cavalls. Si tenies en ment una cosa semblant, aquesta és l'ocasió perfecta. La masia, habitatge principal, es distribueix en tres plantes. A la planta baixa ens dóna pas a l'interior un ampli rebedor molt original per les seves rajoles decoratives. Seguim a l'ampli saló amb llar de foc, menjador espaiós tradicional i cuina office que conserva la xemeneia on es cuinava antigament. A la segona planta podem accedir per les escales de la casa o les de el servei, i allí se situen tres habitacions dobles, una suite amb llar de foc, bany complert, gran vestidor i sortida a terrassa. Petit despatx i zona de bugaderia. Pujant a la tercera planta trobem un gran espai diàfan sota teulada, tres habitacions i un preciós bany complet. L'edificació annexa, abans cavallerissa, està reconvertida en restaurant en ple funcionament i amb molt rendiment. Espai per poder convertir en una casa de convidats, zona de múltiples activitats, o qualsevol projecte. Davant d'aquesta un gran espai de zona enjardinada i terrassa, on es pot fer perfectament una piscina. Entorn immillorable, tranquil·litat, privacitat, naturalesa. Poble encantador.
Casa en venda amb piscina a Arenys de Mar

Casa en venda amb piscina a Arenys de Mar

Arenys de Mar
499.000 €
183 m²Mida406 m²Parcel·la4HabitacionsHab.2 Banys
Propietat situada a la població d'Arenys de Mar, que és un municipi de la província de Barcelona, Catalunya, Espanya, situat a la comarca del Maresme. Està situat a la finalització de la riera d'Arenys, que el connecta amb l'interior passant per Arenys de Munt. Es troba també a prop del massís del Montseny i el parc natural del Corredor-Montnegre. Com a totes les poblacions costaneres de la comarca del Maresme creuen el municipi, entre el nucli urbà i el mar, la N-II i la línia ferroviària del Maresme. És un important port pesquer, el principal de la Província de Barcelona i recreatiu, tant és així que el port i els serveis són el motor principal de l'economia del municipi. Aquest habitatge, que es troba a la urbanització de les Carolines, a tan sols deu minuts de la platja i el centre del poble, consta de dues plantes. A la planta principal hi trobem el saló menjador de 40 metres quadrats, cuina amb menjador, menjador d’hivern totalment envidriat, bany complet, terrassa i sortida al jardí amb piscina i hort amb arbres fruiters. Accedint per les escales pugem a la zona de dormitoris, on tenim 3 habitacions dobles, 1 habitació simple (totes amb sortida a la terrassa), un bany complet i terrassa de 35 metres quadrats. L'habitatge disposa d'un garatge per a dos cotxes. La zona de la Urbanització de les Carolines és tranquil.la i amb vistes.
Edifici per reformar en venda al centre de Malgrat de Mar

Edifici per reformar en venda al centre de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar
735.000 €
666 m²Mida227 m²Parcel·la10HabitacionsHab.6 Banys
Edifici per reformar situat al centre de Malgrat de Mar i pocs minuts a peu de la platja. Malgrat de Mar és un municipi ubicat al nord de la costa de Barcelona i tan sols 60 km de la ciutat de Barcelona. El clima mediterrani i els més de 4,5 km de platges extenses de sorra blanca conviden a passar el dia a l'aire lliure. Ocupa una superfície construïda de 666 m2 i va ser edificada l'any 1976. Aquest edifici es divideix en tres nivells comunicats per un ascensor. A la planta baixa hi ha un ampli garatge per a quatre cotxes, un gran local comercial que disposa de cinc sales, un vestuari i un lavabo. D'altra banda, un habitatge compost per un saló menjador amb xemeneia i sortida a un balcó, una cuina independent, una habitació doble i un bany amb banyera que comunica amb un altre saló amb xemeneia amb sortida a una terrassa i a una habitació doble. A la primera planta, hi ha el que va ser un antic hostal amb set habitacions amb un lavabo a cadascuna de les habitacions. Aquesta part de la propietat té un accés directe des del carrer. La segona planta consta d'un altre habitatge, compost per un saló menjador molt ampli i lluminós, una cuina independent, dues habitacions dobles, una individual i dos banys complets amb banyera. La fusteria és de fusta, persianes elèctriques, terres de gres i fusta i gas de ciutat. La seva ubicació és excel·lent, permet fer un agradable passeig fins a la platja o fer les compres del dia a dia, ja que els principals serveis i comerços són molt a prop. Malgrat disposa d'un fàcil accés a l'autopista i la N-II.
Està veient 299 cases en venda al Maresme que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.