Cases en venda al Maresme amb vistes al mar

Ordenar per
Luxe i disseny en un entorn privilegiat

Luxe i disseny en un entorn privilegiat

Teià
3.650.000 €
710 m²Mida1.005 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
Ens trobem a la urbanització Sant Berger situada a la població de Teià, un dels millors entorns del Maresme, a causa del seu clima mediterrani, la seva àmplia oferta gastronòmica i de serveis. La seva proximitat amb Barcelona a menys de 25 min del centre de la capital la converteixen en un lloc idíl·lic per a viure. El projecte consta de tres cases de luxe: Aqua, Coleum i Luxury. Cadascuna amb la seva personalitat i estil minimalista i innovador. COLEUM Aquesta vil.la de 400 m² i 300 m² de soterrani, la qual cosa representa un total de 700 m² construïts, té 5 dormitoris i 5 banys. La parcel·la és de 1000 m² , té un gran jardí, terrassa amb zona chill-out, perfecta per a relaxar-se i observar les espectaculars vistes al mar, i piscina privada d'aigües cristal·lines. Té un programa funcional basat en una Sala d'estar menjador amb cuina oberta incorporada a l'espai amb un rebost d'emmagatzematge, 4 dormitoris, 4 banys, 1 lavabo de cortesia, 1 estudi i un vestidor incorporat a l'habitació principal. Al soterrani hi ha un aparcament, gimnàs, sala de cinema, celler, dormitori de servei amb bany, 1 bany complementari de planta, safareig amb sala de planxa i sala d'instal·lacions. Jardí amb piscina i jacuzzi exterior i espai de Chillout i làmina d'aigua decorativa a la zona d'accés amb cascada. El disseny és modern, de línies rectes i colors clars, i convida a relaxar-se i gaudir. Entre les seves múltiples característiques, aquest habitatge exclusiu està equipat amb sistema domòtic, sistema d’aerotèrmica freda-calor, calefacció per sòl radiant i d'instal·lació d'un ascensor amb parada en tots els nivells de l'habitatge. És el projecte més luxós del Maresme, contacta amb nosaltres per a més informació o concerta una visita.
Casa unifamiliar en venda amb boniques vista a mar

Casa unifamiliar en venda amb boniques vista a mar

Premià de Dalt
1.125.000 €
470 m²Mida522 m²Parcel·la5HabitacionsHab.6 Banys
Situada en la millor zona de Premià de Dalt a tan sols 5 minuts a peu del centre de la població i dels serveis. Destaquen la seva gran lluminositat i orientació Sud-Aquest amb espectaculars vistes al mar. La casa es distribueix en dues plantes+ planta soterrani, totes elles accessibles des d'un ascensor. En planta baixa iniciem el recorregut pel vestíbul per a entrar en un lluminós saló que inclou xemeneia i zona de menjador amb accés al jardí. En la mateixa planta trobem una habitació suite amb bany complet inclòs i una cuina totalment equipada amb barbacoa i sortida al jardí. Una bonica escala de marbre ens condueix a la primera planta on tenim sòl de parquet a les habitacions. Totes elles amb molta llum exterior i boniques vistes. Trobem dues habitacions - suite amb bany complet i dues habitacions dobles, sent una d'elles de grans dimensions incloent xemeneia i terrassa amb espectaculars vistes al mar. En la planta inferior tenim una gran zona de celler -menjador equipada amb barra de bar i accés a una fantàstica piscina interior climatitzada i salina. Un garatge per a 4 cotxes i un traster tanquen aquesta planta. El jardí envolta tota la casa destacant la zona de piscina terrassa amb vistes al mar. Detalls com la calefacció de sòl radiant amb control de temperatura i de consum, els sensors de vent dels tendals elèctrics, les persianes amb tancament automàtic, les llums led per tota la casa, conformen una propietat única.
Venda de casa amb local comercial i ascensor a Pineda de Mar

Venda de casa amb local comercial i ascensor a Pineda de Mar

Pineda de Mar
630.000 €
469 m²Mida5HabitacionsHab.4 Banys
Situada a Pineda de Mar, aquest municipi destaca pel seu entorn envejable, situat entre la costa de la mar Mediterrània i la serra del Montnegre. Es converteix en un autèntic poble de tradició marinera i de clar clima mediterrani, amb calorosos estius i suaus hiverns, aconseguint un clima perfecte durant tot l'any. Es tracta d'una casa amb una superfície construïda de 469 m² distribuïts en quatre plantes. A la planta baixa trobem el local comercial que ocupa una superfície de 140 m² compost per un lavabo i un entresolat, seguidament un muntacàrregues comunica amb el soterrani que s'utilitza com a garatge i on es poden estacionar fins a uns cinc cotxes. La primera planta està composta per un ampli saló menjador amb sortida a una terrassa i vistes al mar, un bany complet amb dutxa, una cuina independent tipus office amb un quart per a la bugaderia i una habitació doble. Tant la cuina com l'habitació tenen sortida a la mateixa terrassa. A la segona planta es troben els dormitoris, compta amb tres habitacions dobles; una d'elles és tipus suite amb un bany complet amb dutxa i es complementa amb un vestidor, finalment disposa d'una habitació individual i un bany complet amb banyera. La planta superior son unes àmplies golfes que compta amb un lavabo, un gran armari de paret, ideal per a destinar-lo a emmagatzematge i sortida a una terrassa amb vistes al mar i a la muntanya. La fusteria exterior és d'alumini amb els interiors de fusta, sòls de gres, parquet i marbre, calefacció de gas ciutat i bomba d'aire fred i calent. Les quatre plantes estan comunicades tant per unes escales interiors com per un ascensor privat. Se situa prop dels principals serveis com a grans supermercats, col·legis, comerços i restaurants, entre altres. A uns 1000 metres es pot gaudir de les belles platges de les quals gaudeix el territori. Pineda de Mar és un municipi que compta amb una excel·lent comunicació ja que està situat a mig camí entre Barcelona i Girona, aproximadament a uns 50 km de cadascuna. Amb cotxe es pot accedir per l'autopista AP-7 que connecta amb la carretera N-II o per l'autopista C-32.També disposa d'una estació de tren i servei d'autobusos i taxis.
Preciosa casa a la venda a Sant Vicenç de Montalt

Preciosa casa a la venda a Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt
817.000 €
251 m²Mida694 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
Sant Vicenç de Montalt es caracteritza com una població acollidora i amb encant que convida al visitant a descobrir un patrimoni natural, lúdic i cultural excepcional. La Ruta de “Les 3 Vil·les” (Sant Vicenç, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac) ofereix una oportunitat única per a conèixer aquest entorn, ric en gastronomia i el seu característic microclima. La població es troba a només 3 km de la platja de Sant Vicenç i el seu reconegut Passeig dels Anglesos amb excel·lents platges. Està perfectament comunicada amb Barcelona a només 30 minuts a través de l'AP7, bus i tren. La casa es troba en ple centre de la població i destaca per la seva privacitat, el seu bonic jardí que envolta tota la casa i piscina i la seva gran lluminositat. L'habitatge es distribueix en dues plantes més un ampli soterrani de 50m2. amb infinites possibilitats com ara saló d'adolescents, home cinema, saló informal.... En entrar a la propietat podem veure l'amplitud del rebedor que comunica directament amb el saló-menjador en només un espai, però dividit visualment pel mobiliari. Una acollidora xemeneia presideix el saló donant un toc casolà a l'estança. Les grans portes envidrades corredisses ens donen accés al jardí i a la piscina que gaudeixen d'absoluta privacitat. L'agradable chill out amb la seva barbacoa fan de les nits d'estiu un lloc ideal per al gaudi de sopars i menjars familiars. La propietat disposa de pou propi d'aigua amb gran cabal per al reg de tot el jardí i la piscina. Tornant a la casa en la mateixa planta principal la cuina de gran grandària està connectada amb el saló i també amb accés directe a l'exterior. La mateixa planta també disposa de bany complet amb dutxa. Un altre punt a destacar a la propietat és que en la mateixa planta principal disposa de dues àmplies habitacions dobles que comparteixen un bany complet amb accés a l'exterior i entrada independent. A la planta superior la casa disposa de tres habitacions de gran grandària on totes elles comparteixen un bany complet. A més, la propietat disposa d'un garatge tancat amb capacitat per a 1 cotxe i dins de la propietat es poden aparcar 2 cotxes més. Un bonic i ampli habitatge, en ple centre de la població amb immillorable ubicació i llest per a entrar a viure.
Casa Senyorial en venda a Cabrils

Casa Senyorial en venda a Cabrils

Cabrils
1.500.000 €
898 m²Mida4.735 m²Parcel·la11HabitacionsHab.7 Banys
Cabrils població situada a 30 minuts de Barcelona i a uns 2,5 Km de la platja. Gaudeix de tots els serveis com ara col·legis , centre mèdic, supermercats, autobusos etc. La casa està situada en urbanització Can Tolrà, molt pròxima al centre de Cabrils. La casa està construïda sobre un solar d’uns 4.735 m² , amb una edificació de 890m2 més piscina i zona esportiva (Frontó). Està formada per tres plantes, amb àmplies terrasses, molta llum i vistes al mar. La planta baixa disposa de garatge, apartament amb dues habitacions i cuina independent (per a reformar), bany i dutxes per a la piscina. En la planta principal ens trobem un ampli rebedor per a accedir a l'impressionant saló-menjador amb la seva fantàstica xemeneia. En aquesta mateixa planta se situa la cuina , zona de planxat i rebost, una habitació i un bany. Des del saló tenim accés directe a l'amplíssima terrassa on podrem gaudir de magnífiques vistes al mar que es presta a allargar les vetllades familiars. En la planta superior trobem 8 àmplies habitacions, dues elles en suite , totes amb molta llum i 4 banys. La zona enjardinada està formada per una gran piscina molt privada, frontó i barbacoa. Podrem passejar pel jardí mediterrani descobrint diferents racons per a delit del sentits. La construcció és règia amb acabats de qualitat i amb un bon estat de conservació, amb possibilitats de construcció d'una casa annexa.
Casa en venda amb piscina i ascensor a Pineda de Mar

Casa en venda amb piscina i ascensor a Pineda de Mar

Pineda de Mar
479.000 €
332 m²Mida416 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Situada a Pineda de Mar, aquest municipi destaca pel seu entorn envejable, situat entre la costa de la mar Mediterrània i la serra del Montnegre. Es converteix en un autèntic poble del mediterrani amb tradició marinera. De clar clima mediterrani, amb calorosos estius i suaus hiverns, aconseguint un clima perfecte durant tot l'any. Es tracta d'una casa a quatre vents edificada l'any 2004, en una parcel·la de 416 m² dels quals 332 m² són construïts distribuïts en quatre plantes. En la baixa es troba el garatge, el que compta amb una capacitat per a estacionar tres cotxes, existeix un saló amb xemeneia, un lavabo i un traster. Des del garatge es pot accedir a l'interior de l'habitatge mitjançant un ascensor, o bé, per unes escales exteriors. La primera planta de l'habitatge està composta per un saló menjador amb xemeneia que dóna sortida a una terrassa amb vistes al mar, una cuina independent tipus office amb una altra terrassa que comunica amb la piscina, un bany complet amb banyera i zona de bugaderia. En la segona planta es troben els dormitoris, disposa d'una habitació doble tipus suite amb un bany complet amb dutxa, armaris de paret i sortida a un balcó amb vistes a la mar. Seguidament, disposa d'una altra habitació doble i una d'individual. En la superior, les golfes és una gran habitació doble amb una petita habitació en la qual existeix la possibilitat de fer un bany, a més compta amb una terrassa privada amb vista al mar i a la muntanya. La casa disposa d'un ascensor que permet la mobilitat a totes les plantes. La fusteria exterior és d'alumini amb els interiors de fusta, sòls de gres, armaris de paret, persianes elèctriques, calefacció de gas ciutat i aire condicionat en totes les estances. La zona exterior és ideal, gran part d'ella es troba pavimentada, proporcionant així un fàcil manteniment. Té una preciosa piscina de 8x4 amb terrassa per a prendre el sol, una dutxa exterior i una part destinada al jardí. Pineda de Mar és un municipi que compta amb una excel·lent comunicació aèria, ja que està situada a mig camí entre Barcelona i Girona, aproximadament a uns 50 km de cadascuna, i totes dues capitals tenen aeroport. També es pot accedir en transport privat mitjançant les xarxes existents com la N-II o les autopistes C-32 i l'AP-7 que connecten amb la N-II o bé en transport públic ja que disposa d'estació de tren i autocars.
Espectacular casa en venta con piscina en Sant Andreu de Llavaneres

Espectacular casa en venta con piscina en Sant Andreu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres
1.100.000 €
421 m²Mida996 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
A pocs minuts del golf de Llavaneres, servei de bus, a cinc minuts de la platja i estació de tren i a tan sols 36 km de Barcelona ens trobem amb aquesta casa al més pur estil colonial. La casa es distribueix en tres plantes a les quals dóna accés una bonica escala amb estil de l'habitatge. En la planta principal es troba un preciós hall, saló de sostres alts amb xemeneia i accés a una terrassa amb meravelloses vistes a la mar, un menjador amb accés a cuina office, lavabo de cortesia i habitació en planta habilitada com a despatx. En la segona planta es troben tres dormitoris dobles amb bonics finestrals, la suite principal que disposa de vestidor privat, bany complet i un altre bany en la mateixa planta. En la tercera planta o golfes actualment es troben un despatx amb sortida a terrassa amb meravelloses vistes i es pot habilitar per a un cinquè dormitori o una zona de jocs. És molt ampli i lluminós. En la planta soterrani es troba zona d'emmagatzematge amb cambra frigorífica encastada, i un meravellós celler. Que anteriorment va ser un garatge per a dos cotxes. La propietat disposa d'un ampli jardí amb piscina privada, saló o menjador d'estiu amb barbacoa, zona de rentada i un complet i ampli bany amb dutxa que dóna servei a la zona de jardí i piscina i zona de pàrquing per a 2 cotxes. Característiques a destacar de la propietat: sòls hidràulics i de mosaic, tancats d'alumini de doble cristall, portes i bigues de Melis, espectaculars sostres alts en totes les estances, persianes elèctriques, alarma. Especialment les seves espectaculars visites mar, fan d'aquest habitatge un lloc de confort que conviden a viure en ella.
Edifici en venda al centre, segona línia i vistes a la mar a Calella

Edifici en venda al centre, segona línia i vistes a la mar a Calella

Calella
550.000 €
721 m²Mida437 m²Parcel·la9HabitacionsHab.5 Banys
El municipi de Calella es troba en una situació geogràfica privilegiada. El nucli està precedit per una ampla platja, amb més de tres quilòmetres de longitud. El clima és mediterrani, amb estius secs i càlids i hiverns força moderats, amb escasses precipitacions i una humitat elevada. La configuració de la trama urbana, amb la zona comercial per a vianants, espais verds i una gran oferta d'allotjament, fan de Calella una destinació turística de gran importància. Aquest edifici compta amb una superfície construïda de 721 m2 en un solar de 437 m2 situat en ple centre del municipi costaner de Calella en segona línia de mar. En el seu origen aquest edifici va ser un hostal I en l'actualitat es troba per reformar totalment. Està compost per una planta baixa + 3 amb un pati privat de 300 m2. Es pot edificar la planta baixa fins al final de la parcel·la per destinar-lo a local comercial o aparcaments. A les plantes 1ª i 2ª es poden construir dos habitatges d'uns 70 m2 cadascun i en la 3a planta es pot construir un dúplex + un habitatge. Un total de cinc habitatges, un dúplex, vuit places de pàrquing i un local comercial. Des de la terrassa situada a la planta superior es poden veure unes boniques vistes a la mar. La ciutat es troba a 56 km de Barcelona i a 25 km de Mataró (capital de la comarca). Amb una excel·lent comunicació tant per carretera com per autopista, disposa de servei de transport públic com una estació de tren que recorre tota la costa o autobusos.
Casa de luxe en venda a Alella

Casa de luxe en venda a Alella

Alella
1.850.000 €
589 m²Mida1.320 m²Parcel·la4HabitacionsHab.6 Banys
Alella és un municipi de la costa del Maresme de menys de 10.000 habitants, situat a només 20 minuts de Barcelona. Terra de vins i de bona gent, destaca pel seu pintoresc ambient de festes populars, les seves grans extensions de vinyes i el seu concorregut comerç local. Conserva un important llegat arquitectònic d'emblemàtiques masies que esquitxen el seu paisatge i el tipifiquen. Hi ha també una àmplia oferta gastronòmica i esportiva. Aquesta magnífica casa situada a escassa distància del centre urbà, es troba en una de les zones residencials més cobejades d'Alella. Edificada en una parcel·la de 1.320 m² de terreny, compta amb 532 m² construïts sense comptar amb els magnífics porxos i terrasses que es converteixen durant mesos estivals en els espais més importants d'aquesta llar. La distribució està pensada per a fer la vida quotidiana còmoda i fàcil. Així trobem dues cuines totalment equipades, dormitoris en suite, despatx, vestidor, diversos menjadors i sales d'estar, zona de servei independent amb safareig i habitació de planxa Els espais són molt lluminosos, senyorials oberts sempre a l'exterior. El jardí envolta la casa i compta amb grans extensions de gespa. Palmeres i plantes autòctones enquadren l'entorn i formen un paisatge exquisit amb la mar de teló de fons. Característiques: Acabats de qualitat, estucat venecià, paviments de fustes nobles, marbres de Portugal sense vetes, infinitat d'armaris, ascensor panoràmic, xemeneia, banyera amb jacuzzi, descalcificador d'aigua, pou i gran dipòsit d'aigua per a proveir el reg de jardí, reg automàtic, alarma, vídeo porter, piscina salina, pàrquing per a 3 o 4 cotxes amb doble porta, gran parcel·la cantonera amb accessos per dos carrers.
Casa en venda amb piscina a Vilassar de Dalt

Casa en venda amb piscina a Vilassar de Dalt

Vilassar de Dalt
1.250.000 €
400 m²Mida1.200 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Es tracta d’un elegant xalet amb piscina, d’estil clàssic, amb una elegància i personalitat difícils de trobar. Els seus 436 m² construïts es troben en una gran parcel·la de 1.100 m² (inicialment 2 parcel·les consolidades). La casa té 2 plantes confortables i un soterrani. La seva distribució prioritza els grans espais plens de llum natural gràcies als grans finestrals que abunden a tota la casa. A la planta principal trobem un elegant vestíbul d’entrada presidit per una magnífica escala que segueix l’estil de tota la casa. El saló en dos nivells separa perfectament diferents entorns perquè cada membre de la família pugui trobar el seu espai: un gran saló amb xemeneia metàl·lica i des d’on es pot veure un càlid hivernacle, la zona de menjador en un exquisit racó al costat de la cuina , una zona de lectura al costat d’un gran finestral o una acollidora sala d’estar amb llar de foc. La cuina, tipus office, totalment equipada i amb accés al porxo posterior i una zona de barbacoa on podeu celebrar reunions amb familiars i amics. En aquesta planta també trobem una habitació destinada a safareig, una altra sala de gimnàs amb jacuzzi i lavabo. La planta superior està reservada per a habitacions privades. Una suite àmplia amb una lluminosa sala d'estar, un bany complet i una terrassa amb fantàstiques vistes per a ús exclusiu. Aquesta planta es completa amb un altre dormitori suite, dos dormitoris més amb accés a una gran terrassa i un altre bany. A la planta inferior hi ha un pràctic celler i aparcament per a 3 vehicles. A la mateixa finca també hi ha un altre garatge o sala polivalent de 60m². A l'exterior trobem al darrere una habitació per emmagatzemar eines i estris de jardí i dos dipòsits que recullen l'aigua d'un pou amb el qual es pot alimentar el sistema de reg del jardí. I no oblidem el bonic jardí amb la seva espectacular piscina i diferents zones per relaxar-se, ideal per a la "nova normalitat". Aquesta exclusiva propietat es troba al cor del Maresme. Una ubicació immillorable en una de les millors zones residencials de Barcelona. Una zona amb excel·lents connexions per carretera amb el centre de la capital, a pocs quilòmetres de distància. Als voltants hi ha una àmplia gamma de restaurants i establiments gastronòmics de prestigi, centres comercials, instal·lacions esportives, camps de golf, pistes de tennis i pàdel i ports esportius.
Casa en venda amb piscina, jardí i vistes a Sant Cebrià de Vallalta

Casa en venda amb piscina, jardí i vistes a Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebria de Vallalta
550.000 €
166 m²Mida755 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Sant Cebrià de Vallalta és un municipi del Maresme, situat en una vall envoltada de muntanyes amb el Parc Natural del Montnegre i Corredor en el fons i el mar a només 3 km. La casa va ser construïda l'any 2005 en una parcel·la amb una superfície de 755 m² dels quals 166 m² construïts. Es distribueix en tres plantes. A l'entrada de la finca es situa una gran zona exterior amb terrassa, un porxo de fusta i la barbacoa. La primera planta de l'habitatge es compon per un ampli saló menjador amb cuina semioberta, sortida a una terrassa amb impressionants vistes al mar i la muntanya, un lavabo i un accés directe a l'interior del garatge que compta amb una capacitat per a estacionar un cotxe. Mitjançant unes escales, a la planta de baix, es troben quatre habitacions dobles amb vistes al mar, una d'elles tipus suite amb un bany complet amb plat de dutxa i un vestidor. També disposa d'un bany complet amb banyera i un petit traster en el buit de les escales. La fusteria interior és de fusta, l'exterior d'alumini i els sòls de gres. Totes les finestres disposen de reixes de seguretat. El jardí i la piscina es troben a la planta baixa. La piscina de 6'5 x 3'5 connecta amb un jacuzzi al que es pot gaudir de la tranquil·litat de la muntanya i de les precioses vistes al mar. La planta baixa de la casa disposa d'un gran soterrani equipat amb un bany complet amb plat de dutxa, una zona ideal per utilitzar a l'estiu. Ja sigui per a emmagatzematge d'eines per al jardí, estris per a la cura de la piscina o poder rentar-se després d'un refrescant bany. És una zona residencial molt tranquil·la i ben comunicada, ja que el centre de la vila se situa a uns 2 minuts en cotxe i uns cinc de la platja. A prop de l'entrada a l'autopista C-32 amb direcció Barcelona i Girona, amb una distància de 53 km i de 47 km, respectivament.
Espectacular casa en venda amb piscina a Cabrera de Mar, en planta, elegant i pràctica.

Espectacular casa en venda amb piscina a Cabrera de Mar, en planta, elegant i pràctica.

Cabrera de Mar
1.195.000 €
545 m²Mida994 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
A Cabrera de Mar, (Mas Terrillo), població de la comarca del Maresme, a 5 minuts de Mataró. Disposa de tots els serveis, accés ràpid a l'autopista de Barcelona i a 10 minuts de la platja. Preciosa casa de luxe d'una sola planta, en carrer molt tranquil i amb molta zona d'aparcament. Casa de 550m2 a la qual s'accedeix a través d'una bonica escala que ens porta a un ampli rebedor-distribuïdor; a mà esquerra trobem el saló menjador de grans dimensions, en forma de L, el que ens fa diferenciar les zones, menjador i saló amb llar de foc. Totalment exterior amb grans finestrals i amb sortida a porxo. La cuina office és molt espaiosa, de disseny molt actual i amb illa central per cuinar i amb sortida a porxo. Disposa de quatre habitacions, una d'elles suite amb vestidor i bany espectacular amb banyera doble d'hidromassatge. Dues habitacions amb bany compartit i un altre bany més complet, aquests dos últims amb plat de dutxa. Vam pujar a la planta superior on trobem un espectacular estudi amb dues terrasses. En el gran soterrani diverses estances. Només baixar ens trobem amb un preciós celler d'estil rústic, amb una espectacular porta de ferro forjat, amb espai per a menjador i barra. Dos espais molt grans, per utilitzar de la manera més adequada a les seves necessitats. I l'enorme garatge per a diversos cotxes, zona d'emmagatzematge, taller, etc. La zona de jardí diferenciada en diversos espais, un d'ells la piscina especial, ja que compta amb taula i banc de descans, jacuzzi i zona de bany normal. Té sistema d'autoneteja i salina. Zona barbacoa i Jardí amb reg automàtic. Acabats de primera qualitat, tancaments d'alumini, doble vidre, terres de marbre, calefacció radiant, aire condicionat. Dipòsit d'aigua fluvial de 30.000l.
Casa en venda a Cabrils. Arquitectura moderna a peu del Mediterrani.

Casa en venda a Cabrils. Arquitectura moderna a peu del Mediterrani.

Cabrils
1.890.000 €
381 m²Mida992 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Extraordinari projecte realitzat en 2019 a la millor zona residencial de Cabrils. A 20 minuts de Barcelona ciutat, i a 3 km de la platja. Envoltada de natura i tranquil·litat. Cabrils compta amb transport públic directe a l'estació de tren, a més de dues escoles d'educació primària, Institut de secundària i parvulari. Cabrils és una de les poblacions del Maresme catalogada com gastronòmica pels seus restaurants de prestigi, qualitat i consolidació. És una casa d'arquitectura contemporània-minimalista que aporta calidesa i confort. Està ben dissenyada en dues plantes. Compta amb un pràctic jardí de gairebé 1.000m2 que envolta tot l'habitatge i piscina pròpia, al mateix nivell que el saló. Sense oblidar les vistes al mar tota la part frontal. A més, hi ha zona destinada a hort ecològic. La planta principal està distribuïda amb un ampli saló menjador, cuina i un esplèndid porxo des d’on s'accedeix al jardí i piscina. En aquest porxo s'ha instal·lat una zona barbacoa on poder gaudir de forma pràctica des de la cuina o piscina. A la primera planta s'han disposat la zona de nit, composta per dos dormitoris suite més altres dos que comparteixen bany. Tota la façana frontal compta amb una gran terrassa correguda des de la qual els dormitoris tenen accés. A la planta semisoterrani s'ha dissenyat per a la instal·lació d'un garatge per a 2 vehicles, zona de bugaderia, celler més un quart per a la maquinària. Equipament extra de qualitat i funcional: calefacció radial per terra, aire condicionat per conductes, tancaments d'alta qualitat d'alumini amb doble vidre, paviment ceràmic, armaris encastats, vestidor i reg automàtic. Per entrar a viure, disponibilitat immediata.
Casa a la venda a Cabrera amb Llicència Turística

Casa a la venda a Cabrera amb Llicència Turística

Cabrera de Mar
925.000 €
319 m²Mida1.059 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Moderna casa a la venda, molt a prop del centre de la població de Cabrera de Mar, en un entorn tranquil i pròxim al centre esportiu, camp de futbol, piscina municipal, comerços, bancs i transport públic. A 7 minuts de la costa i les seves platges, a 15 minuts de Mataró, capital del Maresme i a 30 minuts de Barcelona. Es tracta d'una edificació datada el 1890 i que va ser totalment reformada, ampliada i actualitzada de fa 12 anys. Amb gairebé 400 m2, es distribueix en 3 plantes i s'aixeca sobre una parcel·la de 1.100m2, que té accés a dos carrers, amb dues entrades diferents. Disposa d'un bonic i cuidat jardí amb piscina salina, jacuzzi i un magnífic porxo amb àrea de barbacoa. A la planta principal trobem un ampli i lluminós saló amb una original xemeneia de disseny i amb una zona de menjador diferenciada que connecta directament amb una espaiosa i moderna cuina. A més, compta amb dos dormitoris i dos banys, un d'aquests en suite. A la planta superior, hi trobem la suite principal amb un grandiós vestidor i fantàstic bany. Des d'aquí s'albiren boniques vistes al mar i a la població. A la planta inferior, amb accés a peu de carrer i on es troba el garatge per a 2 vehicles i espai d'emmagatzematge, trobem, a més, la zona de safareig i una gran habitació, actualment utilitzada com a dormitori i amb sortida al jardí. En la reforma i ampliació realitzada en l'habitatge, s'han emprat materials de qualitat, destacant el terra de fusta de roure, de gran gruix. Disposa d'aire condicionat en estances principals, calefacció a gas i instal·lació de fibra òptica. Cal esmentar que l'habitatge té llicència turística. Totes les comoditats, el disseny i la seva distribució i amplitud d'espais, donen com a resultat un habitatge confortable, acollidor, alhora que sofisticat i càlid per al gaudi de tota la família.
Casa en venda a Llavaneres amb vistes al mar - Costa BCN

Casa en venda a Llavaneres amb vistes al mar - Costa BCN

Sant Andreu de Llavaneres
1.480.000 €
835 m²Mida4 m²Parcel·la8HabitacionsHab.9 Banys
Aquesta magnífica propietat es troba a la millor zona de la costa nord de Barcelona, Sant Andreu de Llavaneres, a prop del mar, del Port Nàutic del Balís i del Club de Golf. Destaca el seu cuidat jardí amb una gran extensió de gespa i bonics arbres. Una construcció que és realment un luxe en una única planta i amb precioses vistes al mar. L'habitatge principal, gaudeix de llum i sol tot el dia, gràcies a la seva orientació sud. La construcció és de pedra i compta amb grans porxos de ferro pintat i teula. Les seves cobertes irregulars atorguen un personal estil a la casa. La distribució amb espais amplis i oberts a l'exterior es compon d'un saló amb llar de foc, menjador i biblioteca també amb llar de foc, tots ells contigus i amb la possibilitat d'obrir-los per aconseguir una gran estada vidre i comunicada amb el porxo. La part del darrere, separada per un passadís, es compon de quatre dormitoris, tots ells amb bany en suite i que donen a un alegre pati del darrere, lavabo de cortesia, habitació, cuina-office amb dues habitacions de servei, un bany, rebost i sortida a la part posterior de jardí on trobem una construcció independent amb una altra habitació i un bany. Al jardí, en una zona més allunyada de la casa, tenim una bonica piscina i una caseta independent amb un saló amb una llar de foc, bar, vestuaris, traster i sala de màquines. Els paviments són de parquet als porxos, rajoles a la zona noble i marbre negre a les habitacions. Finestres de fusta. Calefacció de gas per radiadors ... Garatge per a dos cotxes i un pàrquing teulat al costat de la casa on aparcar tres o quatre vehicles més. A 35 km del centre de Barcelona amb ràpid accés directe a l'autopista.
Casa en venda amb vistes i piscina a Mataró

Casa en venda amb vistes i piscina a Mataró

Mataró
1.100.000 €
441 m²Mida1.253 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
A la zona d'Urbanitzacions de Mataró, a pocs minuts del centre de la població, proper a Hospital, Centre Comercial, Club de Tennis, col·legis i de ràpid accés a autopista, s'ubica aquesta gran casa amb ascensor i excel · lents vistes. Amb una superfície de més de 400 m2 i 1.253 m2 de parcel·la, té accés des de dos carrers diferents i a diferent altura; per la part alta es troba l'accés principal a l'habitatge i per la part més baixa s'accedeix directament a un gran garatge de 200 m2, amb capacitat per a uns 6 vehicles i compta amb un ascensor que comunica amb la resta de plantes de l'habitatge . La parcel·la presenta diversos nivells a diferents alçades, la zona enjardinada és de fàcil manteniment amb sistema de reg automàtic, té una àmplia zona de barbacoa i una fabulosa piscina. L'habitatge es distribueix en 4 plantes, disposa de 5 habitacions dobles, 2 cuines, 2 salons (un d'ells amb llar de foc), 4 banys (un en suite) i 1 lavabo. Lluminosa, espaiosa, ben orientada i amb excel·lents vistes clares, amb terres de gres porcellànic, fusteria interior de fusta, tancaments d'alumini amb doble vidre, split d'aire condicionat en diverses estances, descalcificador i Osmosi, aljub per a recollida d'aigües pluvials, disposa, també, de traster, zona de safareig, celler, fibra i un ascensor que comunica totes les plantes. Ideal per a una gran família que busqui espai i tranquil·litat i tenir tots els serveis a pocs minuts. Demani una visita.
Està veient 196 cases en venda al Maresme amb vistes al mar que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.