Cases en venda al Maresme amb vistes al mar

Ordenar per
Un meravellós reflex de Versalles a Tiana

Un meravellós reflex de Versalles a Tiana

Tiana
2.290.000 €
893 m²Mida3.125 m²Parcel·la9HabitacionsHab.6 Banys
Ens trobem davant d'una meravellosa casa d'estil neoclàssic construïda l'any 1850 i rehabilitada totalment durant quatre anys, amb finalització l'any 2014. Els jardins ens recorden Versalles, molt ben cuidats, amb especial esment als que estan al davant de l'entrada principal que compten amb una font i zona d'aigua molt bonica. En totes les zones de jardí ens trobem balustrades i figures que ens traslladen a un passat romàntic. La propietat disposa d'una piscina privada, un altre bonic jardí a la part posterior de la casa, amb un porxo, i un espai al costat de la porta del darrere per a entrada de vehicles de convidats i el seu aparcament. La façana de la casa s'avança als dos cossos laterals amb un frontal rematat per figures i el nom de la casa, Matito, que fa referència als noms dels seus propietaris, la qual cosa li imprimeix un caràcter molt especial i singular. Accedim a la casa per la porta principal a la qual li precedeixen unes escales que l'acompanyen per les dues parts, la porta és corredissa de vidre, i ens dona pas a un bonic rebedor i de seguida a un distribuïdor espectacular, amb frescos a les parets i una cúpula amb llum natural i de la qual penja un llum molt bonica al centre de l'estada. A banda i banda tenim habitacions en planta. Destaquem la suite principal, amb llar de foc i sortida a terrassa privada, un bonic bany, vestidor i sala de lectura també amb llar de foc. A l'altra banda ens trobem la sala Gaudí, que la presideix una monumental llar de foc amb ornaments gaudinians que representen el cos d'un drac. En aquesta planta hi trobem marbres importats des de l'Índia, Itàlia i Brasil. El terra és de fusta de roure amb rajoles hidràuliques. Les bigues de fusta són originals de la construcció. Tota la planta compta amb molta llum natural que li imprimeix una gran calidesa. A la planta inferior hi ha una cuina professional, amb tots els elements necessaris, forn de llenya, escalfa plats ..., una estada a continuació per als esdeveniments, en la qual es preparen les postres, cafès, etc. .... Un menjador obert a la cuina i una zona per al servei amb 3 habitacions i 2 banys. A la planta superior tenim una zona diàfana sota teulada, amb bigues de fusta, llum i ventilació, tres habitacions i un bany, que bé podríem definir-la com la zona de convidats. Hi ha la possibilitat de comprar la casa amb els mobles, alguns d'ells procedents de subhastes i antiquaris de tot el món. Està molt a prop de centre de la població, a 15 minuts de Barcelona, i compta amb tots els serveis necessaris per a una bona qualitat de vida, col·legis, bones comunicacions, hospitals, camp de golf, etc ... Des de la planta superior tenim accés a la teulada de la casa pel qual es pot transitar i des d'on obtenim unes vistes espectaculars, tant cap al mar, com cap a la muntanya. Entraríem més en detall, pero seria interminable la seva descripció. És per aixo que els convidem a que si estan interessats la visiten i jutgin per si mateixos.
Vistes al mar i privacitat a Bell-Aire

Vistes al mar i privacitat a Bell-Aire

Sant Andreu de Llavaneres
2.500.000 €
1.553 m²Mida6.477 m²Parcel·la7HabitacionsHab.7 Banys
En l'entorn residencial més emblemàtic de Llavaneres trobem aquesta magnífica finca que compta amb més de 6.500 m2 de terreny. Esplèndida construcció d'obra vista, amb grans finestrals i obertures a l'exterior, al més pur estil mediterrani. Una distribució intel·ligent que alberga en una única planta totes les estances principals, diversos salons, 6 dormitoris amb els seus corresponents banys i l'àrea de servei que compta amb cuina, office, safareig, botiguer exterior i un dormitori en suite per l'staff de servei. Cada zona queda independent i perfectament definida. Prima la comoditat ja que la vida quotidiana es pot dur a terme en un únic nivell. Tots els espais obren als porxos i als jardins, inqüestionables protagonistes durant el període estival i la majoria dels mesos de l'any. A la planta inferior trobem una gran sala de jocs polivalent amb taula de billar i barra de bar. L'espai exterior ens ofereix diferents ambients, la zona enjardinada de la piscina amb un pràctic i impecable porxo que es pot tancar completament amb persianes automatitzades, un bosc que atorga privacitat i color, el frontó amb els seus vestuaris en construcció independent. La finca té diversos accessos i garatge per a tres vehicles més d'una zona exterior on també es pot estacionar. Orientada al sud, en un emplaçament propera al centre urbà, al Golf de Llavaneres i al Port Esportiu del Balís i amb ràpid accés a l'autopista. La zona disposa de tots els serveis, estació de tren, escoles, hospitals, centres comercials, clubs esportius i una gran oferta gastronomica. A només 35km de Barcelona a 130 km de la frontera de França.
Gran xalet en una sola planta

Gran xalet en una sola planta

Sant Andreu de Llavaneres
1.090.000 €
537 m²Mida2.000 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
La propietat es troba en una zona tranquil·la, a 5 minuts del centre de Sant Andreu de Llavaneres. La construcció està realitzada al més mínim detall. Es tracta d'un habitatge d'aproximadament 600 m2 útils en una de les millors parcel·les per ubicació, de més de 2000 m2. A la planta principal trobem un bonic saló que distribueix a les diferents estades a zona de dia i zona de nit. D'una banda, una gran cuina office amb terres de gres, llar de foc, totalment equipada, amb sortida directa a jardí. Gran saló menjador amb terres de marbre, finestres oscil·lo batents, llar de foc amb molt d'encant, vista sobre la piscina. La zona de nit es distribueix en 4 dormitoris dobles (una suite), bugaderia i 2 banys complets. Combina terres de marbre, gres i parquet. Calefacció de gasoil i aire condicionat a tot l'habitatge. A la planta inferior pàrquing per a diversos vehicles, distribuïdor per diferents estances on destaquem una fabulosa celler, presentada com a sala d'estar i menjador per a més de 15 comensals. Una de les seves altres estances, ideal per a sala de cinema. Tot l'habitatge es troba envoltada d'un gran jardí per gaudir de l'increïble clima mediterrani, amb piscina, zona de barbacoa coberta, un gran porxo amb entrada directa a la cuina, hort i grans zones enjardinades. Finalment, destacar tot el sistema de seguretat, tant interior com exterior.
Impressionants vistes a Arenys de Mar

Impressionants vistes a Arenys de Mar

Arenys de Mar
1.300.000 €
367 m²Mida774 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Una vila moderna a primera línia del mar a la bonica població d'Arenys de Mar. A poca distància de la tranquil·la platja de La Musclera, el centre de la ciutat amb totes les comoditats, dues estacions de ferrocarril i una zona comercial amb dos grans supermercats, cinemes i una zona d'oci amb diversos restaurants. Tot i aixo, gràcies a la ubicació de la trama i al disseny de la casa, gaudeix de molta privacitat. Aquesta casa d'estil modern es distribueix en 5 nivells amb solucions de disseny de planta oberta. La zona de la piscina al nivell inferior té vistes al mar. Dos dormitoris amb bany privat tenen accés directe al jardí. El gran saló, juntament amb una fabulosa cuina totalment equipada, comparteixen una gran terrassa. Les finestres panoràmiques d'alçada total es poden obrir completament per permetre que les vistes i el so del mar arribin a la sala d'estar. El dormitori principal s'obre a una gran terrassa privada amb 180 graus de vista sobre el mar, la platja i els turons circumdants cobertes de pins mediterranis. L'estudi a la planta superior ofereix una vegada més vistes àmplies i sense obstacles al mar. La vila està equipada amb un sistema central de buit, un sistema domotic d'automatització i un elevador de càrrega. El jardí està equipat amb un sistema de reg automàtic que utilitza aigua de pluja recollida per al reg. Aquesta propietat especial es troba a només 40 km de Barcelona ia 60 km de Girona.
Privada i senyorial a Barcelona Costa

Privada i senyorial a Barcelona Costa

Sant Andreu de Llavaneres
2.890.000 €
1.001 m²Mida4.000 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
Magnífica propietat situada al centre de Sant Andreu de Llavaneres. La seva ubicació és perfecta, prop de tots els serveis i de l'autopista que ens comunica amb Barcelona en trenta minuts, molt a prop també d'un dels millors ports nàutics del Maresme i a l'entrada d'un gran golf, amb instal·lacions esportives de màxim nivell. La casa es troba distribuïda pràcticament tota en planta; es troba envoltada d'un gran jardí en el qual s'ha situat una magnífica piscina desbordant, zona de barbacoa i un gran porxo. La propietat té unes fantàstiques vistes al mar, especialment des del seu espectacular porxo, que, per la seva amplitud, és ideal per a la celebració de festes i esdeveniments, pràcticament tot l'any pel seu microclima i bona ubicació mirant al mar. La casa està molt bé distribuïda: en la seva ala dreta s'ha situat el gran saló amb sortida directa al gran porxo, al costat del mateix, la gran cuina amb la zona de servei, en l'altre extrem trobem la zona de nit propiament; composta per quatre dormitoris un d'ells en suite, dos banys més, donen servei a la resta de dormitoris. En la primera planta se'ns obre un gran saló completament diàfan d'uns 80 metres quadrats, que pot funcionar com un apartament pels més joves de la casa o para convidats; finalment en la golfa s'ha situat un gran dormitori amb un magnífic bany i sortida a una bonica terrassa, amb fabuloses vistes al mar. A disposició tenim garatge tancat per a tres cotxes. És ideal pels qui busquen un estil de vida relaxat i tranquil, pero prop de la gran ciutat.
Gran propietat en venda a Cabrera de Mar - Costa BCN

Gran propietat en venda a Cabrera de Mar - Costa BCN

Cabrera de Mar
1.500.000 €
630 m²Mida3.470 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
A la població de Cabrera de Mar, a la costa nord de Barcelona, amb vistes al mar tenim aquesta gran casa de 630m² envoltada de jardí amb piscina i construïda en un terreny de més de 3.000m². L'habitatge, de disseny contemporani i construït en una sola planta, consta de 5 habitacions amb 4 banys i 1 lavabo de cortesia; cuina; menjador; saló i biblioteca que accedeixen a una àmplia terrassa. Tot això amb grans finestrals que donen lluminositat i vistes al paisatge i al mar. La propietat compta a més amb un soterrani de 300m² i piscina interior climatitzada. Al jardí hi trobem la piscina exterior i una gran zona de barbacoa amb cuina i taula d'acer inoxidable. Tota la parcel·la està il·luminada amb fanals i enjardinada amb una gran diversitat d'arbres de la zona i flors de temporada. A l'interior, trobem grans finestrals de doble vidre, sostres de fusta i terres de marbre. La casa té calefacció per terra radiant i aire condicionat fred i calor. Té a més plaques solars per a aigua calenta sanitària i aigua de pou per a reg, dipòsits d'emmagatzematge d'aigua i sistema de recuperació d'aigües pluvials. La construcció és de maons col·locats en perfil i rústics, combinats amb parets de pedra. Els fonaments van ser construïts a prova de sismes. En el cas que els seus futurs propietaris ho desitgessin, el terreny podria ampliar-se amb tres parcel·les d'uns 2.000m² cadascuna. Una propietat amb gran potencial.
Moderna casa adossada en venda al centre d'Alella

Moderna casa adossada en venda al centre d'Alella

Alella
869.000 €
340 m²Mida4HabitacionsHab.3 Banys
Espectacular casa adossada en venda a Alella amb una superfície de 280m2 amb totes les comoditats i a punt per a entrar-hi a viure. A escassos 20 km de Barcelona, a Alella, petit municipi vinícola del Maresme, molt ben connectat tant per transport públic com per privat, trobem aquest magnífic habitatge unifamiliar envoltat de vinyes. Situada en una zona molt tranquil·la i familiar, i alhora molt a prop del centre i proxima a col·legis i serveis, l'habitatge ofereix infinita comoditat. La casa està distribuïda en 4 plantes, amb un modern ascensor envidrat sota una claraboia que il·lumina l'escala amb llum natural. Disposa de 4 habitacions amb armaris de paret a la zona de nit, 3 banys complets, una cuina independent totalment equipada amb tots els electrodomèstics, amb terrassa propia, un saló menjador amb sortida directa a la terrassa-jardí amb barbacoa, les golfes com a saló i zona de despatx amb una gran terrassa amb vista al mar i camps agrícoles, i una gran zona de magatzematge, zona de rentada, àrea de bricolatge, un celler-rebost i pàrquing privat amb una capacitat per a tres cotxes, bicicletes i traster. Els millors acabats, la construcció de qualitat de La Clau d'Or, aire condicionat, calefacció a gas, persianes automàtiques, finestres de doble vidre alumini-climalit, portes de cirerer, sols de marbre en el saló i parquet a les habitacions.... un somni amb tots els detalls per al màxim confort.
Casa en venda en una única planta, a Llavaneres.

Casa en venda en una única planta, a Llavaneres.

Sant Andreu de Llavaneres
1.550.000 €
599 m²Mida2.367 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
A Llavaneres, una de les poblacions més cobejades de la costa nord de Barcelona, trobem aquesta magnífica propietat situada en una zona residencial a deu minuts a peu del centre del poble. La casa està situada en un entorn natural molt agradable que compta amb tots els serveis i un gran ventall de possibilitats d'oci i esport; restaurants, camps de golf, camps de tennis i muntanyes ideals per als amants del ciclisme o el senderisme i a escassos km de la platja on es troba el port esportiu del Balís. L'habitatge pràcticament en una sola planta està envoltat de jardí, sense desnivells, amb una gran piscina i vegetació autòctona mediterrània que permet veure el mar. La distribució de la casa és molt còmoda, pensada per fer la vida quotidiana fàcil. Els espais són grans, les finestres incorporen a l'interior de l'habitatge el jardí i les seves vistes. Una terrassa envolta la casa i alberga agradables porxos d'estiu i racons de lectura o tertúlia protegits del sol. El disseny interior distribueix ordenadament les zones de la casa. En àrees de comuns, penetra el sol de demà, hi ha un saló en dos nivells amb una original llar de foc, el menjador és independent i la cuina confortable i equipada compta amb una zona d'office perfecta per simplificar menjars de cada dia. També hi ha un bany de cortesia. El hall ens condueix a la zona de nit, que compta amb 5 grans estances, 3 d'elles en suite i 4 banys. A més, una habitació polivalent que pot utilitzar-se com quart de planxar o rober. S'ha aprofitat l'espai de tota la planta inferior, a peu de jardí, tot exterior ampliant així la superfície de l'habitatge. Hi ha diverses habitacions d'emmagatzematge, sala de màquines, safareig, rebost, despatx i ens sorprèn un gran saló per a celebracions amb cuina, barra de bar i una autèntic forn segovià. Ampli garatge per a 2/3 cotxes. Una casa amb un gran potencial pensada per gaudir i fer de la vida diària un luxe. A 35 km de Barcelona amb accés ràpid a la C32.
Està veient 196 cases en venda al Maresme amb vistes al mar que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.