Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Tornem al nostre horari habitual i reactivem les visites

Distingit client,

Ara ja li podem atendre en les nostres cinc Oficines de manera directa, sense cita prèvia, i també organitzar visites als nostres immobles. Quasi com abans, amb tot l'equip preparat i amb moltes més propietats.

No obstant això, si vostè no es pot desplaçar continuem oferint-li el nostre servei de "Visita Remota" mitjançant Whatsapp, Facetime, Skype o Zoom.

Si vol vendre, comprar o llogar una propietat, visiti personalment qualsevol de les nostres oficines, truqui als telèfons que figuren en la nostra web, o faci arribar un e-mail a info@premiumhouses.com, i l'informarem de les mesures d'higiene i distanciament necessàries per a realitzar les seves visites.

Moltes gràcies a tots els que amb el seu esforç i interminable dedicació ens han permès fer aquest important pas, i moltes gràcies també a vostè per la seva confiança en la nostra marca.

PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2