Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Vendre o llogar la meva propietat a Sitges

Vengui o llogui la seva propietat a Sitges utilitzant sense compromís tota la nostra experiència. Contacti'ns, un Assessor Sènior l'acompanyarà durant tot el procés, pas a pas, fins a finalitzar amb èxit la venda o lloguer del seu immoble.

Descobreixi el valor de la seva propietat sol·licitant una taxació gratuïta

El nostre expert en la seva àrea l'assessorarà sobre le valor real de la seva propietat
Informació de la propietat
Les seves dades de contacte

Per què serem els seus millors Partners?

Xarxa Internacional pròpia

Som una agència global. Tenim agents propis als principals mercats immobiliaris internacionals, treballant en exclusiva per a nosaltres, generant potencials compradors pels nostres clients, i així aconseguir la millor opció de comercialització per les seves propietats. Els potencials compradors ens arriben ja filtrats i avaluats, per  poder iniciar un procés de venda de màxima eficiència. Disposem d'agents exclusius en 23 ciutats de tres continents.

Invertirem més que ningú en la seva propietat

Als nostres honoraris incloem la realització de fotografies professionals de la seva propietat, assessorament jurídic, la gestió de plans, certificats energètics i cèdules d'habitabilitat, tramitem expedients urbanístics, redactem i traduïm tot tipus de contractes. Fins i tot després d'haver venut la seva propietat, prestem serveis de Home Start Assistance i de Housewarming Party per la nova família propietària.

Coneixem tots els secrets de la publicitat immobiliària

Disposem de departaments interns de disseny gràfic, publicitat i màrqueting digital. Estem sempre atents a qualsevol nova tecnologia o suport de comunicació que ens pugui ajudar a comercialitzar millor les propietats dels nostres clients. Publiquem als principals portals immobiliaris nacionals i internacionals i cada mes invertim un gran pressupost a posicionar la nostra web a nivell nacional i internacional.

Valoració professional de la seva propietat

Disposem d'una eina de valoració immobiliària que té en compte tota l'oferta existent en la zona on se situa la seva propietat. Analitzem tant el nombre de propietats a la venda com el seu preu mitjà per metre quadrat, i sempre tenim en compte l'evolució dels preus anunciats i el preu real de tancament de les propietats venudes en l'últim any. No obstant això, en els casos que creguem necessaris comptem amb la intervenció d'un Perit Judicial Immobiliari.

El millor equip per a la millor propietat

Considerem que la professionalitat de l'equip humà és la base de l'èxit. Per això comptem amb un equip de 48 persones amb llarga experiència, capaç de gestionar qualsevol tipus d'operació immobiliària en 9 idiomes i amb una permanència mitjana de 7 anys en la nostra agència, fet que garanteix la màxima confidencialitat.

Desitja rebre les noves propietats a la venda al seu email?
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2