Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Relocation

Es troba immers/a en un canvi de residència? Premium Houses li ofereix un servei de relocation personalitzat i exclusiu perquè no hagi de preocupar-se de res més que de gaudir de la seva nova llar.

Una necessitat real en qualsevol canvi de residència

Quatre àrees de serveis personalitzats per atendre totes les seves necessitats

Qualsevol persona o família que estigui immersa en un procés de canvi de residència, obligat o no, ha d'enfrontar-se a una àrdua i complexa tasca que requereix molt temps, molta experiència i també molta paciència.

Si a més la residència de destí es troba en un país diferent amb un altre idioma, altres normes i nous costums, les probabilitats de sortir amb èxit en cadascun dels primers passos són molt escasses.

A Premium Houses comptem amb l'experiència i el personal millor format per a donar el millor servei en totes aquestes àrees.

Serveis premium per facilitar al màxim el complex procés de canviar de residència. Els serveis més exclusius referents a la cerca del seu nou habitatge i tots els processos que es puguin veure implicats.

Veure més

Posem a la seva disposició els millors professionals per a la cura i el manteniment de la seva nova llar. Una àmplia gamma de serveis premium per l'habitatge com fusteria, jardineria, manteniment de piscines i contractació de servei domèstic.

Veure més

Els millors serveis premium per a cuidar i consentir a tots els membres de la família, també les seves mascotes. Serveis exclusius com cangurs, extraescolars, veterinaris i organitzadors de festes pensats per al màxim confort de la unitat familiar.

Veure més

Disposem d'una gran varietat de serveis premium pel seu íntegre benestar personal. Canviar de residència no ha de ser un procés estressant, posem a la seva sencera disposició diferents professionals per a satisfer totes les seves necessitats més personals.

Veure més
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
¿En què podem ajudar-lo?