Propietats en venda a Sitges

Ordenar per
Xalet Independent a la venda amb vistes zona Els Cards

Xalet Independent a la venda amb vistes zona Els Cards

Sant Pere de Ribes
960.000 €
386 m²Mida1.045 m²Parcel·la3HabitacionsHab.4 Banys
Es tracta d´un Xalet independent amb entorn privilegiat i vistes, única i emblemàtica a la zona, amb moltíssim encant a la venda a Urbanització Els Cards de Sant Pere de Ribes. Una vila cantonera, a quatre vents, amb una superfície construïda de 386 metres, 190 metres útils, construït sobre un solar de 1045 metres quadrats. Les vistes a les vinyes des del jardí són realment espectaculars. Des de l'entrada a la propietat, fins a l'accés a l'habitatge principal, travessem un jardí preciós, envoltat d'una bonica vegetació acolorida i floral. La propietat consta de 2 dormitoris dobles (abans 3, per la qual cosa es podria tornar a l'origen), 2 banys i 1 lavabo. Un saló menjador daproximadament 50 metres quadrats, 1 cuina amb rebost, amb accés a un porxo que és la zona de menjador exterior. A la zona exterior i construïda a un nivell superior de la casa, trobem la preciosa piscina de 30 metres amb la zona de solàrium on gaudir del sol durant moltíssima part de l'any. Al costat, aquesta encantadora Villa, compta també amb un apartament de convidats, compost de saló, 1 habitació doble i 1 cambra de bany. La casa està envoltada per diversos patis i racons on relaxar-nos i gaudir de la tranquil·litat i la privadesa única que ens proporciona aquesta Vila. Les vistes a les vinyes són sorprenents, la tranquil·litat indescriptible, i el més curiós és que a 5 minuts amb cotxe apareixes a la població de Sitges, amb els seus restaurants, les seves platges i l'ambient que envolta aquesta població costanera. Els col·legis internacionals Olive Three, Bel Air i IBS (Richmond International School) es troben a menys de 3 quilometres de la Vila. De molt fàcil i ràpid accés a l'autopista C32, Bcn-Tgn, i en 20 minuts arribes a l'aeroport del Prat
Casa adossada a primera línia en venda a Aiguadolç

Casa adossada a primera línia en venda a Aiguadolç

Aiguadolç, Sitges
1.200.000 €
188 m²Mida5HabitacionsHab.3 Banys
Aquesta exclusiva casa adossada en venda situada a primera línia d'Aiguadolç és de les poques construïdes tan a prop de platja de Balmins amb vistes de tot Sitges. Davant de la platja orientada a sud-oest. Àmplia i lluminosa casa, perquè és tota exterior, de 200m2 construïts i distribuïts en 5 habitacions dobles amb armaris empotarados. Disposa de 3 banys en total i 2 de les habitacions són en suite. En la planta principal d'entrada trobem un petit hall comunicat a través d'un petit passadís, amb el saló principal i la cuina. A un dels costats de l'hall tenim l'entrada a la primera habitació doble en suite, amb bany complet. Amb mirades al gran saló menjador, tenim a la seva esquerra la cuina independent totalment equipada i amb finestra oberta al saló. Una vegada en el saló podem contemplar les relaxants vistes a la mar i a l'horitzó, des del sofà o la terrassa enfront de la mar. En la planta de baix tenim la zona de nit amb un altre saló amb sortida a la terrassa i la piscina comunitària, i les 4 habitacions dobles també exteriors i amb escriptoris a mesura i armaris de paret. D'aquestes habitacions, la més gran és en suite i, a més d'una gran banyera d'hidromassatge, està comunicada amb una terrassa enfront de la mar i sortida dirtecta a la piscina. En la planta més baixa tenim el párquing directament comunicat amb la casa. Aquest párquing compta amb plaça per a 3 cotxes i traster. Esla única casa de la zona que comunica directament el párquing amb l'habitatge.
Casa amb vistes i privacitat en venda a Montemar

Casa amb vistes i privacitat en venda a Montemar

Castelldefels
1.450.000 €
560 m²Mida1.100 m²Parcel·la8HabitacionsHab.5 Banys
Excel·lent casa amb fantàstiques vistes al mar clares i amb intimitat en venda. Distribuïda en dues àmplies plantes que poden funcionar com a 2 habitatges amb accessos independents, encara que havien format part de la mateixa unitat. Molt lluminosa i amb àmplies terrasses a cada planta per poder fer vida a l'exterior, a més de comptar amb un excel·lent jardí amb piscina propia i zona de barbacoa. Compte a més amb un apartament situat a la planta baixa totalment equipat amb entrada independent per a convidats o poder llogar. Es troba en una parcel·la de 1100 m² amb una superfície construïda de 600 m² amb amplis espais molt lluminosos. Acabats de fusteria exterior d´alumini, fusta al´interior i calefacció a gas a tota la casa. L´entrada a la planta primera és directament des del carrer amb una zona exterior com a rebedor tipus terrassa comunicat al´interior a través d´un ampli vestíbul, des del qual s´accedeix a una fantàstica cuina office i al gran saló-menjador amb llar de foc, ambdós amb sortida a una àmplia terrassa i porxo amb una fantàstica vista clar al mar. En aquesta planta hi ha també 3 habitacions dobles amb armaris de paret, un bany complet amb dutxa, una zona d'estudi, safareig amb dutxa - wc, i unes golfes - estudi també amb xemeneia i impressionants vistes. La planta baixa, a la qual es pot accedir tant per l´interior des de la planta principal com des de fora de forma independent, trobem un saló-menjador amb sortida a una àmplia terrassa i molt bones vistes al mar, 4 Habitacions, una d´elles amb vestidor i bany complet en suite, i una altra amb sortida a la terrassa, una zona destudi, i 2 banys complets amb dutxa. En aquesta mateixa planta hi ha el loft/apartament amb un saló-menjador amb cuina oberta, una habitació doble i un bany complet, que té accés tant independent com per l'interior. La casa té un preciós jardí amb piscina propia, zona per prendre el sol equipada amb gandules, zona de barbacoa, gimnàs i bany de cortesia. També disposa de 2-3 places pàrquing exterior a nivell de carrer. Montemar és una zona residencial a Castelldefels exclusiva per viure, tranquil·la i d'immillorable ubicació a prop d'espais verds, ia pocs minuts del centre del poble i de la platja de Castelldefels. Castelldefels, ciutat amb molt bon clima tot l´any està molt ben situat per trobar-se a 20 minuts de Barcelona, ​​amb accés tant per autopista com per ferrocarril ia 10 minuts de l´aeroport internacional de Barcelona i de les millors escoles internacionals. Disposa de fantàstiques platges i port esportiu (Port Ginesta i C.N. Garraf) on poder practicar esports nàutics, a més de comptar amb una molt bona oferta de restaurants i atractius centres comercials.
Casa d'estil mediterrani amb vista a la mar en venda en Montgavina, Sitges

Casa d'estil mediterrani amb vista a la mar en venda en Montgavina, Sitges

Montgavina, Sitges
2.650.000 €
440 m²Mida969 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Excepcional Vila en venda a Sitges en l'exclusiva i tranquil·la zona residencial de Montgavina. Aquesta elegant vila ofereix un exterior insuperable. Molt a prop es troba el concorregut i selecte port marítim de Sitges, que ofereix una selecció gastronòmica molt completa i variada. Aquesta vila mediterrània de dos pisos li delectarà durant el dia amb una vista panoràmica sobre la mar Mediterrània. Amb una extraordinària zona exterior, on podràs gaudir de la vida a l'aire lliure: des del desdejuni a la terrassa, fins a esmorzar en el porxo del pati posterior o prendre un aperitiu en el chill out de la piscina. En la part superior de la vila mediterrània es troba l'elegant i ampli saló amb xemeneia, cuina oberta amb accés a la terrassa i al jardí. Des del jardí es pot accedir directament al parc Natural del Garraf per als amants del senderisme. En aquesta mateixa planta es troba el dormitori principal, una suite amb increïbles vistes al Mediterrani, amb bany i vestidor. També es troben dos dormitoris dobles amb armaris de paret, un bany compartit, rebost i lavabo de cortesia. En la planta inferior s'hi ha altres 3 dormitoris, un bany, garatge per a dos cotxes i traster. El terreny té 969 m² i compta amb un cuidat jardí amb abundants plantes i flors, terrassa, porxo i piscina amb magnífiques vistes al parc i a la mar. Qualsevol racó d'aquesta vila mediterrània a Sitges, qualsevol habitació de la casa ofereix una vista meravellosa i aclaparadora a la mar i a Sitges.
Ca *Miret de les Torres. Masia amb 16 has de terreny a la venda a Sant Pere de Ribes

Ca *Miret de les Torres. Masia amb 16 has de terreny a la venda a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes
4.635.000 €
2.000 m²Mida160.000 m²Parcel·la15HabitacionsHab.4 Banys
Can Miret de les Torres, mas modernista en venda de 1.898 amb 16 Ha de terreny i 1.500 m2 habitables, a Sant Pere de Ribes a 1km de Sitges ia 20 minuts de l'aeroport de Barcelona. Can Miret de les Torres està situada al costat del nucli de les Torres i tocant Vallpineda. És un edifici aïllat d'estil modernista format per planta baixa i dos pisos, amb teulada de dos aiguavessos. La façana, de composició simètrica, dona accés a la planta principal per una porta d'arc de mig punt i dues finestres emmarcades en maó. Tota l'ornamentació de la façana, s'inscriu dins del vessant gotic del modernisme, clarament visible en les finestres del primer pis primer pis. La forma de les finestres del segon pis, es va condicionar a la utilització decorativa del maó. En la seva façana principal destaquen un rellotge de sol, il·lustrat amb les corbes de declinació solar i els signes del zodíac, així com plats i rajoles de ceràmica valenciana de diferents èpoques, elements ornamentals que enriqueixen la façana. Un detall important a destacar és el balcó circular de pedra de la cantonada, profusament esculpit. Corona la teulada un penell de ferro forjat. L'arquitecte Font i Gumà va construir aquesta casa per al seu germà en 1898. Quan aquest va morir, Font i Gumà va passar a ser el propietari. Posteriorment, l'edifici va ser venut a la família Miret, de la qual conserva el nom. La propietat disposa de diverses edificacions. L'edifici principal té una superfície de 784 m² que actualment es distribueixen en 15 habitacions, 2 banys, 2 lavabos, cuina i diverses sales. A més disposa de 1.028 m² d'edificacions annexes. L'estat estructural de l'edifici, els seus sols de fang cuit i rajola hidràulica, els alts sostres i les bigues, són molt bons. La cuina, banys, tancaments, etc. s'han de renovar. Té un jardí d'uns 5.000 m² on destaca un pou fet de maó, l'hort, una capella de 100 m², el celler de 320 m² en perfecte estat, els corrals i les caballerizas. La finca inclou 2,5 has de bosc, una vinya de 10 has amb tres varietats de raïm: Xarelo, Sumoll i Merlot, amb denominació d'origen i amb drets de vinya nova i vella (més de 100 anys) tot emparrat i part ecologica. La producció de raïm s'embeni a diferents cellers.
Casa en Venda amb vista panoràmiques i piscina a Olivella

Casa en Venda amb vista panoràmiques i piscina a Olivella

Olivella
690.000 €
368 m²Mida808 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Envoltada per una frondosa muntanya de pinedes a la assossegada urbanització Mas Mestre s'alça Villa Los Pinos, un xalet a la venda amb piscina privada i climatitzada amb alt disseny, de façana daurada i amb menys de 8 anys. Amb una vista sobre la llustrosa vall de Mas Mestre/Olivella i les seves cuidades vinyes, aquest habitatge aporta pau i calma al seu hoste. Allunyada de l'enrenou i tràfec urbà, pero sense estar aïllada, la urbanització és a 10 minuts amb cotxe de Sitges i les seves boniques platges. És un xalet amb piscina privada i climatitzada ideal per a famílies que busquen quietud i naturalesa, amics que desitgen conèixer-se i divertir-se, persones que desitgen envoltar-se de vegetació i silenci. La seva planta baixa compta amb un accés directe a l'exterior on es troben la gran piscina climatitzada de 64 metres, dos chill outs i un menjador exterior prop de la barbacoa i cuina. L'accés a l'interior pot fer-se des del seu garatge privat per a dos cotxes, i la casa pot acollir fins a 14 persones, acomodant-les en les seves cinc habitacions. El seu ampli saló menjador posseeix una xemeneia de foc a terra. La cuina està molt ben equipada amb tots els accessoris i electrodomèstics, oferint un bon marc de treball culinari, i la casa posseeix a més tres banys privats complets, una Màster Ensuite i una sala comuna amb zona de videojocs. Un replà amb sofà llit i un quart en la planta -1 permeten arribar a 12 o 14 persones en cas de tenir nens petits, de 4 a 6 anys. Les habitacions d'aquest xalet amb piscina privada prop de Sitges són àmplies, gaudeixen de molta llum natural, i tenen sortides a terrasses exteriors. Un lloc ideal per a gaudir de vacances a la muntanya sense deixar de costat la costa mediterrània a deu minuts amb cotxe, i la vida urbana de la ciutat espanyola a 30 minuts.
Gran àtic en venda en finca règia amb vista al Cap de la Vila de Sitges

Gran àtic en venda en finca règia amb vista al Cap de la Vila de Sitges

Centre, Sitges
570.000 €
129 m²Mida4HabitacionsHab.2 Banys
Gran àtic en venda en finca règia en el Cap de la Vila, centre geogràfic i vital de Sitges. L'apartament se situa en el tercer pis d'un edifici esquinero amb molta història. Té dues grans terrasses una de les quals dóna al carrer Parellades i l'altra al carrer Sant Francesc, totes dues per als vianants i amb molta vida. Aquestes terrasses són el millor observatori de la vida i els esdeveniments de Sitges. Entrem a l'habitatge de 148 m² a través d'un rebedor que es comunica amb el gran saló menjador de 30 m² amb xemeneia totalment funcional i accés a una terrassa *esquinera, des d'on poder gaudir de vistes al *Cap de la Vila, i el balcó més privilegiat a tots els esdeveniments de Sitges. La cuina és independent i està totalment reformada i equipada. És molt espaiosa i té una gran finestra amb vista a la mar. L'apartament posseeix quatre dormitoris amplis i lluminosos, tres dels quals són dobles i un individual però molt espaiós, tots amb armaris de paret, tots exteriors i un d'ells amb sortida a una agradable terrassa posterior. El bany principal és totalment nou, d'estil modern i té una gran dutxa de disseny. L'habitatge compta a més amb un segon bany també amb dutxa. Al costat d'aquest bany hi ha un quart destinat a bugaderia. L'habitatge té orientació sud, per la qual cosa és molt assolellada i alegre, no necessitant pràcticament calefacció en tot l'any. Com és *esquinera, també és molt ventilada i l'aire condicionat gairebé no s'utilitza. Malgrat no tenir ascensor actualment, aquesta propietat té possibilitats de situar un en el futur i existeix un projecte ja dissenyat per a la seva instal·lació. Així mateix, l'edifici té un dret d'alçada, que en cas de realitzar-se suposaria afegir a cada pis de l'edifici 70 m². La localització és immillorable, en el cor de Sitges, a 2 minuts a peu de la platja, i amb tots els serveis al voltant.
Encantadora casa d

Encantadora casa d'arquitectura Mediterrània a la venda a Olivella

Olivella
850.000 €
650 m²Mida903 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
Encantadora i única Vila d'Arquitectura Mediterrània en zona residencial d'Olivella a prop de Sitges. Aquesta preciosa vila d'estil colonial Mediterrani de més de 700 m2 d'ambient familiar i / o per llogar i generar una gran rendibilitat. Accedim a aquesta preciosa casa per una porta de fusta amb més de 200 anys d'antiguitat pertanyent a l'antic exèrcit de Terol i ens trobem un petit rebedor. Allà accedim a un ampli espai obert de 180 m2 on per una banda tenim una cuina moderna amb rebost i el menjador. De l'altre costat dos salons molt acollidors que presten a reunions familiars, oci i tranquil·litat amb un lavabo de cortesia. A la primera planta tenim 5 habitacions dobles molt lluminoses totes amb bany complet. La suite principal té una bonica terrassa de 20 m2 plena de buganvilla (planta de flors liles). A la planta 2 hi unes golfes de més de 60 m2 amb accés per tots dos costats a unes terrats amb vistes espectaculars. La planta baixa consta d'un soterrani d'uns 180 m2 aproximats. La casa està envoltada de jardí amb gespa artificial d'alta qualitat, plantes tropicals i buganvilla que li dóna el toc mediterrani, una piscina de 15 m2 i una barbacoa de ciment, espais ideals per gaudir de bon temps. Els materials de la casa són d'alta qualitat, cuina de porcellànica Ice, terres hidràulics, banys amb pedra natural blanca, porticons de fusta noble, doble vidre. Can Súria és una zona residencial popular entre els expatriats als turons d'Olivella, a 15 minuts amb cotxe de Sitges. Situada a Olivella a la urbanització de Can Súria Nord a tan sols 20 minuts amb cotxe de Sitges i Vilafranca del Penedès. Olivella es troba al Parc Natural del Garraf amb infinites possibilitats d'activitats en un entorn protegit i de naturalesa molt ben comunicat amb l'AP-7 i C-32.
Espectacular casa en venda amb impressionants vistes a Olivella

Espectacular casa en venda amb impressionants vistes a Olivella

Olivella
850.000 €
850 m²Mida722 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Magnífic Xalet modern i espaiós en venda al Parc Natural del Garraf, amb vistes al mar i muntanya. Aquesta casa familiar de més de 800 m2 es troba en una zona residencial d'Olivella a només 20 minuts de Sitges i prop de Barcelona. Gràcies als seus enormes finestrals podrà gaudir d'una lluminositat contínua i vistes immillorables sobre el Mar i muntanya. Ideal per llogar i generar una gran rendibilitat. Accedim a la 1a planta on ens trobem amb un petit rebedor i per ambdós costats dues habitacions dobles que comparteixen bany. Els dormitoris davanters gaudeixen de terrasses i també un bonic pati molt íntim ideal per relaxar-se. En pujar les escales arribem a l'increïble saló de més de 150 m2 amb grans finestrals i terrasses on apreciem les magnífiques vistes així mateix l'alçada dels sostres ens donen una sensació immediata de comoditat i espai. La cuina moderna té un safareig de més de 10 m2 i accés a una terrassa lateral amb barbacoa de ciment inclosa. El saló menjador és diàfan amb llar de foc i un bany de cortesia. A la planta superior tenim unes golfes dividida en dos dormitoris dobles de més de 30 m2 que comparteixen un bany complet amb banyera hidromassatge i dutxa de pedra natural amb sortida al jardí del terrat que alberga una gran piscina en un entorn privat. Tota la casa està envoltada de jardí i terrasses, vegetació variada i tropical. Els materials de la casa són d'alta qualitat, cuina de porcellànica, terres hidràulics, banys amb pedra natural blanca, doble vidre. Situada a Olivella a la urbanització de Can Súria Nord a tan sols 20 minuts amb cotxe de Sitges i Vilafranca del Penedès. Olivella es troba al Parc Natural del Garraf amb infinites possibilitats d'activitats en un entorn protegit i de naturalesa molt ben comunicat amb l'AP-7 i C-32.
Està veient 92 propietats en venda a Sitges que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.