Cases en venda al Maresme

Ordenar per
Gran casa d'amplis espais a la urbanització de Can Quirze

Gran casa d'amplis espais a la urbanització de Can Quirze

Mataró
1.390.000 €
658 m²Mida6HabitacionsHab.5 Banys
Mataró, capital del Maresme, disposa de tots els serveis d'una ciutat i el benestar d'un poble a la vora del mar. Can Quirze és una de les urbanitzacions de més prestigi i amb vistes més boniques a Mataró. Parlem d'una casa de 658m2 on tots els espais donen al jardí i tant el menjador com les habitacions tenen vistes al mar. Entrem per la planta baixa on ens trobem amb un distribuïdor molt ampli que ens dona pas al gran saló menjador amb una llar de foc elèctrica que a més de ser supereficient, crea un ambient molt càlid. Grans finestrals encarats al mar s'obren a una gran porxada. Davant veure'm la piscina i el jardí de 800m2. La cuina de 52 m2 és un espai amb una altra llar de foc de llenya i amb doble sortida, al jardí i per l'altra banda per accedir-hi en cotxe. Compta amb una zona de bugaderia i una altra habitació que pot tenir diferents utilitats. A més a més, hi ha una habitació doble amb sortida directa al jardí i bany complet a aquesta mateixa planta. A dalt trobem 3 habitacions dobles que comparteixen un bany molt gran amb banyera hidromassatge i una terrassa amb boniques vistes. També hi ha suite principal amb el seu bany, vestidor i una terrassa privada. A la segona planta trobem unes golfes amb 2 terrasses i un bany i accés a una torre que és un mirador de 360º. També hi ha un garatge de 200m2 amb terra de parquet ceràmic i un petit apartament amb entrada independent des del jardí. Característiques: És una casa molt còmode per la seva distribució, sostenible amb 14 plaques solars amb 3 bateries de 15kw que suposen un estalvi del 70%, aerotèrmia per l'aigua, bomba d'aire amb diferents termòstats, instal·lació de calefacció de gas, recollida d'aigües pluvials amb un dipòsit de 43.000 litres, armaris encastats a totes les habitacions, reg automàtic, persianes elèctriques, aïllament amb doble vidre. Una casa que enamora, no dubtis en contactar-nos per a visitar-la.
Casa d'una planta en venda amb vista panoràmiques a la mar en Supermaresme.

Casa d'una planta en venda amb vista panoràmiques a la mar en Supermaresme.

Sant Vicenç de Montalt
3.600.000 €
883 m²Mida3.494 m²Parcel·la8HabitacionsHab.7 Banys
La casa es troba en una sola planta en un terreny completament pla i ofereix unes vistes espectaculars a la mar. En ingressar a la casa, un ampli vestíbul divideix l'habitatge en una zona de dia i una zona de nit. En la zona de dia, es troba un ampli saló amb finestrals de gran grandària que ofereixen vistes a la mar. Des d'aquí, s'accedeix a la biblioteca i a l'espaiós menjador, tots dos amb impressionants vistes al jardí completament pla, la piscina i la mar. En aquesta mateixa àrea de dia, trobem una àmplia cuina, un rebost i una zona de servei que consta de quatre habitacions. La zona de nit inclou sis dormitoris dobles, quatre d'ells amb bany en suite i accés directe a l'exterior. A més, hi ha un total de sis banys, un d'ells equipat amb jacuzzi. En el soterrani, es troba una piscina climatitzada, un jacuzzi, una sauna i vestidores amb bany i dutxa. Aquest espai és ideal per a relaxar-se sense sortir de casa. La propietat compta amb dues estructures addicionals. Una d'elles està prop de la piscina i consta d'una sala polivalent, dos banys i una cuina. L'altra és de gran grandària i s'ha utilitzat com a oficina, pero podria transformar-se en un estudi de gravació o un altre espai versàtil a causa de la seva amplitud. Si bé la propietat necessita reformes, se situa en un terreny completament pla de 2,000 m² i ofereix vistes panoràmiques a la mar. La casa té un gran potencial, es distribueix en una sola planta per a major comoditat i compta amb espais addicionals per a relaxació, una zona de barbacoa, garatge i estacionament per a diversos vehicles.
Casa cantonera en venda amb Piscina a Tiana

Casa cantonera en venda amb Piscina a Tiana

Tiana
960.000 €
435 m²Mida809 m²Parcel·la6HabitacionsHab.3 Banys
Excepcional Casa a Tiana: Espai, Comoditat i Tranquil·litat Et presentem aquesta impressionant casa cantonera a Tiana. Amb 435 metres quadrats construïts i una parcel·la de 809 metres quadrats orientada a l'oest, aquesta propietat ofereix un estil de vida únic que no voldràs deixar escapar. Característiques Destacades: Dos Habitatges en una: Aquesta propietat única consta de dues plantes, cadascuna com un habitatge independent d'aproximadament 200 metres quadrats. Si bé tenen entrades separades, estan connectades internament, cosa que brinda flexibilitat per a diverses necessitats. Amplitud i Lluminositat: A la planta baixa, trobaràs un espaiós saló-menjador, una cuina americana i accés directe al jardí amb piscina. A més, hi ha dues habitacions dobles i un bany complet. A la planta superior, gaudiràs d´un generós saló-menjador amb terrassa, una cuina tipus office, una habitació doble, tres habitacions simples i 1 bany complet. Espais Exteriors: La propietat compta amb un garatge per a 1 cotxe i 2 motos, zona de màquines, bugaderia i un bany complet. A més, hi ha un espai cobert al jardí amb capacitat d'emmagatzematge i un diposit d'aigües pluvials de 70.000 litres. Extres Especials: El disseny d´aquesta casa ofereix moltes possibilitats. Ja sigui per a una família nombrosa, per viure en una planta i llogar l'altra, o com a inversió, aquesta propietat és una joia única a Tiana. Ubicació Privilegiada: Situada en una zona tranquil·la i privilegiada de Tiana, aquesta casa és a 15 minuts de Barcelona, ​​amb accés proper a l'autopista. També és a prop de serveis essencials com col·legis, centres comercials i hospitals. Aquesta és la vostra oportunitat de viure en una propietat que combina l'amplitud i la versatilitat de dos habitatges independents en un entorn tranquil i agradable. No deixis passar aquesta ocasió única!
Mansió en venda amb piscina del Segle XII a Santa Susanna

Mansió en venda amb piscina del Segle XII a Santa Susanna

Santa Susanna
995.000 €
713 m²Mida4.259 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Aquesta Mansió històrica que data de segle XII que combina la tradició i la modernitat ha estat elegantment restaurat conservant la seva genuí encant i bellesa arquitectònica. El municipi de Santa Susanna compta amb una àmplia i variada oferta d'allotjaments de qualitat, a més de l'oferta d'activitats que ofereix l'Estació Nàutica i el Centre de Bicicleta de muntanya entre altres ofertes complementàries. Des de la porta principal accedim a l'magnífic jardí, emmarcat per unes enormes cadenes de ferro forjat a banda i banda de el camí que ens condueix fins a la propietat. Un dels seus accessos principals des del porxo d'entrada és per la zona d'estar-menjador en el qual destaquem la gran xemeneia de pedra que pràcticament escalfa tot l'habitatge, a part de terra radiant que trobem en algunes zones de la propietat. Ressaltem també la gran qualitat de la fusta de Melis que està present en totes les estances, bigues de sostre, portes, finestres i mobles. Directament des del saló accedim a l'antiga Capella de Santa Susanna totalment restaurada i d'una bellesa, sòbria i natural. A la planta baixa hi trobem també una cuina equipada, cambra de rebost i un altre de colada i planxa, un bany amb dutxa i una habitació doble de convidats amb una galeria-solàrium. El pis superior hi ha la zona de nit amb 3 habitacions dobles i un bany. Així mateix destaquem dins la finca un espai molt singular, un gran pavelló per a festes i reunions familiars amb una gran xemeneia central, totalment equipat per instal·lar una cuina si es desitja i trobem també un bany. Un cobert per a dos cotxes i 4 luxosos boxes per a cavalls. Tota la Masia està envoltada pel fabulós jardí perfectament cuidat i que compta amb una gran piscina d'aigua salada. Aquesta magnífica residència també gaudeix d'una estratègica ubicació, entre Barcelona i Girona, a prop de tots els serveis, centres comercials i només a 800 metres de la platja i de l'tren. Tota la privacitat queda garantida per viure tot l'any en aquest racó idíl·lic de Santa Susanna.
Espectacular casa de poble en venda a Pineda de Mar

Espectacular casa de poble en venda a Pineda de Mar

Pineda de Mar
898.000 €
378 m²Mida481 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Casa de poble totalment rehabilitada mantenint la seva essència. Icona de l'urbanisme modernista i per tant una propietat única en la seva espècie. Aquest oasi secret enmig de la ciutat, va ser construït en els anys 1600 pel que té moltes histories increïbles que contar, començant amb ser una casa catalogada que li dona un valor arquitectonic inusual. La seva entrada principal és molt característica, un bell jardí ple d'hamaques, gronxadors i arbres que et conviden a la desconnexió. També hi ha un jacuzzi que pot ser reemplaçat per una piscina. A més, trobes detalls historics com una creu de 4 metres que, en uns altres temps, van servir per a protegir la casa. Va ser completament rehabilitada l'any 2023 i mantenint l'estil arquitectonic original i renovant totes les seves instal·lacions (electricitat, lampisteria, gas natural, aerotèrmia, portes i finestres). Alguns dels seus elements arquitectonics gaudeixen de la protecció de patrimoni, com és la façana. Compta amb 2 espais diferenciats: l'habitatge principal i un espai ideal per a apartament de convidats. Pel disseny exquisit i practico que té pot utilitzar-se com un sol habitatge enorme mantenint l'estètica. L'habitatge està dividit en 2 plantes. En la planta baixa trobem un saló rebedor gran i acollidor, cuina d'estiu que dona cara a la magnífica terrassa i vistes al jardí, saló de jocs molt àmplia, suite matrimonial amb bany, habitació individual amb sortida a una terrassa privada, bugader i bany complet. En aquesta mateixa planta trobem la gran cuina principal amb terrassa privada i un lavabo de cortesia. En la primera planta tenim una suite matrimonial amb un solàrium de bells finestrals que tenen vista al jardí, dues habitacions dobles i un bany. Una de les habitacions té una terrassa/Solàrium. L'exterior mereix un esment destacat. Un frondós jardí molt cuidat i en plena maduresa, amb cedres de més de 100 anys, nespres, baladres, magnolios. Una meravella arquitectonica en un poble residencial únic, en el centre, amb tots els serveis al voltant (tren, col·legis, supermercat). DISPOSA DE LLICÈNCIA TURÍSTICA
Espectacular casa en venda a Sant Cebrià de Vallalta

Espectacular casa en venda a Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebria de Vallalta
728.000 €
579 m²Mida5HabitacionsHab.4 Banys
Situada a Sant Cebrià de Vallalta, una zona de muntanya i naturalesa, pero amb la meravella d'estar a 10 minuts de la platja i 45 minuts de Barcelona. Trobem aquesta bella casa que ha estat reformada i actualitzada durant els últims anys. És de les poques cases que compleixen amb la certificació energètica. Té 18 panells solars que donen aigua i electricitat i finestres que absorbeixen fred i calor. Vistes privilegiades a les muntanyes que l'envolten confereixen a aquesta propietat tranquilitat i pau. La casa principal compta amb dues plantes. La primera, a peu de carrer, trobem 2 habitacions dobles que comparteixen un bany, una suite amb bany complet i sortida a una terrassa. I una habitació petita que pot ser usada com a oficina. En la planta inferior hi ha un rebost/traster que està preparada per a convertir-se en celler, zona de bugaderia, i lavabo. Pero el que més crida l'atenció és el seu gran sala menjador amb xemeneia i cuina integrats, amb grans finestrals amb sortida al bell jardí. El més destacat d'aquesta casa són els exteriors i zones socials. Amb un gran jardí amb belles decoracions de plantes mediterrànies amb la piscina nova, una gran pèrgola d'obra, barbacoa, cuina exterior. I a més de tot té pista de tennis! Per si no fos prou, hi ha un apartament/zona de convidats. Compta amb habitació doble, cuina i bany. A més d'un petit pati amb tendal per a prendre el cafè veient el capvespre. És una magnífica oportunitat adquirir aquesta casa per a viure tot l'any, passar vacances o com a inversió per a lloguer turístic.
Espectacular Casa a Alella amb vista a la Mar i Dos Habitatges

Espectacular Casa a Alella amb vista a la Mar i Dos Habitatges

Alella
900.000 €
419 m²Mida976 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Et presentem una increïble oportunitat a Alella, una casa única amb dos habitatges independents, ideal per a famílies nombroses o inversors. Aquí et presentem algunes de les característiques més destacades d'aquesta propietat: Dos Habitatges en una: Aquesta casa és veritablement especial, ja que consta de dos habitatges molt similars, una sobre l'altra, totes dues connectades entre si. Aixo et brinda una gran flexibilitat, ja sigui per a viure en una i llogar l'altra, tenir espai per a visites o qualsevol altra configuració que desitgis. Ampli Espai: Amb 419 metres quadrats de superfície i una parcel·la de 976 metres quadrats, cada habitatge ofereix un generós espai per a gaudir i personalitzar al teu gust. Distribució: En total, la propietat compta amb 4 habitacions dobles i 2 habitacions senzilles, així com 4 banys complets, proporcionant comoditat i privacitat per a tots els membres de la família. Detalls Encantadors: La casa conserva el seu encant original amb detalls com a sols de ceràmica i parquet, fusteria interior de fusta i finestres d'alumini amb doble vidre. A més, compta amb una bella xemeneia en el saló per a les nits acollidores d'hivern. Orientació Aquest: Gaudeix de la llum del sol del matí a la teva terrassa mentre contempla les impressionants vistes a la mar. Cuina Equipada: La propietat compta amb una cuina equipada, la qual cosa facilita la preparació de menjars i reunions familiars. Comoditats Modernes: La casa està equipada amb calefacció a base de Gasoil i aire condicionat en el saló per a garantir el seu confort durant tot l'any. Possibilitat d'Ascensor: Existeix la possibilitat d'instal·lar un ascensor des del garatge, la qual cosa facilitaria l'accés a totes les plantes. Extres i Espais Exteriors: A més de tot l'esmentat, la propietat ofereix una zona de barbacoa, golfa amb un traster gegant, jardí, bugaderia, garatge i més. Ubicació Ideal a Alella: Alella és un encantador municipi situat a només 15 km de Barcelona, ​​que ofereix una vida tranquil·la i totes les comoditats necessàries, incloent-hi col·legis, supermercats, restaurants i centres mèdics. Aquesta casa a Alella representa una oportunitat excepcional per a gaudir d'un estil de vida comode i versàtil en una ubicació privilegiada. No perdis l'oportunitat de visitar-la i descobrir tot el que té per a oferir. Contacta'ns avui mateix per a obtenir més informació i programar una visita!
Encantador Adossat a Cabrils amb Potencial

Encantador Adossat a Cabrils amb Potencial

Cabrils
465.000 €
203 m²Mida3HabitacionsHab.3 Banys
Benvingut a aquesta alegria per descobrir en el cor de Cabrils! Aquest adossat amb 203 metres quadrats d'espai ofereix una oportunitat emocionant per a renovar i crear la casa dels teus somnis. Situada en el centre de Cabrils, aquesta propietat té un gran potencial per a convertir-se en una llar encantadora. Característiques Destacades: Distribució Espaiosa: La casa es distribueix en tres plantes, oferint espai i comoditat. En la planta principal, trobaràs un ampli saló amb xemeneia i grans finestrals que donen al pati, omplint l'estada de llum natural. La cuina actual necessita reformes, la qual cosa et brinda l'oportunitat de dissenyar-la al teu gust. També hi ha un lavabo de cortesia en aquesta planta i un generós pati de 70 metres quadrats. Zona de Descans: En la segona planta, trobaràs una habitació doble en suite amb dutxa i un bany complet addicional. També hi ha una habitació doble amb armari de paret i una habitació individual amb armari de paret. Totes les habitacions són exteriors i lluminoses. La calefacció és mitjançant radiadors a gas, brindant confort durant tot l'any. Versatilitat: En la tercera planta, un espai tipus despatx et brinda l'oportunitat de treballar des de casa. Des d'aquí, podràs accedir a una terrassa on gaudiràs de moments a l'aire lliure. El sol de ceràmica en aquesta planta li dona un toc especial. Extres: La propietat compta amb característiques com a armaris de paret, balcó, golfa, xemeneia i un rebost. A més, inclou un garatge per a dos cotxes, la qual cosa és un avantatge destacat en el centre de la ciutat. Ubicació Ideal: Aquest adossat està situat en el centre de Cabrils, envoltat de comoditats com a centres comercials, col·legis, parcs i supermercats. La zona és tranquil·la i ofereix fàcil accés a transport públic, la qual cosa facilita la mobilitat. Oportunitat de Transformació: Si busques una propietat amb potencial per a renovar i personalitzar segons els teus gustos, aquest adossat a Cabrils és una oportunitat única. No deixis passar l'oportunitat de convertir-ho en la teva llar ideal! Contacta'ns ara per a obtenir més informació i programar una visita.*
Magnífica casa amb piscina en venda en Rocaferrera, Sant Andreu de Llavaneres

Magnífica casa amb piscina en venda en Rocaferrera, Sant Andreu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres
1.485.000 €
549 m²Mida2.000 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
Espectacular casa de 549 m² sobre una parcel·la en altura de 2.000 m², que li proveeix de privacitat i unes certes vistes a la mar. Disposa d'una magnífica i original piscina circular de 70 m² i àmplia zona amb arbres. Se situa en la prestigiosa urbanització de Rocaferrera, a Sant Andreu de Llavaneres, proxima al seu port nàutic i platges, camps de golf, centres hípics, a pocs metres del centre de la població i als seus comerços, restaurants, centres mèdics, transports i altres serveis. Barcelona a tan sols 40 minuts. L'habitatge es distribueix en dues plantes i un semisoterrani. En la primera planta, un gran rebedor dona pas a un espaiós i càlid saló-menjador, amb accés directe al jardí. Molt lluminós i comode gràcies als seus grans grans vidrieres que permeten la fàcil entrada de llum natural. A continuació, trobem una completa, àmplia i moderna cuina oberta amb una gran illa i al costat d'ella un safareig i rebost amb eixida directa al jardí. Aquesta planta connecta directament amb un pàrquing per a 2 vehicles. En aquesta mateixa planta, l'habitatge disposa d'un bany de cortesia, la suite principal, amb excel·lents vistes al jardí gràcies als seus finestrals, compta amb un elegant vestidor i un gran bany. Accedint a la planta superior , trobem tres grans i molt lluminosos dormitoris i dos banys complets. En la planta semisoterrani, es troba un gran espai polivalent, per a sala de jocs, celler, vestuari i una gran zona de barbacoa, amb eixida directa a l'exterior ,a la piscina i a un 2n accés independent des del carrer. Calidesa, lluminositat, comoditat, privacitat, naturalesa, pau..., un magnífic habitatge per a gaudir tot l'any amb la família, no dubte a sol·licitar una visita.
Casa en venda amb vista a la mar a Santa Susanna

Casa en venda amb vista a la mar a Santa Susanna

Santa Susanna
335.000 €
366 m²Mida710 m²Parcel·la4HabitacionsHab.2 Banys
Presentem aquesta bonica casa d'origen amb vista a la mar situada en una zona residencial tranquil·la, prop dels principals serveis, comerços i a menys de 5 min amb cotxe fins a la platja. Assentada en una parcel·la de 710 m² amb una superfície construïda de 366 m² distribuïts en tres plantes. L'habitatge principal consta d'un ampli saló menjador amb xemeneia i sortida a un porxo amb vista. La cuina és independent, disposa de zona de bugaderia i rebost. La zona de nit compta amb tres habitacions dobles; una d'elles amb sortida a una terrassa amb vista, els dona servei un bany complet. En la planta superior existeix un loft amb entrada independent, consta d'un saló menjador amb sortida a una gran terrassa, cuina americana i un bany complet. La planta baixa de la casa es troba per acabar, hi ha la possibilitat de construir un altre apartament, actualment les tres plantes estan comunicades entre si mitjançant l'escala principal. Existeix la possibilitat de construir una piscina i un garatge. La fusteria exterior és d'alumini amb els interiors en fusta, sols de gres, calefacció a gasoil i aigua sanitària a gasoil i termo elèctric. És una casa ideal per a destinar-la tant com primera o segona residència, fins i tot llogar-la per temporada. La seva ubicació és excel·lent, a menys d'1 min de la carretera principal i prop de l'entrada de l'autopista direcció Barcelona/Girona.
Casa en venda a Cabrils

Casa en venda a Cabrils

Cabrils
825.000 €
405 m²Mida675 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Un Racó de Luxe a Cabrils: On l'Espai i l'Elegància Es Fusionen La Joia de Ca Valls a Cabrils Endinsa't en la prestigiosa zona de Ca Valls, en l'encantador Cabrils, i descobreix una residència que et deixarà sense alè. Amb 405 metres quadrats d'exquisida construcció i una parcel·la de 675 metres quadrats, aquesta casa és una obra mestra de l'arquitectura. A només 10 minuts de les platges daurades, t'ofereix una ubicació inigualable per a gaudir de l'encant de la costa. Espais Generosos i Elegància Impecable Aquesta magnífica residència presenta 5 habitacions dobles i una habitació senzilla, perfecta per a acomodar a la teva família i visitants amb comoditat. Amb 4 banys complets i un lavabo, la funcionalitat es combina amb el luxe. La propietat es troba en un estat impecable, amb una cuina completament equipada que convida a la creació culinària. La fusteria interior de fusta i el sol de gres i parquet agreguen calidesa i encant a cada racó. Espais per a l'Encant i la Comoditat En entrar, un rebedor et dona la benvinguda, i des d'allí, un ampli saló s'obre cap a un jardí ple d'encant, a través de grans finestres amb doble vidre. La casa compta amb energia solar i una cuina elèctrica unida a la sala d'estar. En la planta -1, trobaràs una habitació espaiosa amb un bany complet amb plat de dutxa, una habitació individual acollidora i un safareig amb sala de màquines i accés a un espai per a tendir la roba. A més, un garatge per a 4 cotxes i un ascensor que comunica totes les estades de la casa afegeixen comoditat i funcionalitat. Un Santuari de Descans en la Planta +1 La planta +1 alberga una suite impressionant amb armari de paret i un bany complet amb banyera, així com una habitació doble amb armari i un altre bany complet amb plat de dutxa. Una habitació doble addicional amb armari de paret i una suite principal, que inclou un bany amb hidromassatge i un vestidor, completen aquesta planta de somni. Aquí, el sol de parquet, l'aire condicionat i la calefacció central amb sol radiant t'abracen en un confort sense igual. A més, pots accedir als panells solars des de l'interior de la casa. Comoditats de Luxe i Seguretat Total Aquesta casa ofereix una infinitat de comoditats, des d'una porta blindada fins a un jardí amb reg automàtic i una zona de barbacoa per a gaudir de reunions a l'aire lliure. Les càmeres de seguretat interior brinden tranquil·litat. A més, trobaràs aire condicionat central, alarma antirobatori, rebost, garatge i un solàrium per a gaudir de les vistes panoràmiques. Extres: lluminositat excepcional, sostres alts, vídeo porter, accés a línies d'autobusos, envoltat d'arbres i naturalesa, prop de centres mèdics i parcs. El garatge amb capacitat per a 4 cotxes està inclos en el preu, fent que aquesta propietat sigui veritablement excepcional.
Casa en venda a Alella

Casa en venda a Alella

Alella
1.650.000 €
388 m²Mida1.204 m²Parcel·la3HabitacionsHab.3 Banys
El Municipi d'Alella aquesta només a 15 km de Barcelona ciutat, Alella és una població que té col·legis de primària, secundària, supermercats, comerços, restaurants, centres mèdics…tot el necessari per a cobrir les necessitats del dia a dia. La casa amb quatre plantes d'habitatge, amb una distribució invertida, té en la planta superior un garatge per a tres cotxes, una gran terrassa i ascensor. descendint trobem la zona de nit amb una habitació simple, una doble i una prestigiosa suite amb vestidor doble i un bany integrat, que disposa de dutxa amb mampares de cristall temperat i banyera, sortida a la terrassa amb belles vistes a la muntanya. Baixant tenim la planta de dia que es compon d'un ampli saló menjador, cuina oberta, separada per una porta de cristall que dona visibilitat entre totes dues zones, un quart de maquines-lavanderia i un lavabo de cortesia que al seu torn té accés directe des de la piscina. Sortint al pati tenim una terrassa coberta, piscina, baixant per les escales exteriors accedim al gimnàs de 40m2. Aigua calenta mitjançant Aerotermia, calefacció a gas, persianes elèctriques, vídeo porter en totes les plantes, alarma integrada i perimetral amb càmeres de vídeo vigilància, aire condicionat en totes les estades, piscina d'aigua salada, alt aïllament tèrmic que proporciona una qualificació energètica B, estructura de formigó armat, portes automàtiques, tancaments de doble cristall amb seguretat i trencament de pont tèrmic sols porcelánicos
Casa en venda amb vistes al mar a Alella

Casa en venda amb vistes al mar a Alella

Alella
1.050.000 €
346 m²Mida830 m²Parcel·la5HabitacionsHab.5 Banys
Preciosa casa a quatre vents situada a la urbanització Can Comulada, en el bonic poble d'Alella, amb vistes al mar i a la muntanya, reformada i actualitzada per complet l'any 2016 amb bons materials, el millor equipament i bon gust. A només 20 min de Barcelona, és la casa ideal per a una família amb fills, i disposa de diversos espais polivalents per a tele-treballar, habitació de jocs, gimnàs, etc... A més d'una piscina salina de 9x4 m., jardí, porxo, zona chill-out i barbacoa. Sobre una parcel·la de més de 800 m. està construïda en 3 plantes i totes les estades s'orienten al mar i són molt lluminoses. A la planta 0 tenim l'entrada a la casa amb un distribuïdor que dona a les habitacions, quart de bugaderia i l'accés a l'aparcament/porxo per a dos vehicles. En aquesta planta, la zona de nit consta de 5 habitacions amb armaris de paret, una d'elles la màster suite amb bany i vestidor, 2 dobles, 1 bany complet, la quarta s'utilitza com vestidor i la cinquena és la bugaderia. Pujant a la planta 1, trobem una àmplia estada amb golfes amb sostre alt, condicionada com a habitació de convidats amb el seu propi bany complet. El perímetre de la golfa és un gran traster que dona la volta pràcticament a tota l'estada. La planta -1, en la qual destaquen els grans finestrals, és la zona de dia connectada al jardí i a la piscina, amb una moderna cuina oberta al saló-menjador de 70 m² amb sortida a una terrassa de 20 metres enfront del mar. Destaca la qualitat dels electrodomèstics i la noblesa dels materials. En aquesta mateixa planta comptem amb el lavabo de cortesia, un gran despatx, un generós rebost. Des d'aquesta planta accedim a dues grans zones del jardí, una que s'utilitza com a solàrium i l'altra amb barbacoa per a gaudir en família i amics. La semi-planta és una ampli espai polivalent, actualment amb funcions de sala de jocs i per a projecció de cinema, amb sortida a la piscina i un lavabo. Una gran oportunitat per a gaudir de la tranquil·litat, de la naturalesa i amb grans vistes a Alella i la mar.
Casa en venda amb piscina a Tiana

Casa en venda amb piscina a Tiana

Tiana
899.000 €
352 m²Mida300 m²Parcel·la4HabitacionsHab.5 Banys
Imagina despertar cada dia en una llar on la bellesa, la comoditat i el disseny es fusionen per a crear un entorn de vida perfecte. Situat en la zona de Ronda Ernest Lluch a Tiana, aquest adossat de 352 m² sobre una parcel·la de 300 m² és aquest lloc. Amb 2 habitacions dobles i 2 habitacions senzilles, 3 banys i 2 lavabos, cada racó d'aquesta casa desborda harmonia i equilibri. En entrar, el rebedor en la planta principal dona pas a un espaiós saló menjador i una cuina equipada, creant un entorn ideal per a reunions familiars o per a gaudir d'una tranquil·la tarda de lectura. Des d'aquí, es pot accedir directament a una terrassa amb piscina d'aigua dolça, que convida a gaudir del sol i l'aire lliure en la privacitat de la teva llar. La planta 2 ofereix habitacions que són un refugi de serenitat. Una habitació individual amb bany i plat de dutxa i una habitació doble amb vestidor, bany complet, hidromassatge i sortida a balcó ofereixen vistes panoràmiques que abasten l'horitzó i la mar. La planta 3 compta amb una habitació doble en suite amb banyera i sortida a terrassa, un lloc perfecte per a començar el dia amb vista a l'alba sobre la mar. Aquesta llar també ofereix una sala polivalent, cambra de màquines, lavabo, bugaderia i un garatge amb capacitat per a 3 cotxes. Amb la seva calefacció de sol radiant a gas, persianes motoritzades, alarma interior i exterior, i fusteria d'alumini, aquesta propietat equilibra perfectament la funcionalitat amb un disseny impressionant. Entre els extres s'inclouen aire condicionat, alarma, armaris de paret, ascensor, barbacoa, descalcificador, galeria, gimnàs, jacuzzi i videoporter. Amb la seva proximitat a autobusos, col·legis, hospitals i parcs, aquest adossat a Tiana és una opció inigualable per a aquells que busquen una vida plena de comoditat i estil. Aquesta casa és una simfonia de llum, espai i disseny, un lloc on pots crear els moments més bells de la teva vida. Vine i descobreix la màgia de viure a Tiana, on cada dia és una celebració de la bellesa i la comoditat.
Casa moderna en venda en el centre de Tordera

Casa moderna en venda en el centre de Tordera

Tordera
590.000 €
472 m²Mida252 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Presentem aquesta propietat situada en el centre del poble. Totalment reformada amb materials d'alta qualitat. Té una superfície construïda de 472 m² distribuïts en 3 confortables plantes. La planta baixa, destinada a dos garatges amb entrades independents des de dos carrers, tenen una capacitat total per a estacionar 7 cotxes. En la planta superior, l'habitatge. El saló menjador comunica amb una àmplia terrassa al mateix nivell. Disposa d'una habitació ideal per a despatx i un bany complet. La cuina és independent amb illa d'estil modern amb xemeneia i zona office que dona accés a una gran terrassa exterior amb un bonic porxo, quart safareig, piscina d'aigua salda i barbacoa, perfecte per a celebrar grans reunions amb amics o família. En la segona planta es troba la zona de nit. Un distribuïdor amb sostres alts condueix a les habitacions. Compta amb una suite amb terrassa, bany complet i vestidor, altres dues habitacions amb dobles amb terrassa, un vestidor i un bany complet amb hidromassatge. Es troba a escassos metres dels principals serveis, comerços i col·legis. Molt ben comunicat, ràpid accés a la N-II i a l'autopista C-32. Tordera és un municipi situat en la boga entre el Maresme i la comarca de La Selva, la seva ubicació és excel·lent, ja que es troba a mig camí entre la ciutat de Barcelona i Girona. A menys de 10 min amb cotxe fins a la platja i la muntanya.
Està veient 344 cases en venda al Maresme que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.