Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
François Noël
ABSTRACT & GEOMETRY
St. Andreu de Llavaneres
18 NOV - 10 GEN 2023

La nova exposició de la PremiumHouses ART GALLERY té color i estil francés

Del 18 de novembre al 10 de gener de 2023, per primera vegada a Barcelona, es podrà gaudir en directe de l'obra del jove pintor francès en la PremiumHouses ART GALLERY, Avinguda Catalunya 2 de Sant Andreu de Llavaneres, de dilluns a divendres laborables i en horari comercial. François Noël, nascut en 1985 en Sisteron en l'Alta Provença, després de formar-se artísticament en la seva terra natal i perfeccionar les seves qualitats amb diverses experiències a Londres aconsegueix triomfar en les principals galeries d'Europa, fins a fer el salt definitiu a Nova York i Miami collint un gran èxit en totes les seves presentacions.

Des de molt jove va començar a pintar amb la seva àvia que realitzava quadres de seda. A divuit anys va entrar a estudiar a la École de Peinture Alps
de Haute Provence, on va continuar durant tres anys. En 2018, després d'una experiència artística a Londres, va tornar a Aix-en- Provence i va començar a pintar en estil abstracte sobre tela o plexiglàs, utilitzant principalment l'espàtula. És l'època de les seves primeres exposicions que no van deixar a ningú indiferent El seu estil es podria definir com a abstracte, modern i geomètric. El seu domini poc comú de la doble percepció, li permet crear il·lusions visuals. Les ombres, les llums, els colors vius i els materials interactuen entre si, donant una nova lluminositat i profunditat singular a les seves obres, les quals semblen tenir ànima.

L'arquitectura urbana, els reflexos de les façanes de vidre i les llums dels cartells publicitaris són les seves principals fonts d'inspiració, que combinades amb les influències de grans pintors com Victor Vasarely i Piet Mondrian donen un gran resultat. El seu estil és una porta oberta a totes les emocions. És una invitació al viatge imaginari, a vagar la ment, a la curiositat. La seva pintura està molt construïda, a la manera d'un Arquitecte, oferint una harmonització de llum i color. En la seva curta carrera, l'obra de François Noël ja ha visitat les principals ciutats especialistes en art contemporani, com París, Nova York, Zuric, Milà o Brussel·les, aconseguint en totes elles una gran acceptació i rebent meritoris premis a París (2018, 2021 i 2022), Roma (2021) i Lecce a Itàlia (2021). Ara, per primera vegada visita Barcelona i la seva exposició Abstract & Geometry tampoc et deixarà indiferent. T'esperem! No te la pots perdre.

T'esperem a la Art Gallery
St. Andreu de Llavaneres
18 NOV - 10 GEN 2023
dilluns a divendres de 10-14 h i de 15-19 h