Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Oksana Mas
ART & PHILOSOPHY
St. Andreu de Llavaneres
14 OCT - 16 NOV 2022

La PremiumHouses ART GALLERY presenta a l'artista ucraïnesa Oksana Mas

Del 14 d'octubre al 16 de novembre, la nostra Galeria de Sant Andreu de Llavaneres presentarà una mostra de les últimes obres realitzades per aquesta aclamada artista contemporània ucraïnesa nascuda a pocs km d'Odessa (1969). Graduada en Art i Llicenciada en Filosofia, en la seva polifacètica activitat creadora utilitza una gran varietat de mitjans, emprant tècniques de pintura i arts gràfiques, creant escultures, instal·lacions i treballs fotogràfics a gran escala.

Oksana Mas és una artista, humanista, filòsofa, teòrica i ambaixadora de l'art que està profundament interessada a explorar les ciutats, l'arquitectura i el teixit artístic del món en què vivim.

El seu art s'inspira en l'antic costum popular ucraïnesa dels krashenki: ous de fusta coberts de dissenys tradicionals ucraïnesos que s'utilitzen per a celebrar la Pasqua. Amb ells ha creat espectaculars mosaics artístics. Concretament, el 20 de juny de 2012, la seva obra "Retaule de les Nacions" es va presentar en la plaça de Santa Sofia de Kíev. Està feta amb 250.000 ous de Pasqua pintats (Pysankas) i és una rèplica del fragment del Retaule de Gant creat pels artistes flamencs del segle XV, els germans Van Eycks.

Durant els trenta anys de la seva carrera com a artista, Oksana Mas ha participat en més de 300 exposicions individuals i col·lectives, fires d'art i debats sobre l'art, celebrades en les principals capitals d'Europa i altres importants ciutats com Nova York, Miami, Dubai i Sharjah. Les seves obres també han estat protagonistes en subhastes del renom de Sotheby's, Christie's. Oksana Mas produeix la seva obra artística al seu Estudi – Taller de Figueres i viu entre Catalunya i Ucraïna. La seva obra es troba en diversos museus i col·leccions privades del món.
Ara és una magnífica oportunitat per a conèixer-la millor.

T'esperem a la Art Gallery
St. Andreu de Llavaneres
14 OCT - 16 NOV 2022
dilluns a divendres de 10-14 h i de 15-19 h