Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Gabriele Nuzzarello
SOUL GARDEN
St. Andreu de Llavaneres
FINS EL 14 SET 2023

VII Exposició de la Premium Art Gallery - Soul Garden, un món Imaginari i extraordinàriament estètic

Nuzzarello és un reconegut pintor italià, nascut a Sicília, amb una llarga trajectòria artística, que va descobrir Espanya en 1995 durant unes vacances i va decidir instal·lar-se per a prosseguir aquí la seva carrera. Viu a Roses i Madrid fins que definitivament s'estableix a Barcelona. Del 14 de juliol al 14 de setembre presenta la seva exposició Soul Garden composta per 35 obres recents que brollen directament de l'ànima. Actualment, resideix i pinta al Maresme molt prop de la nostra Gallery.

El seu llenguatge maneja un alfabet format per icones pròpies, amb tocs de surrealisme i accents matissians i mironians. Els seus personatges emergeixen entre cuidades veladures a l'oli, coberts per unes capes molt primes i translúcides que omplen les seves obres de matisos i profunditat.

Artista molt versàtil, treballa la pintura, escultura, dibuix, collage, ceràmica, disseny de mobles i de joies. Utilitza materials molt variats que van des del paper d'arròs, al cartó, la fusta, el ferro, la ceràmica, el lli o el llenç. Es confessa un somiador que viu, crea i treballa amb emocions.

T'esperem a la Art Gallery
St. Andreu de Llavaneres
FINS EL 14 SET 2023
dilluns a divendres de 10 - 14 h i de 15 - 19 h