Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Beatriz Farré
SPRING FEST
St. Andreu de Llavaneres
FINS AL 21 D'ABR 2023

La nova exposició de la PremiumHouses ART GALLERY una vivència de textures i color

Fins al 21 d'abril de 2023, es podrà gaudir en directe de l'obra de la jove pintora barcelonina a la PremiumHouses ART GALLERY, Avinguda Catalunya 2 de Sant Andreu de Llavaneres, de dilluns a divendres laborables i en horari comercial. Sota el lema Spring Fest. Beatriz Farré exposa una àmplia col·lecció de 28 obres a nostra Art Gallery.

Llicenciada en Història de l'Art, aviat entra en contacte directe amb pintors com Antonio Tàpies, Robert Llimós, Ràfols Casamada i María Girona, que més tard influiran en el seu estil artístic. Inicia la seva carrera com a pintora figurativa, però de seguida fa un gir cap a l'abstracció per a expressar-se amb total llibertat creativa.

Es tracta d'una artista que realitza molt poques exposicions convencionals, el seu treball se centra en peces úniques per encàrrec de clients privats dels Estats Units i Europa. El seu estil matèric, plena llibertat creativa i els elements propis de la naturalesa, imprimeixen a la seva obra un caràcter singular.

T'esperem a la Art Gallery
St. Andreu de Llavaneres
FINS AL 21 D'ABR 2023
dilluns a divendres de 10 - 14 h i de 15 - 19 h