Cases en venda al Maresme

Ordenar per
Casa en venda en el centre de Sant Vicenç de Montalt amb piscina

Casa en venda en el centre de Sant Vicenç de Montalt amb piscina

Sant Vicenç de Montalt
1.250.000 €
295 m²Mida397 m²Parcel·la5HabitacionsHab.3 Banys
Aquest habitatge de dues plantes més garatge està estratègicament situada en el cor de la ciutat, amb fàcil accés a les autopistes que connecten amb Barcelona i Girona. Envoltada de serveis essencials com a gimnasos, supermercats, farmàcies i transport públic, la casa ofereix comoditat i conveniència. Amb una orientació sud-est i vistes panoràmiques al poble, l'immoble gaudeix d'una posició privilegiada per a aprofitar al màxim la llum solar i les impressionants vistes. Després d'una completa renovació, la propietat es presenta en impecable estat. La planta principal acull un ampli saló-menjador, una cuina tipus office oberta, una habitació doble i un bany complet. Les generoses portes corredisses de cristall en els laterals de la casa proporcionen una notable entrada de llum natural, creant un ambient lluminós i espaiós. En la planta superior, destinada a la zona de descans, trobem tres habitacions dobles, una d'elles en suite amb vestidor i bany complet. A més, destaca una àmplia terrassa amb vista al poble i altres dues habitacions dobles que comparteixen un bany complet. La planta inferior ofereix una versàtil sala polivalent de 40 m², una zona de bugaderia i un garatge amb capacitat per a tres vehicles. L'exterior compta amb un atractiu jardí que inclou una piscina, un jacuzzi i una barbacoa dissenyada a mesura per la prestigiosa marca Argemi. Quant als acabats, s'han emprat materials d'alta qualitat, com a paviments de parquet, marbre en les escales, fusteria interior lacada en blanc i fusteria exterior d'alumini de primera qualitat amb doble cristall. A més, la propietat compta amb comoditats modernes, com a sistema de osmosis en la cuina, descalcificador d'aigua, aire condicionat fred/calor, preinstal·lació de gas amb radiadors, sistema d'alarma interior i exterior, tendals en tots els finestrals i una porta automàtica en el garatge. Una oportunitat única de gaudir d'una llar elegant i funcional.
Casa mediterranea en el centre de Sant Vicenç de Montalt

Casa mediterranea en el centre de Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt
840.000 €
253 m²Mida400 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
En el cor de Sant Vicenç Montalt, aquesta encantadora llar fusiona l'elegància rústica amb una ubicació cèntrica excepcional. L'ampli saló menjador, il·luminat per la llum natural, compta amb una acollidora xemeneia i s'obre cap al jardí, oferint vistes panoràmiques a la mar i al camp de golf. En la planta principal, trobem una habitació amb bany privat, brindant comoditat i privacitat. A més, tres habitacions dobles, cadascuna amb el seu propi bany complet, ofereixen un allotjament acollidor. Una d'aquestes habitacions fins i tot compta amb una terrassa privada que ofereix vistes impressionants a la mar, creant un refugi perfecte per a moments de relaxació. La torre de la propietat alberga una petita habitació ideal per a convertir-la en un despatx, proporcionant un espai tranquil i estimulant per al treball. La propietat està impregnada de llum, creant un ambient càlid i acollidor en cada racó. A pesar que la propietat es troba en el seu estat original i la cuina ha estat integrada al saló per a oferir un espai més ampli, la cuina no ha estat finalitzada, deixant l'opció al futur propietari de dissenyar aquest espai segons les seves preferències. Els serveis addicionals inclouen un garatge amb capacitat per a dos cotxes, una piscina comunitària per a gaudir de moments d'oci i una pista de tennis per als amants de l'esport. Aquesta residència combina la comoditat moderna amb l'encant rústic, brindant un estil de vida únic en una ubicació inigualable.
Casa en venda a Arenys de Munt amb vista a la mar

Casa en venda a Arenys de Munt amb vista a la mar

Arenys de Munt
630.000 €
240 m²Mida840 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Situada a Arenys de Munt, en l'exclusiva urbanització Tres Turons, aquesta encantadora casa independent, construïda en 1991, t'ofereix la combinació perfecta de privacitat i qualitat de vida en un entorn envoltat de naturalesa. Construïda en dues plantes i abastant 204 m² en una generosa parcel·la de 840 m², aquesta propietat captivarà des del primer moment que posis un peu en ella. L'exterior és simplement impressionant, amb un jardí que s'estén al nivell del saló, una àmplia piscina per a gaudir de dies assolellats i un espectacular porxo que ofereix diverses zones adaptades a totes les teves necessitats. L'àrea exterior zona de barbacoa per a les teves trobades a l'aire lliure, una cuina d'estiu completament equipada, un forn de llenya, una televisió per a l'entreteniment a l'aire lliure, un bany per a major comoditat, un menjador exterior, una acollidora àrea de chill out i una sala de màquines. En la planta inferior, trobaràs una àmplia cuina amb àrea de rentada, un lluminós saló menjador amb xemeneia per a les nits acollidores i un bany complet. La primera planta alberga la zona de descans, amb 4 habitacions, incloent-hi una suite i una habitació doble, totes dues amb terrasses exteriors que ofereixen impressionants vistes a la mar. Dos banys addicionals brinden servei a les altres habitacions. Descendeix un nivell més i descobreix el garatge amb espai per a dos vehicles i un pràctic traster. Aquesta casa compta amb comoditats com a aire condicionat, calefacció per radiadors, tancaments de fusta, sòls de gres i un sistema sostenible amb 16 plaques solars. En adquirir aquesta propietat, no sols estàs obtenint una llar, sinó un estil de vida ple de comoditats i envoltat de la bellesa natural que ofereix l'entorn
Obra d'art amb vista al Mediterrani

Obra d'art amb vista al Mediterrani

El Masnou
Preu a consultar
820 m²Mida1.191 m²Parcel·la6HabitacionsHab.9 Banys
Aquesta bella obra d'art es troba en la ubicació més privilegiada al Masnou. Aquesta casa no sols és una gran combinació d'elegància i tecnologia, sinó que també li dona una càlida sensació d'harmonia. La residència de més de 800 metres quadrats en una parcel·la de 1000 metres quadrats en la mar Mediterrània està construït de tal manera que cada habitació té una vista fantàstica. Gràcies al seu cuidat disseny, la casa està revestida de cristall de sòl a sostre, la qual cosa crea unes impressionants i envolupants vistes panoràmiques de la mar Mediterrània. Les tres plantes estan dissenyades amb luxe i funcionalitat.Un ascensor privat garanteix l'accessibilitat a tots els racons, mentre que les plantes amb aire condicionat asseguren un confort insuperable sigui com sigui l'estació de l'any. La propietat ofereix sis suites que són un santuari de privacitat i elegància, amb captivadores vistes a la mar que creguin una experiència íntima i exclusiva. L'exterior, un oasi de pau, compta amb una zona chill-out i una piscina que completen la grandesa d'aquesta residència. Situada en una comunitat tancada amb seguretat 24 hores, aquesta propietat garanteix seguretat i privacitat en tot moment. A només 5 minuts a peu de la platja i a 20 minutos amb cotxe de la vibrant Barcelona, aquesta residència ofereix un estil de vida on la serenitat s'uneix a l'accessibilitat.
Obra mestre amb vistes a Premià de Dalt

Obra mestre amb vistes a Premià de Dalt

Premià de Dalt
Preu a consultar
600 m²Mida1.048 m²Parcel·la5HabitacionsHab.6 Banys
Presentem una espectacular obra mestra arquitectònica en Premià de Dalt, Costa del Maresme. Aquest projecte, actualment en construcció i el lliurament de la qual està prevista per a finals de 2024, representa la síntesi perfecta de sofisticació i confort. La propietat de 600 metres quadrats està construïda sobre una gran parcel·la de 1009 metres quadrats, la qual cosa dona espai suficient per a una bella zona exterior per a gaudir del suau clima del Maresme. La propietat de tres nivells es pot accedir amb un ascensor, a la casa es troba la tecnologia més actualitzada que garanteix molta comoditat en la vida quotidiana. Res més entrar per les portes altes, s'aprecia la màxima qualitat en els materials utilitzats en tots els racons i zones de la casa. És una mescla de la més pura elegància i les últimes innovacions en tecnologia, que no fan més que facilitar la vida. La propietat compta amb 5 habitacions dobles i sis banys tots ells acabats en el luxe més exclusiu. També compta amb un gimnàs totalment equipat, una sauna privada i un increïble jacuzzi. Després d'estar tan sorprès per l'interior l'espai exterior ha estat bellament dissenyat amb una piscina increïble, fantàstica barbacoa zona chill-out, i tot de fàcil accés des del saló. Premia de Dalt és un poble encantador i acollidor, a 30 min amb cotxe del centre de Barcelona. A la platja s'arriba amb cotxe en 8 min i per a passejos pel bosc, el poble ofereix un gran parc natural. Si vostè està intrigat si us plau posi's en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació, ja que això podria ser la seva casa de somni a fer.
Xalet apariat en venda a Mataró

Xalet apariat en venda a Mataró

Mataró
750.000 €
309 m²Mida4HabitacionsHab.3 Banys
Els presentem aquest impecable xalet a tres vents, molt moderna situada en una zona privilegiada de Mataró, amb vista a la mar. Situada en una urbanització, a tan sols un minut a l'accés a autopista tant de direcció Barcelona, Girona i Vallés Oriental. També es troba a poca distància del centre de la ciutat de Mataró i al seu passeig marítim. Habitatge de més de 300m² es caracteritza per ser casa inversa, és a dir, la zona de nit i el garatge està en la planta baixa i la cuina, saló i menjador en la planta superior. L'entrada de l'habitatge és a través del jardí, molt ampli, còmode i amb diverses àrees diferenciades: hort, jardí, zona de descans i terrassa. En entrar a la casa ens trobem amb la zona de nit i l'escala que dona accés a la zona de dia. En aquesta planta tenim 3 habitacions dobles molt àmplia que comparteixen un bany complet amb banyera. Després tenim l'habitació principal, una gran suite amb bany complet amb plat de dutxa. Les quatre habitacions tenen finestrals amb sortida al jardí i que reben llum tot el dia. També hi ha quart que pot ser utilitzat com a oficina o estar. A final d'aquesta planta està l'accés directe al garatge amb capacitat per a tres cotxes grans, carregador per a cotxe elèctric i gran traster. En accedir a la zona de dia, ens trobem amb un ampli saló menjador amb grans finestrals amb vista a la mar i una gran i còmoda terrassa. En aquesta planta tenim un lavabo de cortesia i cuina office totalment equipada. Tot l'habitatge compta amb sòls de parquet de gran qualitat, aire condicionat per conductes i calefacció de gas natural per radiadors. Les persianes són elèctriques, té alarma com a sistema de seguretat i porta blindada. L'habitatge es troba en un conjunt de només 7 cases que comparteixen la piscina comunitària. En un carrer de poc trànsit i molta seguretat.
Casa en construcció zona exclusiva del Mirador a Sant Andreu de Llavaneres amb vista a la mar.

Casa en construcció zona exclusiva del Mirador a Sant Andreu de Llavaneres amb vista a la mar.

Sant Andreu de Llavaneres
1.850.000 €
421 m²Mida2.027 m²Parcel·la4HabitacionsHab.5 Banys
En venda casa en construcció amb lliurament previst per al tercer trimestre de 2024 amb piscina infinity d'11 x 4 metres i espectaculars vistes a mar. L'edificació es desenvolupa en dos nivells, i se situa en la part més elevada de la parcel·la, per a assegurar-nos unes bones vistes i amb accés a peu pla a nivell de carrer per totes dues plantes de l'habitatge. Aparcament per a tres vehicles cobert més accés de vehicles per a poder aparcar en l'espai exterior de l'habitatge. La resta de parcel·la està destinada a jardí i piscina, desbordant. Arbratge autòcton completa la parcel·la. Dissenyada en línies recta, grans finestrals, amb sensació d'amplitud i gran lluminositat. En la planta inferior de l'habitatge, a nivell de jardí i piscina, trobem rebedor, cuina, sala d'estar bany i safareig. Pati engonals que permet l'entrada de llum natural i habitació tipus suite amb bany i vestidor. Volada generada per la planta superior amb porxo cobert. En la planta superior es troba l'aparcament i tres habitacions dobles amb bany i sortida a una terrassa situada en la façana Sud-Aquest. Façanes de formigó vist, revestiment imitació fusta a base de resines en planta primera. Coberta principal plana invertida amb acabat de graves. Escala interior d'estructura metàl·lica, així com la barana. Fusteria exterior d'alumini amb vidres tipus Climalit, persianes elèctriques, porta d'accés a l'habitatge de seguretat. Fusteria interior prelacada blanca i paviment interior de gres porcelánico o microciment. Cuina i aparells sanitaris de primeres marques, així com placa de cocció de granit o pedra artificial en cuina. L'habitatge estarà equipat amb subministrament de serveis aigua, electricitat i telecomunicacions, evacuació d'aigües residuals i pluvials, reutilització aigües grises, calefacció i climatització per Aerotèrmia amb sòl radiant. Domòtica intel·ligent mitjançant pantalla tàctil. Encaminador en el rack per a dotar a l'habitatge de tecnologia WIFI. Possibilitat de realitzar acabats en funció de la disponibilitat de la construcció.
Casa en una sola planta en Supermaresme amb espectaculars vistes mar

Casa en una sola planta en Supermaresme amb espectaculars vistes mar

Sant Vicenç de Montalt
1.680.000 €
311 m²Mida1.720 m²Parcel·la5HabitacionsHab.2 Banys
En l'exclusiva localitat de Sant Vicenç de Montalt, en una zona privilegiada amb impressionants vistes a la mar, s'erigeix aquesta residència construïda en una sola planta. En ingressar a la propietat, et rebrà un espaiós i lluminós saló menjador, enriquit per una encantadora xemeneia que crea un ambient acollidor i càlid. Des d'aquí, pots accedir al bonic porxo per a contemplar les espectaculars vistes a la mar mentre gaudeixes de la tranquil·litat del jardí i la piscina. Amb un total de quatre habitacions, aquesta casa brinda espai més que suficient per a allotjar a la família i als convidats. A més, compta amb una habitació de servei per a major comoditat i privacitat. Destacant la seva versatilitat, la propietat disposa d'una zona independent habilitada com a apartament, complet amb cuina pròpia. Ideal per a allotjar als convidats o per a ser utilitzat com un espai addicional per al gaudi personal. La casa inclou un garatge i una zona de pàrquing, garantint la comoditat i la seguretat dels seus residents. I per a viure moments de relax i entreteniment, la casa està equipada amb jacuzzi, una sauna amb dutxa i una moderna barbacoa a l'aire lliure, oferint una experiència de vida inigualable. En resum, aquesta espectacular casa a Sant Vicenç de Montalt ofereix un refugi de luxe on el confort, l'elegància i les vistes panoràmiques es combinen per a crear una llar veritablement excepcional.
Bonica casa a la venda en Sant Andreu de Llavaneres amb molta privacitat

Bonica casa a la venda en Sant Andreu de Llavaneres amb molta privacitat

Sant Andreu de Llavaneres
995.000 €
300 m²Mida4.451 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Situada en l'encantador enclavament de Sant Andreu de Llavaneres, aquesta casa en el seu estat d'origen captiva amb la seva essència i s'integra perfectament en el paisatge costaner. Amb vista panoràmiques a la mar Mediterrània, la propietat s'erigeix com un refugi idíl·lic que ofereix el millor de la vida mediterrània. La casa, en el seu estat original, irradia autenticitat i caràcter. Les seves línies arquitectòniques clàssiques es combinen harmoniosament amb l'entorn natural, creant una atmosfera serena i afable. L'interior, encara que conserva el seu estat d'origen, reflecteix l'autenticitat de la construcció original, i es troba en bon estat. La propietat es beneficia d'una espaiosa pista de pàdel, brindant als residents l'oportunitat de gaudir d'activitats esportives mentre gaudeixen de la brisa marina. La piscina, situada estratègicament al jardí, ofereix un espai refrescant per a relaxar-se i gaudir del clima mediterrani. El cuidat jardí que envolta la propietat és un oasi de serenitat, amb vegetació que complementa la bellesa natural. La casa compta amb 6 dormitoris de bona grandària, 5 banys amb dutxa, una àmplia cuina, dos saló – menjador amb sortida al porxo, jardí i piscina. Destacar que la casa es distribueix en una sola planta excepte la suite principal que disposa d'una espaiosa terrassa amb vista a la mar. Aquesta casa, amb les seves vistes a la mar, pista de pàdel, piscina i jardí ben cuidat, representa l'essència de l'estil de vida mediterrani. Sant Andreu de Llavaneres es converteix en l'escenari perfecte per a aquesta llar, on la tradició es troba amb la modernitat i la bellesa de l'entorn es converteix en un element integral de l'experiència de vida.
Tranquil·litat i Estil de Vida a Vallromanes: Espaiosa Casa amb Piscina i Vistes al Golf

Tranquil·litat i Estil de Vida a Vallromanes: Espaiosa Casa amb Piscina i Vistes al Golf

Vallromanes
560.000 €
326 m²Mida803 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Descobriu la serenitat de viure a Vallromanes, una encantadora localitat coneguda pel seu magnífic camp de golf i la seva proximitat a Barcelona i la costa. Aquesta impressionant casa es troba en una parcel·la de més de 800 metres quadrats, oferint un estil de vida relaxat a 30 minuts de la bulliciosa Barcelona ia 15 minuts de les platges i ports esportius. Característiques Destacades: Disseny Pràctic i Funcional: Construïda per oferir comoditat, l'habitatge permet viure pràcticament en una sola planta. Planta Principal: Ampli saló menjador amb xemeneia, cuina completa, 4 àmplies habitacions (una suite) i dos banys. Accés directe des del saló i la cuina al jardí amb una gran piscina i un ampli porxo amb barbacoa i forn, ideal per a reunions familiars i vetllades. Espais exteriors de somni: Piscina i zona de porxo amb barbacoa i forn de llenya per gaudir de moments inoblidables a l´aire lliure. Àmplia parcel·la de 803 metres quadrats que ofereix privadesa i espai. Planta Superior: Dues habitacions, una tipus suite amb bany complet i un altre bany complet Magnífic solàrium per gaudir de vistes panoràmiques. Garatge i Emmagatzematge: Zona de garatge amb dues places cobertes i espai exterior per a 4 cotxes. Alçada suficient per guardar vehicles més grans com camions o motorhomes. Detalls de Qualitat i Confort: Parquet a tota la casa per a un ambient càlid. Sostres amb claraboies que omplen els espais amb llum natural. Calefacció de gas per a la comoditat durant tot l'any. Xemeneia al saló i estufa de pèl·lets per a les nits acollidores. Ubicació Estratègica i Serveis: Vallromanes ofereix la tranquil·litat del camp i la conveniència d'estar a prop de la ciutat i la platja. Amb serveis com escoles, centre de salut, farmàcies i supermercats, és un lloc ideal per als que busquen una vida equilibrada. Viu l'Experiència Vallromanes: Aquesta casa és més que una propietat; és una llar on es barregen la comoditat i l'elegància. Contacta'ns avui per explorar aquesta exclusiva residència a Vallromanes i fer el pas cap a una vida relaxada i plena d'estil!
Casa a la venda amb piscina salina a Vilassar de Dalt

Casa a la venda amb piscina salina a Vilassar de Dalt

Vilassar de Dalt
1.100.000 €
417 m²Mida507 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Casa a quatre vents de 417 m² distribuïdes en tres plantes comunicades amb ascensor, que compta amb sis dormitoris, 4 banys, jardí amb piscina, plaques solars i tot luxe d´acabats de gran qualitat. La casa es va construir l'any 2004 i els propietaris l'han conservada en perfectes condicions i millorada dia a dia. La casa es troba en una preada zona de Vilassar de Dalt per la seva tranquil·litat, vistes al mar, i proximitat caminant al centre de la població. Alhora, està molt ben comunicada per autopista ia 30 minuts de Barcelona i de Girona. A nivell de carrer, accedim a un garatge còmode per a dos cotxes, amb portes automàtiques, llum natural, accés directe a la vivenda i amb un espai d'emmagatzematge generós. En aquesta mateixa planta, hi ha el dormitori principal amb una gran terrassa amb vistes al mar, vestidor i un gran bany amb dutxa i jacuzzi. Finalment, s'ofereix un dormitori doble que actualment és despatx, amb sortida a la terrassa des d'on gaudir de les vistes al mar. La planta principal es compon d´un ampli rebedor, un bany de cortesia i un espectacular saló-menjador amb moltíssima llum natural, amb llar de foc, terra en espiga de marbre travertí i sortida directa al jardí. La cuina gaudeix d'unes dimensions molt generoses, per poder dinar-hi diàriament, encara que també hi ha la possibilitat d'obrir-la al saló. Tot seguit trobem la sala de cinema, el rebost i la cambra de rentat. A la planta superior, tenim dos dormitoris dobles, un bany complet i, finalment, un dormitori amb el seu propi bany, vestidor i una terrassa privada amb vistes al mar i la muntanya. El jardí és un espai molt pràctic, que requereix molt poc manteniment i que compta amb una piscina salina. També disposa de zona de barbacoa i menjador exterior davant de la cuina. Destaca l'excel·lent estat de conservació de la casa, a més de comptar amb nou plaques solars, una excel·lent orientació, armaris encastats a tota la casa, calefacció per radiadors de gas i aire condicionat per conductes d'aire fred.
Casa aparellada en venda a Can Quirze a Mataró

Casa aparellada en venda a Can Quirze a Mataró

Mataró
1.090.000 €
326 m²Mida442 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Mataró, la capital del Maresme, a escassos 30 km de Barcelona, és un municipi que encara manté l'encant d'un poble costaner, pero amb tots els serveis d'una gran ciutat. Compta amb enormes platges i un passeig marítim amb gran oferta gastronomica on gaudir durant les quatre estacions de l'any. Disposa de centre comercial, Universitat, hospital, grans supermercats i petits comerços locals. Tot aixo fa que sigui un lloc comode i atractiu per a viure tot l'any. La casa que presentem està situada en una de les zones més cotitzades de Mataró, la urbanització de Can Quirze, en una excel·lent ubicació amb ràpid accés a l'autopista i precioses vistes. L'habitatge té 326 m² construïts i la zona comunitària, un jardí de gairebé 3.500m² amb piscina. Cal destacar la magnífica orientació i les espectaculars vistes al mar al costat d'un parc forestal protegit. Només entrar, accedim directament a un espai diàfan on trobem el saló-menjador amb xemeneia tancada, molt agradable els dies d'hivern. Moderna cuina oberta d'alta gamma, amb electrodomèstics emplafonats i armaris motoritzats molt funcionals i amb una illa de dekton que integra molt bé els espais. Hi ha una àmplia terrassa a la qual s'accedeix tant des de la cuina com des del saló amb una pèrgola amb tendals motoritzats. En aquesta mateixa planta hi ha una habitació i un bany complet. A dalt trobem la zona de nit que disposa d'una habitació en suite amb vistes al mar, vestidor, bany de marbre, banyera i dutxa i accés a una terrassa. A la mateixa planta hi ha 2 habitacions més que comparteixen bany. En el pis inferior hi ha una gran sala polivalent amb sortida directa al jardí amb piscina, porxo i zona de BBQ i 2 grans sales més que avui s'utilitzen de safareig i gimnàs i un bany complet. Característiques principals: Garatge per a 2 cotxes a nivell de la planta principal i 2 places d'aparcament exterior dins del recinte de la comunitat, panells fotovoltaics amb bateries, plaques solars amb diposit per a l'aigua calenta, forjat sanitari, parquet, persianes motoritzades, A/C amb bomba de calor, radiadors elèctrics en els banys, persianes elèctriques, gespa artificial d'alta qualitat i reg automàtic, piscina privada salina i gran zona enjardinada amb piscina comunitària. Val la pena visitar! No dubteu a contactar amb nosaltres.
Casa en venda a Alella amb espectaculars vistes al mar

Casa en venda a Alella amb espectaculars vistes al mar

Alella
1.490.000 €
450 m²Mida1.199 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
A tan sols 20 minuts de Barcelona ia poca distància del mar i del port del Masnou hi ha aquest espectacular habitatge, dins del prestigiós poble d'Alella que compta amb transport públic directe a Barcelona, ​​escoles molt properes de primària i secundària i comerços. És una població famosa per la denominació d'origen vinícola. Presentem aquesta elegant i espaiosa residència, dissenyada amb meticulositat i atenció al detall per brindar una experiència de vida incomparable. Ubicada en un entorn serè i plàcid, aquesta propietat és perfecta per a aquells que busquen una llar que combini comoditat i estil. L´habitatge consta de 450 m2 sobre una parcel·la de 1.200 m2 i està orientada al sud-oest, té jardí i unes increïbles vistes al mar. La casa té 4 plantes. A la planta principal tenim un vestíbul elegant d'entrada amb una escala de disseny que connecta totes les plantes, saló menjador amb grans finestrals per apreciar les espectaculars vistes al mar i muntanya. Una habitació en planta que avui està destinada a un despatx i una altra habitació que avui és sala de planxa, un bany complet amb 2 dutxes, safareig i cuina equipada amb electrodomèstics moderns. A la primera planta tenim l´habitació principal en suite i vistes panoràmiques. El bany té banyera, hidromassatge, dutxa i lavabo doble. Després tenim 2 habitacions més amb amplis espais i lluminositat i un bany complet amb dutxa i banyera. A la planta superior hi trobem un estudi dissenyat per a la productivitat i la creativitat. A la planta -1 hi ha el pàrquing amb capacitat per a dos vehicles. Una habitació versàtil transformada en un gimnàs totalment equipat amb bany complet amb dutxa. Un saló encantador amb llar de foc ideal per a reunions acollidores i un celler de vins, perfecte per als amants de l´enologia. A l´exterior de la casa podem gaudir d´un fantàstic porxo amb sofà i taula per esmorzar o menjar a l´aire lliure, també tenim amplis horts per cultivar els seus propis productes frescos. Terreny dedicat per a gossos, amb dues cases, una de fusta i una altra dobra, proporcionant un espai còmode i segur per a les mascotes. Àrea designada per a la construcció d´una piscina amb vistes impressionants al mar ia la muntanya. Aquesta residència excepcional ofereix una combinació única de luxe, funcionalitat i esbarjo a l'aire lliure, creant una llar perfecta per a aquells que busquen una vida plena i confortable. No perdeu l'oportunitat d'adquirir aquesta joia immobiliària!
Autèntica masia del segle XVIII en venda

Autèntica masia del segle XVIII en venda

Sant Cebria de Vallalta
495.000 €
213 m²Mida10.000 m²Parcel·la3HabitacionsHab.3 Banys
Presentem aquesta magnífica masia de l'any 1760 totalment reformada situada a menys de 2 min amb cotxe del centre de Sant Cebrià de Vallalta, municipi situat a l'interior de la comarca del Maresme a menys de 2 km de la platja i del conegut poblo veí de Sant Pol de Mar. Assentada en un terreny d'1 hectàrea en plena naturalesa, compta amb una gran varietat d'arbres fruiters, hort actiu amb sistema de reg automàtic de degoteig, zona de barbacoa, terrassa i una gran extensió de bosc ideal per a sortir a fer una passejada o fer esport. La masia té una superfície construïda de 213 m² distribuïda en dues confortables plantes. En la primera es troba un original saló menjador amb xemeneia i un antic forn de pa que comunica amb la cuina independent tipus office, la bugaderia i un lavabo. En la superior, compta amb una zona diàfana ideal per a un despatx o zona d'oci, tres habitacions dobles; una d'elles tipus suite. Dos vestidores i un bany amb banyera d'hidromassatge i dutxa. La propietat disposa d'un annex en la primera planta de la casa, independent a l'habitatge principal compost per una sala, una petita habitació i una cuina. Existeix la possibilitat d'instal·lar un bany i convertir-lo en un apartament. Gaudeix d'una excel·lent comunicació, fàcil accés i a menys de 2 min dels principals serveis i comerços. Proximitat a l'autopista i a 50 km de Barcelona.
Casa en venda a Alella

Casa en venda a Alella

Alella
680.000 €
235 m²Mida993 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
La teva Llar a Alella, una Joia a la Costa del Maresme! On l'Elegància i la Comoditat es Fusionen: Aquesta casa espectacular a Alella és una joia que combina una ubicació privilegiada amb detalls d'alta qualitat. Amb 234 m² de superfície i una àmplia parcel·la de 925 m², aquesta llar és el somni fet realitat per als que busquen espai i estil. Comoditat i Qualitat a Cada Racó: En ingressar, et rep un garatge amb porta automàtica, traster i un porxo que et porta a l'entrada principal. A l´interior, trobaràs quatre habitacions dobles, dos banys i un lavabo, tots amb acabats d´alta qualitat. A més, l'habitació principal té un vestidor espaiós i un bany en suite amb banyera d'hidromassatge i sortida a una terrassa. Un Espai Obert per a la Família: La planta principal us convida a gaudir de la vida amb un ampli saló-menjador independent que ofereix vistes espectaculars al jardí i la natura circumdant. La bonica xemeneia d´alcohol etílic i la sortida a la terrassa fan d´aquest espai el cor de la casa. La cuina és un altre punt destacat, completament equipada i amb accés a la terrassa. Un Jardí per Gaudir: El jardí és un llenç en blanc per a les teves idees, amb espai per a una piscina i una zona de barbacoa. A més, el sistema de terra radiant de parquet a les àrees nobles i el gres als banys garanteixen la teva comoditat a totes les estacions. Moderna i Connectada: Amb aerotèrmia, finestres d'alumini Climalit, persianes elèctriques intel·ligents i un sistema de descalcificació d'aigua, aquesta casa està a punt per brindar-te un estil de vida modern i comode. Fins i tot teniu la possibilitat d'instal·lar un ascensor. Un Entorn de Somni: La casa es troba a El Mas Coll, Alella, una localitat tranquil·la i encantadora. Amb un espai gran per a cotxe i moto, un traster pràctic i tot el que necessites per gaudir d'una vida comoda, aquesta llar és una oportunitat que no has de deixar passar. Contacta amb nosaltres avui mateix per conèixer la teva propera llar!
Casa en venda amb piscina a Teia

Casa en venda amb piscina a Teia

Teià
980.000 €
350 m²Mida577 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Ubicada a l'exclusiva zona de Sant Berger a Teià, aquesta casa és un oasi de tranquil·litat i elegància. Amb 350 m² d'esplèndids espais i una parcel·la de 577 m², aquesta propietat us ofereix el millor en comoditat i estil de vida. Detalls Exquisits: En entrar, un acollidor rebedor us dóna la benvinguda, marcant el to per a aquesta residència d'alta qualitat. A la planta principal, una habitació individual amb armari encastat i un bany complet amb plat de dutxa brinden flexibilitat i comoditat. El gran saló menjador es banya en llum natural a través de grans finestrals i compta amb una acollidora xemeneia. La cuina totalment equipada és un somni per a qualsevol entusiasta culinari. Dormitoris amb Vistes al Mar: La primera planta té un bany complet amb banyera i dues habitacions dobles, totes dues amb armaris de paret, aire condicionat i accés a balcons amb impressionants vistes al mar. L´habitació principal en suite no es queda enrere, oferint un bany complet amb jacuzzi, armari encastat i una encantadora terrassa. Espais Versàtils i d'entreteniment: El soterrani és un paradís per als amants de l'entreteniment, amb un garatge doble, sala de cinema, traster i sala polivalent amb llar de foc i bar. Imagina't les nits de cinema i els moments de diversió amb amics i família! Exterior de somni: Gaudeix de l'aire fresc al pati amb galeria i la zona Chill Out. La piscina d'aigua dolça és el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir dels dies assolellats. Comoditats Modernes i Detalls Extra: La casa compta amb aire condicionat, calefacció, terres de ceràmica i parquet, sistema de descalcificació, plaques solars, i més. La ubicació és perfecta, envoltada de natura, amb arbres i vistes a la muntanya. Una Oportunitat Única: Aquesta casa cantonera és més que una propietat; és un estil de vida. Si busques luxe, comoditat i una connexió perfecta entre interior i exterior, la teva cerca s'ha acabat! Contacta'ns avui mateix per descobrir la teva nova llar a Teià!
Està veient 344 cases en venda al Maresme que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.