Cases en venda al Maresme

Ordenar per
Casa amb piscina en venda a Cabrils

Casa amb piscina en venda a Cabrils

Cabrils
1.150.000 €
330 m²Mida940 m²Parcel·la6HabitacionsHab.5 Banys
Benvingut a aquesta magnífica casa a Cabrils, on l'arquitectura es fusiona amb la serenitat de la naturalesa. Amb 330 metres quadrats d'elegància distribuïts en una parcel·la de 940 metres quadrats, aquesta propietat està llesta per a acollir als qui busquen més que una llar; un oasi de pau i bellesa. Comença el dia despertant en una de les sis habitacions dobles, vistes a un horitzó on la mar es troba amb el cel. En la planta de nit, quatre habitacions i tres banys, incloent-hi una suite principal amb bany privat, vestidor i sortida a la terrassa. Des d'aquí, gaudi de l'harmonia del començar el dia amb vista a la mar i a la muntanya, un quadre vivent de colors que canvia amb les estacions. En la planta de dia, trobarà un espai obert i lluminós, enriquit per un saló amb sostres alts i una gran cuina menjador. Amplis finestrals il·luminen cada espai, mentre ofereixen una vista panoràmica a la mar que és simplement inigualable. Aquesta planta també compta amb una habitació doble amb bany complet i sortida a la galeria, un lloc perfecte per a gaudir albes amb una tassa de cafè o un llibre a la mà. Com un detall especial, la propietat inclou un apartament independent, que pot ser unit a la propietat principal. Equipat amb una habitació doble, bany complet, cuina i saló, aquest espai és ideal per a convidats o pot servir com un refugi personal. En l'exterior, el jardí privat i la piscina propia són l'epítom de la relaxació, on pot gaudir d'un bany refrescant o simplement relaxar-se sota el sol. Una galeria proporcionen un espai cobert per als menjars a l'aire lliure o simplement per a gaudir de la brisa fresca de la mar. Amb totes les comoditats modernes, com a calefacció, portes automàtiques, videoporter, porta blindada i pàrquing inclos, aquesta casa és un lloc segur i comode per a viure. Vine i descobreix l'encant de Cabrils, un lloc on els somnis es troben amb la realitat. La casa dels teus somnis t'espera en la zona de Atmetllers, un lloc on cada dia serà una experiència de vida única.
Preciosa casa d

Preciosa casa d'una planta a la venda a Alella

Alella
850.000 €
337 m²Mida502 m²Parcel·la4HabitacionsHab.2 Banys
Preciosa casa construïda en planta baixa en parcel·la gairebé plana amb jardí i piscina, i situada a l'entrada d'una de les més tranquil·les zones residencials d'Alella, a pocs minuts del centre de la població i a només 25 min amb cotxe a Barcelona. L'habitatge consta de 337m2 sobre una parcel·la de 502m2 i està orientada al sud-oest. Entrant a la casa accedim a un ampli saló menjador decorat amb molt de gust que dona a un bonic jardí, amb cuina oberta i molt espai de magatzematge. La casa es va reformar recentment amb acabats de qualitat (Cuina Schmitdt amb electrodomèstics integrats). La zona de nit té quatre habitacions i dos banys. Tres de les habitacions són dobles, dos d'elles amb sortida al jardí i un bany complet. En la planta soterrani està la zona d'aigües, el garatge amb capacitat per a tres vehicles, traster i una zona d'aparcament cobert per a dos vehicles. La planta superior disposa d'un ampli despatx amb golfes amb sortida a una preciosa terrassa solàrium amb vista buidades. El jardí disposa d'un ampli porxo amb zona chill out, taula exterior amb persianes de fusta i arbres que li donen una agradable ombra a l'estiu. A destacar els acabats de qualitat, com la fusteria exterior d'alumini, calefacció per radiadors de gas natural i sols en parquet laminat. Una comoda i preciós habitatge per als qui busquen confort, bellesa i tot el necessari per a viure en una única planta.
Espectacular casa de disseny en venda a Sant Pol de Mar

Espectacular casa de disseny en venda a Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar
1.500.000 €
590 m²Mida907 m²Parcel·la7HabitacionsHab.4 Banys
Habitatge situat al municipi de Sant Pol de Mar, comarca del Maresme, a la província de Barcelona. El relleu del municipi està caracteritzat per la franja litoral del Maresme entre Calella i Canet de Mar i per les primeres elevacions del massís del Montnegre. A prop del nucli urbà hi ha la desembocadura de la riera de Villalta o de Sant Pol. L'altitud oscil·la entre els 223 metres i el nivell del mar, destacant el Turó de Can Tiril (197 metres) prop del límit amb Sant Cebrià de Vallalta. El poble s'aixeca a 6 metres sobre el nivell del mar. Aquesta propietat situada en una urbanització tranquil·la i amb vistes espectaculars, anomenada St. Pol 2000, l'habitatge que fa cantonada i és la primera del carrer, és totalment exterior amb acabats de primeríssima qualitat i dissenyada amb un gust exquisit. L'habitatge consta de 4 plantes: A la planta soterrània trobem el garatge amb capacitat per a 4 cotxes i diverses motos, la cambra de màquines i petit emmagatzematge. Accedint per una porta trobem l'ascensor i les escales que donen accés a totes les plantes. A la planta -1, es troba la bugaderia que posseeix un conducte des de les altres plantes per poder fer arribar la roba directament, un celler amb bar, sala de jocs, 1 habitació individual amb armari encastat, 2 habitacions dobles (una d'elles a suite), i un bany complet, i tot exterior. Pujant de nou per l'ascensor o per les escales de disseny de fusta de noguera i lacat blanc, arribem a la planta principal de la casa, on descobrim la porta principal d'entrada, el rebedor, un ampli saló, el saló menjador, la cuina de disseny totalment equipada, on els electrodomèstics estan ocults en armaris en lacat blanc, dues habitacions dobles amb bany en suite compartit, una habitació o sala, tot amb armaris de paret i grans finestrals amb vistes al mar i de l'altra al magnífic jardí amb piscina privada, zona chill out, i barbacoa, tot envoltat d'arbres i plantes autòctones de la zona, llums leds i tendal, tot automatitzat. A la planta superior hi ha un despatx obert i un dormitori en suite amb vestidor, bany complet amb sauna, jacuzzi, dues dutxes i acabats de primera qualitat, i accés al solàrium amb espectaculars vistes a la badia de Sant Pol de Mar. Tot l'habitatge està dissenyat de manera exquisida, amb acabats de primera qualitat, automatitzat i amb grans finestrals de ferro i zinc. Aquesta casa va ser portada de la revista CASA VIVA l'any 2008. Un espectacular habitatge per a gaudir en família i amics de moment inoblidables.
Casa amb piscina en venda en Premià De Dalt

Casa amb piscina en venda en Premià De Dalt

Premià de Dalt
1.200.000 €
439 m²Mida757 m²Parcel·la8HabitacionsHab.4 Banys
En el cor de Premià de Dalt, en la distingida zona de Sot del Pí, s'aixeca una llar plena de llum i encant, on l'elegància es troba amb la funcionalitat en una abraçada de bellesa i comoditat. Amb 439 m² de superfície en una parcel·la de 757 m², aquesta casa ofereix l'espai que necessites per a desplegar els teus somnis i viure'ls al màxim. Aquesta magnífica propietat compta amb 6 habitacions dobles i 2 senzilles, i 4 banys, proporcionant un ampli espai per a la família i els convidats. En la planta baixa, un rebedor dona la benvinguda a una llar plena de llum i bellesa. Una habitació senzilla i una altra doble, al costat d'un bany amb plat de dutxa, proporcionen un espai privat i tranquil. El saló menjador, amb sortida a la galeria i al jardí, és el cor de la casa, un lloc on la vida es viu al màxim. La cuina, àmplia i equipada, compta amb un rebost, ideal per als amants de la gastronomia. En la planta -1, una sala polivalent i una sala de màquines proporcionen un espai addicional per a entreteniments o emmagatzematge. Un garatge amb espai per a 3 cotxes i porta gran automàtica afegeix comoditat i seguretat. Pujant per les escales de fusta a la planta +1, t'esperen més meravelles: habitacions dobles i senzilles, un bany complet amb dutxa, i una suite principal amb bany i sortida a un balcó, el lloc perfecte per a gaudir de les vistes i la tranquil·litat. Finalment, la golfa en la planta +2 és un espai ple de possibilitats. L'exterior de la casa és igualment impressionant, amb un jardí i piscina propia que et conviden a gaudir del sol i l'aire lliure. Els extres com a armaris de paret, calefacció, barbacoa, galeria, i proximitat a autobusos, col·legis, supermercats i muntanyes, fan d'aquesta casa una elecció excepcional. Vine i descobreix la bellesa de Premià de Dalt, una zona on l'harmonia de la vida se celebra en cada detall. Aquesta casa és més que una llar, és un escenari per als moments més bells de la teva vida.
Casa en venda amb piscina a Cabrils

Casa en venda amb piscina a Cabrils

Cabrils
890.000 €
431 m²Mida1.072 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Estupenda casa en venda a Cabrils, en la zona de Camí de Cabrera. Amb una superfície de 431 metres quadrats i situada en una parcel·la de 1072 metres quadrats, aquesta propietat t'ofereix un ampli espai per a viure comodament. Compta amb 4 habitacions dobles i 4 banys, i es troba en bon estat de conservació. La cuina està completament equipada i la fusteria interior és de fusta, la qual cosa li dona un toc càlid i acollidor. L'orientació sud assegura una bona il·luminació i vistes agradables. En la planta baixa, trobaràs 3 habitacions dobles, un rebedor que et dona la benvinguda a la casa, un espaiós saló amb accés al jardí a través de grans finestrals, un menjador amb xemeneia i sortida al jardí, una cuina equipada i un rebost amb sala de màquines. També hi ha un estudi, un bany complet amb banyera, una habitació doble amb armari i vistes a la mar, una habitació doble en suite amb banyera i vistes a la mar, i una altra habitació en suite amb plat de dutxa. En la primera planta, trobaràs un despatx amb sortida a la terrassa i una habitació doble amb accés a aquesta. Des de totes dues terrasses podràs gaudir de vistes a la mar i a la ciutat. També hi ha un bany complet amb banyera. Les finestres compten amb doble cristall climalit, la qual cosa garanteix un bon aïllament tèrmic i acústic. En la planta -1, es troba el garatge amb capacitat per a 2 cotxes, un descalcificador i dos trasters. A més, la propietat compta amb una refrescant piscina d'aigua dolça. Entre els extres que ofereix aquesta casa es troben l'aire condicionat, alarma, armaris de paret, balcó, calefacció, xemeneia, descalcificador, rebost, galeria, garatge doble, habitació en planta, jardí, bugaderia, lluminós, mirador, ulls de bou, piscina propia, porta blindada, portes automàtiques, sostres alts, videoporter i garatge inclos. La casa es troba envoltada de naturalesa i ofereix belles vistes a la muntanya. També podràs gaudir de parcs proxims i de les vistes a la mar des de la propietat. A més, està ben connectada amb la ciutat i compta amb arbres i vegetació que li brinden un ambient tranquil i relaxant. No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir aquesta meravellosa casa a Cabrils! Contacta'ns ara mateix per a més informació i per a programar una visita.
Casa en venda en Mas Ram amb piscina i vistes a la mar

Casa en venda en Mas Ram amb piscina i vistes a la mar

Tiana
1.340.000 €
506 m²Mida2.310 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Xopada en la llum daurada del començar el dia i banyada en la tranquil·litat del Mediterrani, es troba aquesta majestuosa casa en la prestigiosa zona de Mas Ram a Tiana. Amb 506 m² de superfície sobre una parcel·la de 2310 m², les seves 4 habitacions dobles i 3 banys la converteixen en un santuari de luxe i confort. A tan sols 2 minuts de l'entrada de l'autopista B-20 que et porta en 20 minutos al centre de Barcelona En la planta principal, es desplega un escenari de bellesa i comoditat. La cuina, àmplia i equipada, s'obre a una galeria i la piscina a través de grans finestrals, creant una connexió harmoniosa amb l'exterior. El saló menjador, també amb grans finestrals i xemeneia, ofereix un espai ple de llum i calidesa amb sortida al jardí-galeria. Un distribuïdor dona accés a 3 habitacions dobles i un bany complet amb plat de dutxa i banyera. Des de totes les estades de la casa pots apreciar la mar, creant un ambient serè per a descansar i somiar. Aquesta planta es completa amb un bany complet addicional, un quart de bugaderia i accés al garatge per a 3 cotxes. La planta 1 acull una gran sala polivalent amb xemeneia i sortida a una àmplia terrassa amb vista panoràmiques a la mar, un espai ideal per a relaxar-se, entretenir-se o treballar. Aquí també es troba una habitació doble amb sortida a una terrassa privada, un santuari personal amb vista a la mar i a la muntanya, i un bany complet. En el soterrani, una sala polivalent de 110 m² amb grans finestrals i vistes al jardí, i una sala de màquines de 30 m², ofereixen espai per a emmagatzematge, un gimnàs, una sala de cinema o qualsevol altra possibilitat que puguis imaginar. Amb extres com a alarma de robatori, calefacció, diposit d'aigua, reg automàtic i proximitat a autobusos, col·legis, hospitals i parcs, aquesta casa a Tiana és l'epítom d'una vida de luxe i confort. Si desitges ampliar la construccion de la casa, ho pots fer. No està esgotada l'edificabilitat, Deixa't seduir per la màgia de Tiana, on la brisa de la mar i la bellesa del Mediterrani creen un teló de fons perfecte per a una vida de somni. Benvingut a casa.
Una Joia al Casc Antic

Una Joia al Casc Antic

El Masnou
Preu a consultar
413 m²Mida5HabitacionsHab.3 Banys
El teu Refugi Al costat del Mar i la Ciutat Aquesta magnífica casa, ancorada al pintoresc nucli antic, desplega la seva bellesa a tan sols un pas del Port Esportiu, el Club Nàutic, la platja daurada i l'estació de tren. Distribuïda en quatre plantes, cada racó us ofereix vistes meravelloses del vast mar. Característiques Notables: Espais lluminosos: Amb 437 m² de superfície construïda, la casa es converteix en un oasi de llum i elegància. La planta soterrani, a peu de carrer, acull un garatge per a dos cotxes i una gran sala polivalent que espera a ser modelada segons els teus somnis. Encant a Cada Esglaón: La primera planta, destinada a la zona de dia, t'acull amb un saló íntim amb xemeneia i una terrassa que convida a somiar despert. La cuina tipus office, un lavabo i una habitació completen aquest nivell amb estil. Vistes que Encanten: A la planta superior, tres habitacions comparteixen un bany complet, mentre que l'habitació en suite s'apropia d'un bany privat i una terrassa preciosa amb vistes panoràmiques al mar. L´Àtic dels teus Somnis: L´última planta és un encantador estudi amb accés a una terrassa que es converteix en un observatori personal per delectar-te amb les vistes al mar i al port esportiu. Elegància a Cada Racó: Els terres de gres i parquet afegeixen elegància a cada racó, i la calefacció i el sistema de descalcificació d'aigua et mimen amb comoditats modernes. Una Joia a un Pas de la Ciutat: A tan sols 20 minuts de la bulliciosa Barcelona, ​​aquesta casa ofereix un refugi tranquil a prop de col·legis, botigues i totes les comoditats que puguis desitjar. Entra en aquesta casa i obre les portes a una vida plena d'elegància, privadesa i vistes al mar que inspiraran els teus somnis. Et convidem a descobrir aquesta joia al cor del nucli antic del Masnou!
Casa a Arenys de Mar amb espectaculars vistes a la mar

Casa a Arenys de Mar amb espectaculars vistes a la mar

Arenys de Mar
720.000 €
262 m²Mida932 m²Parcel·la5HabitacionsHab.4 Banys
Arenys de Mar és una de les poblacions més conegudes del Maresme pel seu port pesquer i la seva gastronomia. Amb fàcil accés a autovies i servei de tren i autobús, que la comuniquen perfectament al centre de Barcelona i la Costa Brava. És aquí a Arenys i en zona residencial on trobem aquesta bonica casa a 4 vents amb vista a la muntanya i a la mar des que entrem a la casa. Accedim a la zona de dia on s'hi hagi un gran saló menjador amb vista a la piscina i sortida a la terrassa amb vista espectaculars a la mar, àmplia cuina independent totalment equipada amb sortida a la terrassa i lavabo de cortesia en la mateixa planta. La zona de nit es distribueix en dues plantes. En la primera planta, 2 habitacions dobles amb armaris de paret, una amb vista a la piscina i l'altra amb vista al jardí davanter i un bany complet que dona servei a la planta. Una planta més amunt, una habitació doble amb armari de paret i vistes a la piscina i a la mar, la segona habitació doble també amb vista a la mar. Aquesta planta disposa d'un bany complet amb dutxa. En el soterrani trobem la cinquena habitació doble amb bany complet amb dutxa i un segon espai on es troba un celler, rebost i una àmplia sala polivalent que es pot utilitzar com a despatx, sala de jocs, cinema, etc. amb accés a l'entrada per al pàrquing. Anteriorment aquesta sala era el garatge de la propietat, podent habilitar-la de nou si així es desitja com a tal. La casa, disposa de zona verda, jardí, solàrium, piscina i vistes a la mar, en definitiva, una casa ideal on poder gaudir amb la nostra família i amics.
Casa en venda amb piscina a Alella

Casa en venda amb piscina a Alella

Alella
630.000 €
198 m²Mida519 m²Parcel·la4HabitacionsHab.4 Banys
Descobreix el teu Refugi a Alella: Una Llar amb Vistes de Somni Ubicada al cobejat poble d'Alella, aquesta casa de quatre vents et convida a experimentar una vida de luxe i comoditat. Amb 205m2 construïts sobre una generosa parcel·la de 518m2, aquesta propietat és molt més que una casa; és la teva fuita a un estil de vida exclusiu. Una Vista que Inspira: Elevada al vessant de la muntanya, aquesta joia et regala vistes panoràmiques on el blau del mar es fusiona amb el verd de les muntanyes. Un espectacle diari que es converteix en la teva obra d'art vivent. Alella, un Poble que ho Té Tot: Conegut pels seus restaurants de renom i un encantador mercat municipal, Alella us brinda el millor de la gastronomia i l'encant local. A només 6 minuts amb cotxe, l'enrenou del poble us espera, mentre que l'accés a l'autopista C-32, a 7 minuts, us connecta amb Barcelona en només 30 minuts. Serveis i Entreteniment al teu Abast: Aquest racó d'Alella és un paradís per als amants del golf, a 12 minuts de distància. Si preferiu la brisa marina, el port marítim del Masnou i les platges us esperen a tan sols 11 minuts. Explorant la teva nova llar: La casa es desplega en 4 plantes, cadascuna oferint una experiència única. A la planta d'accés, trobes l'estudi perfecte per als teus projectes creatius. Una terrassa amb vistes al mar us convida a gaudir de moments especials amb els vostres éssers estimats. Baixant les escales, la zona de descans us espera amb habitacions lluminoses i una suite que s'obre a una petita terrassa. Totes les estances donen a l'exterior, connectant-te amb la natura que t'envolta. La planta inferior revela la cuina, una invitació als plaers culinaris, connectada a una terrassa i un traster-rebost. L´espaiós saló-menjador, amb sortida a una altra terrassa, es converteix en l´escenari perfecte per a les teves reunions i sopars. Un Oasi a l'Aire Lliure: Baixeu una mica més i descobrireu un jardí encantador amb zona de barbacoa. Però el més impressionant guarda: una piscina climatitzada amb hidromassatge i una sala polivalent pels teus moments de gimnàs. Aquest és el teu racó de relaxació i entreteniment. Fes el teu Somni Realitat: Truca ara i permet-nos emportar-te en un recorregut per aquesta casa. Descobreix per tu mateix com cada racó explica una història, com les vistes et captivaran i com aquesta llar a Alella pot ser el teu santuari privat. T'esperem per obrir les portes als teus somnis!
Casa en venda en Mas Ram

Casa en venda en Mas Ram

Badalona
1.260.000 €
482 m²Mida1.143 m²Parcel·la5HabitacionsHab.3 Banys
Atenció compradors! S'embeni espectacular casa a Badalona, zona Mes Ram! La propietat compta amb una superfície de 482 metres quadrats i es troba en excel·lent estat. A més, està situada en una parcel·la de 1143 metres quadrats. La casa compta amb 4 habitacions dobles i una habitació senzilla, la qual cosa la converteix en l'opció perfecta per a una família gran. A més, disposa de 3 banys complets i una cuina equipada. La fusteria interior és de fusta i l'exterior d'alumini amb climalit, la qual cosa garanteix un bon aïllament tèrmic i acústic. La propietat compta amb orientació aquest i sols de marbre, la qual cosa garanteix una excel·lent lluminositat natural i una gran elegància. En la planta baixa tenim una sala polivalent, saló menjador, celler, bugaderia, sala de maquines, traster, un garatge de 120 M2, on tenim espai per a crear un bell gimnàs, aprofitant el bany complet que existeix en aquesta sala. En la planta principal trobem saló-menjador, cuina súper àmplia, bany complet amb banyera i una habitació simple. Ascendim a la zona de nit mitjançant escales de marbre que ens comuniquen amb 4 habitacions dobles i un bany complet que aquesta en construcció. La casa compta amb extres com a aire condicionat, alarma, armaris de paret, barbacoa, bomba fred i calor, calefacció, descalcificador, rebost, galeria, garatge doble, gas ciutat, jardí, bugaderia, lluminós, mirador, ulls de bou, porta blindada, reg automàtic, sostres alts, videoporter, i vistes a la mar. A més, està situada en una zona tranquil·la i residencial, amb fàcil accés a transport públic com a autobusos, i proxima a col·legis, camps de golf, hospitals, muntanyes, parcs i a la costa, vigilància 24hrs, gran terreny on podem construir una àmplia piscina. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta impressionant casa en una de les millors zones de Badalona!
Venda d'una espectacular casa a Cabrils!

Venda d'una espectacular casa a Cabrils!

Cabrils
985.000 €
562 m²Mida1.309 m²Parcel·la7HabitacionsHab.9 Banys
Aquesta impressionant propietat es troba en una parcel·la de 1309 metres quadrats i compta amb una superfície construïda de 562 metres quadrats. Està situada a tan sols 5 minuts amb cotxe de la platja, la qual cosa et permetrà gaudir de la proximitat a la mar. La casa compta amb 7 habitacions dobles, 7 banys i 2 lavabos, la qual cosa la converteix en una residència de luxe amb espai més que suficient per a tota la família. En ingressar a la planta superior, trobessis un habitatge independent, seràs rebut per un acollidor rebedor. En aquesta planta, trobaràs un ampli saló menjador i una cuina americana totalment equipada. A més, hi ha una habitació doble amb vestidor i un bany complet amb banyera, així com una altra habitació doble amb bany complet amb plat de dutxa. Des del saló, tindràs accés a una terrassa amb impressionants vistes a la mar. El sol de parquet i les finestres de fusta amb climalit afegeixen elegància i calidesa a aquesta planta. En la planta -1, descobriràs un gimnàs de 30 metres quadrats, perfecte per a mantenir-te en forma sense sortir de casa. En la planta principal, trobaràs un ampli saló, un lavabo de cortesia, un despatx. En aquesta planta també trobaràs una cuina oberta addicional amb un altre saló menjador i xemeneia, així com una bugaderia que comunica amb una habitació polivalent de 70 metres quadrats i un lavabo. El garatge amb capacitat per a 4 cotxes i motos està connectat amb una altra habitació polivalent amb higiene. En la planta 1 es troba la zona de descans, amb 5 habitacions dobles en suite, cadascuna amb el seu propi bany complet i vestidor. Una de les habitacions fins i tot compta amb una caixa forta de 1,5 metres quadrats, brindant-te seguretat addicional. L'exterior de la propietat compta amb una refrescant piscina d'aigua dolça, ideal per a gaudir del clima mediterrani. Entre els extres destacats d'aquesta casa s'inclouen aire condicionat, un apartament separat, armaris de paret, balcó, barbacoa, bomba de fred i calor, caixa forta, xemeneia, rebost, galeria, garatge per a 4 cotxes, gimnàs, jardí, bugaderia, lluminositat natural, mirador, ulls de bou, piscina privada, porta blindada, portes automàtiques, soterrani, sostres alts, accés proxim a serveis de transport públic, arbres, centres comercials, col·legis, muntanyes, parcs, supermercats i vistes a la mar. El garatge està inclos en la propietat. No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir una casa de somni amb totes les comoditats i luxes que desitges. Contacta'ns ara mateix per a programar una visita i descobrir tot el que aquesta increïble propietat té per a oferir!
Casa adossada impecable en venda amb vista a la mar a Alella

Casa adossada impecable en venda amb vista a la mar a Alella

Alella
745.000 €
276 m²Mida4HabitacionsHab.3 Banys
Situada en una zona residencial en la costanera població d'Alella, a tan sols 10 min de Barcelona ciutat, accés ràpid a l'autopista i a 3 Km del port esportiu del Masnou. Compta amb transport públic directe a Barcelona, escoles molt proximes de primària i secundària. Població famosa per la seva denominació d'origen vinícola. La casa es troba en una de les zones residencials proximes al centre del poble, amb vista espectaculars a la mar i a la muntanya. Aquesta propietat consta de 276 m² construïts amb ascensor i molt bones qualitats, un jardí, ampli garatge i unes vistes de pel·lícula, complementat amb una zona comunitària increïble. Casa construïda en 2001 amb orientació sud, en l'entrada de Mas Coll en perfecte estat, amb una distribució molt agradable i amb uns acabats de qualitat. Entrant, l'hall de la casa amb sol de marbre ens dona pas al saló menjador molt agradable amb sortida al jardí davanter. També en la planta principal trobem la cuina amb office en perfecte estat, amb una altra sortida al jardí davanter i el bany de cortesia. Tot està en perfecte estat. La primera planta on hi ha una àmplia màster suite amb bany privat i un gran armari. Amb vista a la mar trobem 3 habitacions, dos dobles i una individual amb un bany i una petita habitació amb la rentadora. Pujant les escales trobem una sala polivalent amb xemeneia funcional, sol de tarima, sostre de fusta massís amb sortida a una gran terrassa de 30m2 per a gaudir la tranquil·litat de la zona i les vistes de la muntanya, les masies historiques d'Alella i la mar. També en aquestes perdulàries hi ha preses per a fer un bany i convertir-lo en una àmplia habitació. Finalment, pàrquing amb capacitat per a dos cotxes i gran zona de magatzematge. Porta basculant mecanitzada. Totes les plantes estan comunicades per ascensor, amb revisions al dia i en perfecte estat d'ús. Comunitat de luxe amb vista a les muntanyes per a 25 habitatges equipada amb pista de tennis, piscina d'aigua salada, zona d'hamaques i una altra zona de barbacoa amb taules. Comunitat recentment remodelada, amb tarimes d'exterior imitació fusta que emboliquen les piscines. Gran zona enjardinada amb gespa. Una de les millors comunitats de tota Alella, d'on no voldràs sortir.
Espectacular casa en venda en Rocaferrera.

Espectacular casa en venda en Rocaferrera.

Sant Andreu de Llavaneres
1.950.000 €
770 m²Mida2.454 m²Parcel·la5HabitacionsHab.6 Banys
Sant Andreu de Llavaneres és una població reconeguda com una de les millors del Maresme pel seu port, Port Balís, les seves urbanitzacions d'alt nivell, la gastronomia, clubs d'Hípica, Golf, Tennis etc. La seva proximitat i bona comunicació amb Barcelona, fan de Llavaneres una població ideal on viure. Rocaferrera és una de les urbanitzacions amb més prestigi de la comarca del Maresme, és aquí on trobem aquesta fantàstica propietat amb total privacitat, vistes a la mar i molt proxima al centre de Llavaneres. En entrar a la casa un espectacular saló menjador amb sortida directa al jardí ens dona la benvinguda, en la mateixa plata s'hi hagi un despatx amb vista al jardí, cuina totalment equipada amb àmplia zona de rentada, rebost, habitació de servei, lavabo de cortesia i el que realment fa molt especial aquesta casa, és l'habitació en suite amb vestidor , bany complet amb dutxa i banyera i sortida directa a l'espectacular piscina coberta i climatitzada on relaxar-nos en qualsevol època de l'any. En la zona de nit trobem dues habitacions suite i una habitació doble amb fantàstics sostres de fusta i totes amb accés a una gran terrassa amb vista a la mar. A més, disposem d'un distribuïdor molt ampli, ideal per a zona de lectura o jocs. El soterrani és un espai idoni per a celler i garatge amb capacitat per a dos cotxes i motos que dona accés a un comode bany/vestidor, ideal per a donar servei a la zona de piscina. El jardí de 2500 m² pràcticament pla i amb privacitat absoluta, piscina climatitzada, vistes a la mar, materials de la millor qualitat i la seva distribució són els elements principals a destacar d'aquesta propietat.
Casa de poble en ple centre d'Alella

Casa de poble en ple centre d'Alella

Alella
675.000 €
230 m²Mida407 m²Parcel·la5HabitacionsHab.2 Banys
Casa de poble construïda el 1910 amb un esplèndid jardí situada en el centre d'Alella. Aquesta propietat és una excel·lent oportunitat tant per la seva ubicació, com per l'opció de destinar-la a habitatge unifamiliar o com a negoci amb habitatge independent. La casa està distribuïda en dues plantes i conserva alguns sols hidràulics originals, així com sostres voltats i en la primera planta bigues de fusta. S'accedeix a través d'un ampli i lluminós jardí de 200 m² (ara habilitat com a terrassa del restaurant), que compta amb una construcció annexa destinada a bugaderia, que podria ampliar-se com a garatge o un altre ús. La planta principal disposa actualment d'un restaurant de 160 m² en ple funcionament (llicència C-3). Existeix l'opció de continuar amb la seva activitat o de reformar aquesta planta com a habitatge particular. En la planta superior es troba un habitatge de 90 m² en fase de reforma. Disposa de projecte i permís d'obres aprovat. La planta baixa disposa d'accés adaptat a persones amb mobilitat reduïda. En total, són 250m2 construïts en una parcel·la completament de 407 m² Existeix la possibilitat també d'adquirir l'habitatge contigu amb 80 m2 construïts i 40 de terrassa amb vista al centre del poble, que aquesta llista per a entrar a viure. Aquesta magnífica casa està situada al pintoresc poble d'Alella, conegut per la seva llarga tradició vinícola i a tan sols 20 minutos de Barcelona. La seva ubicació és excel·lent, ja que es troba molt prop de comerços, col·legis, transport públic i molt ben comunicada per a prendre l'accés directe a l'Autopista.
Moderna casa amb piscina en venda a Alella

Moderna casa amb piscina en venda a Alella

Alella
995.000 €
367 m²Mida477 m²Parcel·la7HabitacionsHab.5 Banys
En la ubicació residencial d'Alella Park, a tan sols 20 minutos de Barcelona ciutat, amb accés ràpid a l'autopista i a només 3Km del port esportiu del Masnou, s'embeni aquesta bonica i moderna casa de dues plantes, que compta amb un ampli apartament amb accés independent en la planta més baixa. En total, 367m2 construídos en un parcel·la de gairebé 500m2, amb 7 dormitoris, 2 grans salons, 2 cuines, 5 banys i un gran garatge al qual s'accedeix per una àmplia i comoda rampa d'escàs pendent. A quatre vents, orientada al sud-est, les vistes des de qualsevol angle de la casa són boniques tant cap a la mar com cap a la muntanya… En l'exterior, es troba la piscina privada envoltada de gespa artificial i amb zona chill-out i barbacoa. En la planta baixa, amb sostre de doble altura, es troba el gran saló-menjador amb grans finestrals de cristall, connectat amb una cuina amb illa central de cocció i equipada amb tota mena d'electrodomèstics, també molt lluminosa. A més, disposa d'una habitació doble en planta, un bany complet i l'accés a un acollidor porxo-menjador d'estiu i a la piscina privada amb excel·lents vistes a la mar. La planta primera consta de 3 habitacions dobles, dues d'elles suite, molt grans i amb sortida directa a una terrassa. La màster suite compta amb un comode vestidor. La quarta habitació d'aquesta planta està destinada a despatx professional, i té sortida directa a l'exterior. La planta més baixa està composta per un apartament complet amb una gran cuina i saló-menjador, amb sortida directa a un pati enjardinat, 3 habitacions i 2 banys complets. La casa ha estat totalment actualitzada amb gust aprofitant l'abundant llum natural. Destaca també el baix consum energètic (categoria B i A amb emissions de només 7 kg CO2 / m²) gràcies als sistemes avantguardistes de aerotermia, sol radiant, aire condicionat per conducte, doble vidre en portes i finestres, així com el sistema de tancaments d'alta qualitat triats. A més l'exterior de la casa acaba de ser pintat íntegrament, i està llesta per a entrar a viure. Entre la platja i la muntanya, Alella està només a 20 minutos amb cotxe, i comunicada per tren (El Masnou) i autobusos directes regulars al centre de la ciutat. Una propietat ideal per a treballar/estudiar a Barcelona i viure amb la qualitat d'Alella i el seu entorn. Contacti'ns per a visitar-la, els encantarà!
Espectacular Casa a Cabrils amb vista a la Mar i Piscina

Espectacular Casa a Cabrils amb vista a la Mar i Piscina

Cabrils
938.000 €
307 m²Mida1.163 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Benvingut a la teva llar de somni a Cabrils! Aquesta espectacular casa unifamiliar es troba en una zona privilegiada amb vista panoràmiques a la mar i ofereix una vida luxosa i comoda. Amb una distribució intel·ligent i característiques úniques, aquesta propietat et conquistarà des del primer moment. Característiques Destacades: Distribució de Luxe: La casa es distribueix en dues plantes. En la planta baixa, trobaràs un ampli saló menjador amb sostres a doble altura que permeten l'entrada de llum natural. Des d'aquí, podràs accedir al jardí, on gaudiràs d'un espai a l'aire lliure excepcional. La cuina, amb el seu rebost, es connecta al menjador d'estiu i a la zona de barbacoa. També en aquesta planta, una habitació que pot servir com a sala multiús i un bany complet. Espais Privats: La segona planta alberga dues àmplies habitacions, una d'elles amb sortida a una terrassa amb vista espectaculars i l'altra amb molta llum que treu el cap al saló. A més, una habitació suite amb bany complet i vestidor, també amb accés a terrassa. Sostenibilitat: La casa compta amb plaques solars, la qual cosa la fa autosostenible, i està connectada a un ampli diposit d'aigua. L'energia prové de plaques solars, reduint així el consum energètic. Exterior de Somni: El jardí ofereix una piscina privada, un porxo, un solàrium i diverses terrasses des d'on podràs gaudir de les impressionants vistes a la mar i al paisatge circumdant. Ubicació Perfecta: Cabrils és una localitat mediterrània atractiva, situada entre la mar i la muntanya, a només 10 minuts de la platja i a 25 minuts amb cotxe de Barcelona. La vila s'assenteixi sobre una parcel·la de 1163 m², envoltada de zones verdes i tranquil·litat. Extres: La casa també compta amb característiques com a fusteria d'alumini amb doble vidre, descalcificador d'aigua, calefacció de gasoil i garatge privat amb capacitat per a dos vehicles amb accés directe a l'habitatge. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta casa única que combina comoditat, sostenibilitat i vistes impressionants. Contacta'ns ara per a programar una visita i descobrir tot el que aquesta propietat té per a oferir!
Projecte d'Obra Nova a Sant Andreu de Llavaneres

Projecte d'Obra Nova a Sant Andreu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres
998.000 €
247 m²Mida1.954 m²Parcel·la4HabitacionsHab.3 Banys
Construcció sobre una parcel·la de 1954 m² amb total privacitat i sol tot el dia ja que no té ni tindrà habitatges futurs que impedeixin l'entrada de sol en la parcel·la. En planta primera trobem un gran espai de 44 m² on s'integren un gran saló menjador i cuina amb sortida directa a la zona de jardí. En la mateixa planta trobem una gran suite amb vestidor i bany privat amb sortida directa al jardí, a més aquesta plana compta amb una oficina, rebost i lavabo de cortesia. La planta baixa està destinada a zona de nit. En ella trobem tres dormitoris dobles, bany i zona de bugaderia. Una casa envoltada de zones enjardinades, i terrasses en la qual la premissa són sempre les línies rectes i l'aprofitament dels espais. Construcció tradicional; estructura de formigó, cobertes planes, última tecnologia en aïllament, parets de maó, una combinació eficient i moderna. Detalls, detalls i més detalls: Domotica per a controlar la temperatura de cadascuna de les estades, la il·luminació, les persianes…. Sols porcelánicos combinats amb parquet laminat, cuina lacada o silestones entre molts altres detalls. Una casa eficient: fusteria exterior d'alumini amb trencament de pont tèrmic, finestres de doble vidre, aire condicionat amb bomba de calor, producció d'aigua calenta sanitària (ACS) mitjançant energies renovables i il·luminació de baix consum. Sens dubte, el millor projecte, claus en mà, a un pas del poble.
Casa en venda a Sant Vicenç de Montalt amb espectaculars vistes a la mar.

Casa en venda a Sant Vicenç de Montalt amb espectaculars vistes a la mar.

Sant Vicenç de Montalt
1.500.000 €
233 m²Mida2.116 m²Parcel·la6HabitacionsHab.4 Banys
Sant Vicenç de Montalt és una de les poblacions més elitistes del Maresme per les seves conegudes zones residencials, clubs de golf, hípica, tennis i platges. Fàcil i ràpida connexió a Barcelona per AP 7 i C32 fan d'aquesta localitat un lloc ideal per a viure tot l'any, a tan sols 35 minuts de la capital. Situada, en Sant Vicenç trobem aquesta meravellosa casa que ha estat actualitzada gradualment des del 2001 fins al dia d'avui i des de la qual podem contemplar unes vistes espectaculars a la mar des de totes les seves plantes des de les quals aconseguim veure fins a Barcelona. Envoltada d'un jardí molt ben cuidat amb vista impressionants a la mar, accedim a la propietat des del seu rebedor que ens porta al saló menjador amb xemeneia en el qual la mar torna a ser el protagonista, des d'aquí, s'accedeix al porxo amb instal·lació de pantalla retroproyección i jardí on podem gaudir de la seva increïble vista. En la mateixa planta una gran cuina independent amb sortida al jardí i rebost i zona de bugaderia. En la mateixa planta, es troba la zona de nit, amb tres habitacions dobles amb banys complets, una habitació individual i un lavabo de cortesia. En la planta superior, trobem una sala d'estar amb sortida a la terrassa amb vista a la mar, una habitació doble en suite i una altra habitació de grans dimensions utilitzada com a despatx, també amb vista a la mar. La propietat compta amb un fantàstic menjador d'estiu de pedra, en el qual disposem de forn artesanal, barbacoa i un fantàstic celler. Un racó ideal per a compartir moments amb els nostres amics o família. La casa disposa de piscina salina desbordant, equipada amb nedo contracorrent i preparada per a poder ser climatitzada si s'instal·len plaques solars.
Està veient 344 cases en venda al Maresme que disposem en la nostra cartera de propietats.
PREMIUM HOUSES Barcelona
Avda. Pau Casals, 5
PREMIUM HOUSES Alella
Plaça Antoni Pujadas i Nirell, 3
PREMIUM HOUSES Mataró
Avda. Maresme, 143
PREMIUM HOUSES Sant Pol de Mar
Carrer Nou, 51
PREMIUM HOUSES Sitges
Avda. Camí­ dels Capellans, 81 Local 3
PREMIUM HOUSES Llavaneres
Avda. Catalunya, 2
Utilitzem cookies pròpies y de tercers per fer funcionar de manera segura la nostra pàgina web i personalitzar el seu contingut. Igualment, fem servir cookies per mesurar i obtenir dades de la navegació que realitza i per ajustar la publicitat als seus gustos i preferències. Premi el botó "Acceptar totes" per confirmar que ha llegit i acceptat l'informació presentada. Per administrar o deshabilitar aquestes cookies faci clic a "Configuració". Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Modificar cookies
Tècniques i funcionals Sempre activades
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades al disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Analítiques i personalització
Permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris d'aquest lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat del web per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris per introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei. Permeten desar la informació de preferència de l'usuari per millorar la qualitat dels nostres serveis i oferir una millor experiència a través de productes recomanats.
Marketing i publicitat
Aquestes cookies són utilitzades per emmagatzemar informació sobre les preferències i les eleccions personals de l'usuari a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació al lloc web i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l'usuari.